Volim te

Meliot

Elita
Poruka
21.580
Te magične reči koje se ne upućuju baš svakome. Na koliko osoba ste rekli ,,volim te" i da li ste to zaista i osećali kada ste ih izgovarali? Da li mislite da ćete ih ponovo nekome drugome izgovoriti?

Te magične reči koje se ne upućuju baš svakome. Na koliko osoba ste rekli ,,volim te" i da li ste to zaista i osećali kada ste ih izgovarali? Da li mislite da ćete ih ponovo nekome drugome izgovoriti?
To ne treba da se govori nego pokaže delima. Ovako se nekom hrani nezasiti ego, srce, lajk, cmokić, flertić, mili, divan si i ostale abominacije po internetu.

Тешке речи. Но, неки људи воле сваког па то свима говоре.

Кунем се, има таквих. Ал пто више то говориш то мање вреди

Kad mi se dopadne zena ja joj kazem ljubavi, kako si, volim te i to. Sta cu kad sam ljubavan covek. I da, ne mora da znaci da je zenim.

Ljubav ne možeš da odrediš već da osetiš.

A možda naprosto pre toga to nisi hteo da prevališ preko usta pa ti je rođenje deteta bila prava prilika da samo izgovoriš, iako si je pre toga osećao?
Znas kako za mene vaze samo dva zakona.
1. Radi sto ti je Volja
2. Ljubav je zakon, ljubav pod kontrolom Volje

Jesam emotivan, ali kontrolisem emocije...
E tu smo! :heart:

Kao što neko gore napisa, važnija su dela od reči! Može neko meni da kaže "volim te" ali ako to ne pokazuje delima - bolje da ćuti. Definitivno su dela važnija.

"Volim te" sam rekla dvojici muškaraca i... kada bih to osećala ponovo toj osobi bih rekla.

Svaku emociju treba izjaviti. Pojednostavi mnogo stvari.

Svaku vecer i jurto ljubim ga i govorim mu da ga volim,ono iz dubine duse.Za njega bi sve napravila koliko ga volim.
IMG-20220612-WA0013.jpg

Back