Acting_Me
Ističe se
- Poruka
- 2.938
da li mi se samo cini ili cura gadno isfalsira?Evoga Albinoni.Nadam se da ce ti se svideti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da li mi se samo cini ili cura gadno isfalsira?Evoga Albinoni.Nadam se da ce ti se svideti.
da li mi se samo cini ili cura gadno isfalsira?![]()
^.^da li mi se samo cini ili cura gadno isfalsira?![]()
.Ma to se tebi samo pricinilo
.Ili ne,kompozitor je bas tako zamislio!

Slusaj dio kad pocne solo ...
a ova verzija preludiuma i allegra je predivna, volim njegova izvodjenja, tako su... strastvena^.^
bas su dobra izvodjenja.Ovo mi je vrlo poznato.Nisam ljubitelj Betovena ali mi je super sympohoni.![]()
kako to?![]()
Pa kao sto i ti ne volis zvuk violine ali ti se nesto svidi tako i ja.Ne volim Mocarta,Betovena,Vivaldija i Baha.Naravno nesto mi se i svidi ali ne toliko koliko komp.drugih kompozitora zato sto su mi oni nekako dosta ,,veseli"tj.njihove komp(mislim na Mocarta,Vivaldija...).Od Mocarta volim rekvijem,od Vivaldija 3.stav leta i 1.stav zime,Od Betovena volim onu simfoniju sto si postavila...

Pa ne znam.Volim jedino nesto srecno kad je bas originalno i kad bas dobro zvuci.A ovako ne podnosim te veseljake.Inace imam jedan extra komad jako depresivan ali ne znam da li smem da ga pustim jer je iz filma Sindlerova lista?
Jao,majko mila.Ma to se tebi samo pricinilo
.Ili ne,kompozitor je bas tako zamislio!
Meni se cini da je malo drma trema.Primeti se i po tonu i vibratu.Sta ti mislis?

I ja, i za violinu i za klavirmislish na glavnu temu, John Williams?
obozavam je ...

Trema definitivno, samo mi nije jasno kako je onda prva violina u orkestru
Ne kazem, ja isto znam nekad da se izlupam, ali ovo je van konkurencije![]()

I ja, i za violinu i za klavir
Kajo, kopiraj link ovamo, to jeste klasicna muzika, bez obzira na vijek u kom je napisana![]()

, taman ću lepo uz vas da obnovim gradivo.

Sta cu ne mogu vise da ga vidim ocima!
Msm.lep mi je jos uvek al'svirati ga.......