Volite li klasičnu muziku?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ali ipak i tebi se blago sto mozes da razumes ovu vrstu muzike.Mnogi se prave kao da im se nesvidja ali oni ustvari nemogu da razumeju.
Ако окренеш пар страна уназад, видећеш да је било приче о разумевању, неразумевању, нашем образовном систему, и свему осталом што је довело до тога да се класична музика сматра прикладном само за уштогљене баке и деке.Већина јој никад и не да шансу. Мада, искрено, шта ту има да се разуме, мислим да је и то део сервираног нам пакета, нека врста музике ти или прија или не, разумевао је, неразумевао. Мислим, нико не покушава да разуме рокенрол кад оде да ђуска :) (не бих рекао да је разумем, али је волим :heart:)

:worth: :worth: :worth:

ovo je iz filma Shine (Sjaj), odlican film, preporucujem ga svima.
Komp. pocinje od 01min.
zbog ove teme izbunarih svoje omiljene... hvala vam
btw, za ovu komp. vazi da je jedna od najtezih za izvodjenje
Rahmanjinov je imao ogromne shake, chitala sam da je imao lagani raspon od 12 dirki ..

Poslednja izmena:
Благо вама музикалнима, ја само могу да слушам и да кажем ''лепо је' ':heart:

"I [...] adore the work of Alban Berg; I adore the music in Wozzeck or Lulu, but I am incapable of deconstructing it. This is true even for Wagner's music [...] t does not prevent me at all from enjoying it. The decoding of the structure is a supplementary pleasure for someone who is capable of doing it, no more than that."
—Alain Robbe-Grillet

;)

I Albinoni i Barber su odlični :ok: , ne dozvolite da se ova tema ugasi :( . Slušam klasičnu muziku iako profesionalno nisam u tom svetu kao vi. Rado ću preslušati sve vaše predloge, i iskreno se nadam da će mi većina biti poznata, bar u smislu poznate muzike, što ne mogu da tvrdim i za autore i izvodjače.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back