Sta mislite o depilaciji i izbrijavanju pojedinih delova tela pogotovo intimnih?Da li je to higijene radi ili vece sexipilnosti?Ili ste za majku prirodu?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
I nista ljudsko ne smatram stranim.Mislim da postoje mesta koja je podrebno depilisati cisto iz higijenskih razloga.Ljudsko telo nema vecu ili manju cenu sa ili bez dlaka ja volim pre svega cistocu i urednost.Moon_flower:PAN kakve ti volish?![]()
VOLIS LI I DLAKAVE SISE HA HA HAmagistrala:NAJBOLJE SU DLAKAVE,KAO CVETANA I BLEK BILDE,I BRKATE SU I TO DO JAJA,KAD SU DOLE,NE VIDI SE NISTA DO OBRVA...
JA BI KRESNO I ONE STO SE JEDNOM MESECNO KUPAJUMoon_flower:pa to svi znaju valjda..ili ima josh onih koji se jednom mesecno kupaju?
PA TREBA IMATI NEGDE I DLAKA A NE SVE GLATKO KO GUMAPAN:Sta mislite o depilaciji i izbrijavanju pojedinih delova tela pogotovo intimnih?Da li je to higijene radi ili vece sexipilnosti?Ili ste za majku prirodu?
PAN:Sta mislite o depilaciji i izbrijavanju pojedinih delova tela pogotovo intimnih?Da li je to higijene radi ili vece sexipilnosti?Ili ste za majku prirodu?[/quote
MA ti si covece 100% bolestan. Kakve dlake kakvi bakraci. Onda jos neke teme sto si dao - Ona je niza ...
Nisi normalan