volim te...

Kazem samo kad imam jaku zelju da izgovorim to. Ne govorim, usput, u potpisu, i onako bez znacenja..
Mada onaj "odgovor" na volim te "i ja tebe" jesam govorila i onda kad nisam bila sigurna u to, da..
Ali da kazem sama od sebe to nekom a ne mislim, nema sanse.

I sigurna sam da ako je nekom problem da izgovori to makar jednom, nije siguran u svoja osecanja..
Dakle dela jesu najbitnija, ali bitne su i reci, meni bar..

Kazem samo kad imam jaku zelju da izgovorim to. Ne govorim, usput, u potpisu, i onako bez znacenja..
Mada onaj "odgovor" na volim te "i ja tebe" jesam govorila i onda kad nisam bila sigurna u to, da..

I sigurna sam da ako je nekom problem da izgovori to makar jednom, nije siguran u svoja osecanja..

dobro, nemoj vise da se pravdas sto nisi sigurna u sta mislis,... ipak si dobra i postena i ako nemas odgovor na nadublja emotivna pitanja

ja se slazem da treba reci bar po koji put, ali ne ocekujem da se to radi svaki dan ili cesto, ako zeli ok, ako ne zeli opet ok, ako nikad ne kaze onda sta ja radim sa njom?
ali uvek je bolje da to bude 2 puta godisnje spontano nego svaki dan isforsirano

No, no, boldovano...
Nikada.

ja se slazem da treba reci bar po koji put, ali ne ocekujem da se to radi svaki dan ili cesto, ako zeli ok, ako ne zeli opet ok, ako nikad ne kaze onda sta ja radim sa njom?
ali uvek je bolje da to bude 2 puta godisnje spontano nego svaki dan isforsirano

Ko prica o tome govoriti svaki dan? Neko ne ume da izgovori to ni posle godinu dana veze..ako je siguran/sigurna u svoju ljubav, zasto ne reci? :think:

dobro, nemoj vise da se pravdas sto nisi sigurna u sta mislis,... ipak si dobra i postena i ako nemas odgovor na nadublja emotivna pitanja

:eek: ko se pravda.. odgovaram na temu

pa nasli ste se....i slazem se da su postupci nerodavniji....ali, uvek me je to zanimalo, zasto je nekome tesko i da kaze????....kao da ce mu se jezik osuziti posle toga....:D
Takve reci ne treba olako izgovarati.Mozda mi koji to ne radimo imamo valjda potrebu da sve drzimo pod kontrolom a time sto cemo nekome reci svoje najintimnije osecaje,rizikujemo da,hajde da kazem,budemo povredjeni,ako razumes sta hocu da kazem:)
Ovako,ako neke stvari zadrzimo za sebe,nekako je lakse.Bar meni.Ili jednostavno,ne verujem previse ljudima.

Imate li potrebu da kazete partneru sta osecate....jel to cesto, svaki dan bar jedanput, ili je to rec koja se kazuje u posebnim prilikama....i koliko cesto imate potrebu da cujete reci ljubavi od partnera ..izjasnite se.....z:)

Nisam nikad, onda jednom jesam pa sam shvatila zašto pre nisam i zašto nadalje ne treba.

Imate li potrebu da kazete partneru sta osecate....jel to cesto, svaki dan bar jedanput, ili je to rec koja se kazuje u posebnim prilikama....i koliko cesto imate potrebu da cujete reci ljubavi od partnera ..izjasnite se.....z:)

niti cuti,niti reci...a vise ne reci...
jeebena patetika za penzioner na izdahu i za osnovce...
i za one sto im je to novina,pa im zanimljivo...
normalan covek sa tim zavrsi do 7-8 razreda osmoletke...

Joj, ja to mnogo ne volim i mnogo sam drvena kod takvih stvari a kažem ponekad al' nikad u onako nekom :trštrš: momentu već kad sam npr. super raspoložena ili tako nešto e onda mu pevam.
Al' po meni to jeste smaranje.
I ume preći u naviku i da se već po inerciji govori svaki put kad se ide na spavanje/odlazi na posao/dolazi kući i onda nekako usput tek, shvatiš kako to odavno nije istina..

Joj, ja to mnogo ne volim i mnogo sam drvena kod takvih stvari a kažem ponekad al' nikad u onako nekom :trštrš: momentu već kad sam npr. super raspoložena ili tako nešto e onda mu pevam.
Al' po meni to jeste smaranje.
I ume preći u naviku i da se već po inerciji govori svaki put kad se ide na spavanje/odlazi na posao/dolazi kući i onda nekako usput tek, shvatiš kako to odavno nije istina..

:) e vidis, nema tu inercije....i ne kaze se tek tako i ako se ne oseca....nema pravila kad i koliko puta ali se kaze....meni je to potrebno jako i imam jaku potebu i da kazem....uzasno mi je smetalo sto je bivsi bio bas iskljuciv iako sam znala da me voli.....po delima....

:) e vidis, nema tu inercije....i ne kaze se tek tako i ako se ne oseca....nema pravila kad i koliko puta ali se kaze....meni je to potrebno jako i imam jaku potebu i da kazem....uzasno mi je smetalo sto je bivsi bio bas iskljuciv iako sam znala da me voli.....po delima....

Ne kažem ja za tebe, nego za sebe :lol:
I itekako ima inercije.
Desi se, kao i sve ostalo u životu.
I dobro je ako je tebi to potrebno i super je ako to i dobijaš.
Najbitnije je da se ljudi kapiraju međusobno.

Nisam ja pričala o apsolutnom odsustvu verbalnog prikazivanja ljubavi..
Samo ne volim kad je to prečesto.
Eto.

Ne kažem ja za tebe, nego za sebe :lol:
I itekako ima inercije.
Desi se, kao i sve ostalo u životu.
I dobro je ako je tebi to potrebno i super je ako to i dobijaš.
Najbitnije je da se ljudi kapiraju međusobno.

Nisam ja pričala o apsolutnom odsustvu verbalnog prikazivanja ljubavi..
Samo ne volim kad je to prečesto.
Eto.

:) znam, to sam i htela, da svi kazete za sebe....

a lepo je i kad se cuvaju te reci za specijalne momente.....uh, sva sam se raznezila i volem vas SVEEEEEEEEEE :zstidljivko:

c035.gif

c060.gif

Back