zarucnica1506Dusa
Zainteresovan član
- Poruka
- 393
Postoje li u vašoj familiji filozofi ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moj KumPostoje li u vašoj familiji filozofi ?
Postoje, i poštujem ih, ali ponekad ne mogu da ih potpuno ispoštujem jer nemam vremena. Kad sam imala obilje slobodnog vremena, rado sam da njima razgovarala, i jedva čekam da opet bude tako.Postoje li u vašoj familiji filozofi ?
Sem mene, bogu hvala, ne.Postoje li u vašoj familiji filozofi ?

Onda smo kolegeSem mene, bogu hvala, ne.
Nadam se.![]()

Ovo ti se oprašta, pisano u sitne sateŽene je, uglavnom, lepše gledati i uživati nego slušati![]()

I ja sam jedan od njih.Postoje li u vašoj familiji filozofi ?

Evo, ja brišem svoj komentar.Ova tema je vrlo nekorektna prema samoj nauci filizofiji iz koje su sve druge nauke nastale- i negira sve zasluge koje su mnogi filizofi doprineli covecanstvu.
Takodje razumeti makar i neke osnovne principe ili koncepte iz filozofije nije ni malo lako- da ste citali i pokusali da razumete neke poglede filozofa, imali bi drugaciji pogled.
A licemerje je da ste ovu temu otvorili bas na filozofiji.
Ma nije tvoj komentar problem, problem je sto su vecina ljudi koji su bili zainteresovani za filozofiju napustili pdf jer iz nekog razloga stalno dolaze svakavi ljudi i otvaraju teme i gnjave- pogledaj kakve teme otvaraju ovde-Evo, ja brišem svoj komentar.
Ја такве наметљивце убијам у појам. Доводим их у стање хистерије. Не смета ми што ме вређају и псују, важно је да после не даве са филозофирањем. Играју шах на телефону и повремено зареже када их намерно прекинем са глупим питањемU familiji ne postoji ali "filozofa" u današnje vreme imaš gde god se okreneš
Svi su pametni , svi sve znaju i svako agresivno namece svoju filozofiju i stavove
Takve ne volim da slušam i izbegavam ih maksimalno koliko mogu![]()
Rekla meni jedna bivsa cura mnogo zujis malo meda dajesU familiji ne postoji ali "filozofa" u današnje vreme imaš gde god se okreneš
Svi su pametni , svi sve znaju i svako agresivno namece svoju filozofiju i stavove
Takve ne volim da slušam i izbegavam ih maksimalno koliko mogu![]()