Te magične reči koje se ne upućuju baš svakome. Na koliko osoba ste rekli ,,volim te" i da li ste to zaista i osećali kada ste ih izgovarali? Da li mislite da ćete ih ponovo nekome drugome izgovoriti?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo zeni, i to kad mi je rodila dete...Te magične reči koje se ne upućuju baš svakome. Na koliko osoba ste rekli ,,volim te" i da li ste to zaista i osećali kada ste ih izgovarali? Da li mislite da ćete ih ponovo nekome drugome izgovoriti?
Pre toga ne?Samo zeni, i to kad mi je rodila dete...
Govorim i ljudima na forumu volim te, ali to nije seksualna ljubav...Pre toga ne?
Ali zašto joj pre nego da ti rodi dete nisi rekao da je voliš?Govorim i ljudima na forumu volim te, ali to nije seksualna ljubav...
To mora da se zasluzi...Ali zašto joj pre nego da ti rodi dete nisi rekao da je voliš?
Ne razumem ali hajde kao da sam te razumeo.To mora da se zasluzi...
Vrlo prosto. Kod mene ljubav nije autonomna, nego kad odredim.Ne razumem ali hajde kao da sam te razumeo.
Samo zeni, i to kad mi je rodila dete...
To mora da se zasluzi...
To ne treba da se govori nego pokaže delima. Ovako se nekom hrani nezasiti ego, srce, lajk, cmokić, flertić, mili, divan si i ostale abominacije po internetu.Te magične reči koje se ne upućuju baš svakome. Na koliko osoba ste rekli ,,volim te" i da li ste to zaista i osećali kada ste ih izgovarali? Da li mislite da ćete ih ponovo nekome drugome izgovoriti?
Тешке речи. Но, неки људи воле сваког па то свима говоре.Te magične reči koje se ne upućuju baš svakome. Na koliko osoba ste rekli ,,volim te" i da li ste to zaista i osećali kada ste ih izgovarali? Da li mislite da ćete ih ponovo nekome drugome izgovoriti?
Pa nekada mora da se i izgovori ako osoba to zaista oseća.To ne treba da se govori nego pokaže delima. Ovako se nekom hrani nezasiti ego, srce, lajk, cmokić, flertić, mili, divan si i ostale abominacije po internetu.
Ako je iskreno, osetiće i osoba koja je voljena. Nekada su reči suvišne.Pa nekada mora da se i izgovori ako osoba to zaista oseća.
Vrlo prosto. Kod mene ljubav nije autonomna, nego kad odredim.
Kad mi se dopadne zena ja joj kazem ljubavi, kako si, volim te i to. Sta cu kad sam ljubavan covek. I da, ne mora da znaci da je zenim.Te magične reči koje se ne upućuju baš svakome. Na koliko osoba ste rekli ,,volim te" i da li ste to zaista i osećali kada ste ih izgovarali? Da li mislite da ćete ih ponovo nekome drugome izgovoriti?
Znas kako za mene vaze samo dva zakona.Ljubav ne možeš da odrediš već da osetiš.
A možda naprosto pre toga to nisi hteo da prevališ preko usta pa ti je rođenje deteta bila prava prilika da samo izgovoriš, iako si je pre toga osećao?
Znas kako za mene vaze samo dva zakona.
1. Radi sto ti je Volja
2. Ljubav je zakon, ljubav pod kontrolom Volje
Jesam emotivan, ali kontrolisem emocije...Ma sve je to u redu ali ja mislim da si ti emotivniji nego što želiš da priznaš
E tu smo!Jesam emotivan, ali kontrolisem emocije...
Sem zene, nikome i nikad."Volim te" sam rekla dvojici muškaraca i... kada bih to osećala ponovo toj osobi bih rekla.