Kaja Halliwell
Zainteresovan član
- Poruka
- 303
Ali ipak i tebi se blago sto mozes da razumes ovu vrstu muzike.Mnogi se prave kao da im se nesvidja ali oni ustvari nemogu da razumeju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ако окренеш пар страна уназад, видећеш да је било приче о разумевању, неразумевању, нашем образовном систему, и свему осталом што је довело до тога да се класична музика сматра прикладном само за уштогљене баке и деке.Већина јој никад и не да шансу. Мада, искрено, шта ту има да се разуме, мислим да је и то део сервираног нам пакета, нека врста музике ти или прија или не, разумевао је, неразумевао. Мислим, нико не покушава да разуме рокенрол кад оде да ђускаAli ipak i tebi se blago sto mozes da razumes ovu vrstu muzike.Mnogi se prave kao da im se nesvidja ali oni ustvari nemogu da razumeju.
(не бих рекао да је разумем, али је волим
)
u drugom razredu, a habaneru u trecem
)) Odakle si Kajo?

Oh ,svirala sam i preludijum i alegrou drugom razredu, a habaneru u trecem
Upisala sam u Americi, Oklahoma)) Odakle si Kajo?
Bolero se mnogima svidja kao i opera Knez Igor.To se mnogo spominje i na drugim forumima cak se spominje i Albinoni-Adagio(prelepo uvek kada cujem najezim se)

Благо вама музикалнима, ја само могу да слушам и да кажем ''лепо је' '![]()

A evo posto vidim da volis Rahmanjinova,pusticu rahmanjinovu vokalizu.Takodje jedan od omiljenih komada za violinu.

ovo je predivno...
osvojilo me skroz a to mi se sa violinom retko deshava
hvala
podeli josh neshto tuzno i depresivno sa nama ...
E ako te ono nije najezilo ovo sigurno hoce.

A sta sviras?![]()
, ne dozvolite da se ova tema ugasi
. Slušam klasičnu muziku iako profesionalno nisam u tom svetu kao vi. Rado ću preslušati sve vaše predloge, i iskreno se nadam da će mi većina biti poznata, bar u smislu poznate muzike, što ne mogu da tvrdim i za autore i izvodjače.