Volim te !

gost 341997

Poznat
Poruka
7.321
Zazvonio mi je telefon dok sam čekao semafor na zeleno svetlo u autu. Ugasih napola izgorelu cigaretu,
malo oprljih prst, jetko opsovah kroz bradu i konačno se javih.
Odmah sam shvatio da je napaljena kao kuja pošto je molećivo prodrhtavala:

-Dođi, siluj me...molim te !

-Preklinji još k.urvo - stisnutih zuba sam procedio - 'ajde, da čujem...

-Molim te, ne mogu više, ne mogu da izdržim...dođi da me jeb.eš !!!

Zeleno se istog trena upalilo, ubacio sam u brzinu, stisnuo grčevito papučicu gasa. Nije mi puno trebalo
da stignem do stana jer sam se vraćao s'posla i bejah u blizini.
Uhhh, kako volim kada mi tako kaže. Razbesni mi hormone u trenutku. Posle nekog vremena, škripa kočnica,
zalupam vrata od auta, zaboravljam da uključim alarm...nebitno...žurim uz stepenice zaboravljajući da postoji i lift.
Ma nema frke, to je samo drugi sprat.

Kada sam grunuo na vrata stana, mislio sam da će mi vene na kur.cu popucati od želje. Ona je zabačene glave stajala naslonjena
leđima na zid, na kraju hodnika naše 'jazbine', u svojoj plavoj haljini tri prsta iznad kolena. Tanke bratele su joj spale sa ramena, toliko, da su joj sise bile skoro sasvim ogoljene do ukrućenih bradavica. Kao da su još uvek nesigurno pridržavale dekolte da ne spadne sa njenih nabreklih grudi.

Prišao sam joj zajapureno. Otvorenom šakom je ščepah za nežan, beo vrat i stisnuh onako kako je to volela...
...a volela je da se malo zaguši, izgubi vazduh, pocrveni u licu dok su joj žile na vratu skakale u grču.

-Pusti meee
- prosikta - ne diraj me...hoćeš da me je.beš...skloni se, nee, pomeri se !!!

To me je još više raspaljivalo, izazivalo da joj pljusnem šamar i kažem:

-Jesi li svesna da ćeš sada biti silovana kurv.o nedojebana ???

Poče rukama da me odguruje, ali moj pritisak na nju je bio žestok. Osećala je na sebi moj tvrd kura.c kako joj pritiska stidnu kost i gnječi klitoris bez obzira na prepreku naše odeće. Plavi pramenovi kose skupljeni na potiljku već su se već bili
razleteli oko njenog krhog vrata. Opirala se, a istovremeno i prepuštala. Dahtala iznemoćalo, hvatala poslednje atome
vazduha, stiskala butine sa željom da se zabijem između njih. Dole je bila vrela, mokra, kad sam napipao njeno međunožje
u gaćicama i nabio prst duboko koliko sam mogao u njenu *****.

-Nemoj, nemoj, pusti me - opirala se prepušteno - samo hoćeš da me tuca.š...

-Hoćuuuuu !! - besno sam joj zarežao na uvo i nabio joj jezik u ušnu školjku

Onda sam joj savio ruku na leđa, suludo strgao gaćice niz kolena, naglo je okrenuo od sebe,
nateravši je da četvoronoške šeni dupetom ispred mene kao kuja.

Svršio sam u nekoliko trzaja, zabijajući se divljački, u nabreklu, mokru ***** moje žrtve.

p.s.
možda je patetika, ali dok smo ležali na podu iscrpljeni, šapnula mi je : Volim te !

ne svidZa mi se prica :ceka:

sad oce, sad nece, znaci glumi, namjesteno, sto nije prirodno, smisli nesto bolje :ceka: mozes ti to, imas mastu :ceka:

Nije da nece...hoce i to kako hoce. A to kobajagi opiranje ume da napali lika dodatno. Nista cudno, ima toga.

Elem, da dam strucnu kritiku jelte... :mrgreen: ...vako... radnja price je u principu dobra, no trebao si malo detaljnije da opises i razradis sve to. Nekako je sve islo previse brzo, pa citalac nema ni vremena da oseti neku erotsku energiju. :mrgreen:

Nije da nece...hoce i to kako hoce. A to kobajagi opiranje ume da napali lika dodatno. Nista cudno, ima toga.

Elem, da dam strucnu kritiku jelte... :mrgreen: ...vako... radnja price je u principu dobra, no trebao si malo detaljnije da opises i razradis sve to. Nekako je sve islo previse brzo, pa citalac nema ni vremena da oseti neku erotsku energiju. :mrgreen:

okejj, znam o čemu pričaš, ali ovakav tempo radnje je bio i na licu mesta
i nisam hteo da karikiram i odugovlačim sa pričom...znam, nije savršeno, ima grešaka...

hvala ti na sugestijama :ok:

sekundo, idi promeni gaćice :ceka:

vidis bre sta ti covjek gore kaze :rtfm: nije bilo vremena ni za sta bre
punish2.gif

a i izmisljeno je, neprirodno :ceka:

Zazvonio mi je telefon dok sam čekao semafor na zeleno svetlo u autu. Ugasih napola izgorelu cigaretu,
malo oprljih prst, jetko opsovah kroz bradu i konačno se javih.
Odmah sam shvatio da je napaljena kao kuja pošto je molećivo prodrhtavala:

-Dođi, siluj me...molim te !

-Preklinji još k.urvo - stisnutih zuba sam procedio - 'ajde, da čujem...

-Molim te, ne mogu više, ne mogu da izdržim...dođi da me jeb.eš !!!

Zeleno se istog trena upalilo, ubacio sam u brzinu, stisnuo grčevito papučicu gasa. Nije mi puno trebalo
da stignem do stana jer sam se vraćao s'posla i bejah u blizini.
Uhhh, kako volim kada mi tako kaže. Razbesni mi hormone u trenutku. Posle nekog vremena, škripa kočnica,
zalupam vrata od auta, zaboravljam da uključim alarm...nebitno...žurim uz stepenice zaboravljajući da postoji i lift.
Ma nema frke, to je samo drugi sprat.

Kada sam grunuo na vrata stana, mislio sam da će mi vene na kur.cu popucati od želje. Ona je zabačene glave stajala naslonjena
leđima na zid, na kraju hodnika naše 'jazbine', u svojoj plavoj haljini tri prsta iznad kolena. Tanke bratele su joj spale sa ramena, toliko, da su joj sise bile skoro sasvim ogoljene do ukrućenih bradavica. Kao da su još uvek nesigurno pridržavale dekolte da ne spadne sa njenih nabreklih grudi.

Prišao sam joj zajapureno. Otvorenom šakom je ščepah za nežan, beo vrat i stisnuh onako kako je to volela...
...a volela je da se malo zaguši, izgubi vazduh, pocrveni u licu dok su joj žile na vratu skakale u grču.

-Pusti meee
- prosikta - ne diraj me...hoćeš da me je.beš...skloni se, nee, pomeri se !!!

To me je još više raspaljivalo, izazivalo da joj pljusnem šamar i kažem:

-Jesi li svesna da ćeš sada biti silovana kurv.o nedojebana ???

Poče rukama da me odguruje, ali moj pritisak na nju je bio žestok. Osećala je na sebi moj tvrd kura.c kako joj pritiska stidnu kost i gnječi klitoris bez obzira na prepreku naše odeće. Plavi pramenovi kose skupljeni na potiljku već su se već bili
razleteli oko njenog krhog vrata. Opirala se, a istovremeno i prepuštala. Dahtala iznemoćalo, hvatala poslednje atome
vazduha, stiskala butine sa željom da se zabijem između njih. Dole je bila vrela, mokra, kad sam napipao njeno međunožje
u gaćicama i nabio prst duboko koliko sam mogao u njenu *****.

-Nemoj, nemoj, pusti me - opirala se prepušteno - samo hoćeš da me tuca.š...

-Hoćuuuuu !! - besno sam joj zarežao na uvo i nabio joj jezik u ušnu školjku

Onda sam joj savio ruku na leđa, suludo strgao gaćice niz kolena, naglo je okrenuo od sebe,
nateravši je da četvoronoške šeni dupetom ispred mene kao kuja.

Svršio sam u nekoliko trzaja, zabijajući se divljački, u nabreklu, mokru ***** moje žrtve.

p.s.
možda je patetika, ali dok smo ležali na podu iscrpljeni, šapnula mi je : Volim te !
kakve li patetike

Nije problem patetika. Meni to "volim te" na kraju price u kojoj lik davi ribu, siluje je itd. ne pase...trebao je tu biti neki prelaz izmedju divljen trisekundnog jebbanja i tog "volim te".

pa čuj Beer, to je žena sa kojom sam četiri godine u vezi, imamo naše 'vruće igrice',
i u sklopu sa tom strašću, nije nam strano da posle ovakvog žestokog seksa jedno drugom kažemo Volim te
tako funkcionišemo od početka veze...

strast za strast, ljubav za ljubav...imamo kompletnu vezu koja će u dogledno vreme i da se ozvaniči brakom :)

pa čuj Beer, to je žena sa kojom sam četiri godine u vezi, imamo naše 'vruće igrice',
i u sklopu sa tom strašću, nije nam strano da posle ovakvog žestokog seksa jedno drugom kažemo Volim te
tako funkcionišemo od početka veze...

strast za strast, ljubav za ljubav...imamo kompletnu vezu koja će u dogledno vreme i da se ozvaniči brakom :)

pa sta cekas cetri godine kad ima nekog takvog kraj sebe :huh:

Back