rile_laki_oblak
Iskusan
- Poruka
- 5.346
sta mislite o muskarcima koji otvoreno pokazuju svoje emocije? jesu li oni 'shonje' ili su podjednako 'markantni' kao arnold - shvaki - svarceneger? (ignorisite ovo o poznatom glumcu i politicaru)...
sta mislite o muskarcima koji otvoreno pokazuju svoje emocije? jesu li oni 'shonje' ili su podjednako 'markantni' kao arnold - shvaki - svarceneger? (ignorisite ovo o poznatom glumcu i politicaru)...
Prvo oni koji pokazuju emocije shmekerski,
onda oni koji ih pokazuju otvoreno (shonje),
pa onda oni koji ne pokazuju emocije,
pa oni koji nemaju emocije,
i na kraju oni koji nemaju emocije, a prikazuju ih.
eeee parka divna ti je pesma!
ako nemas nista protiv, na svom sledecemo gostovanju bih je otpevala
tngrktktk
tngrktktk
mnogo mi se dopada
mnogo
blago ovom riletu, njemu i pesme pisu
eee
kako mi je veselo ovde od jutros
mislim se da ne odem u čitaonu... šta vi mislite?
nisu shonje nego su pichkice,to znam jer sam i ja takav kad su emocije u pitanju...pichkicasta mislite o muskarcima koji otvoreno pokazuju svoje emocije? jesu li oni 'shonje' ili su podjednako 'markantni' kao arnold - shvaki - svarceneger? (ignorisite ovo o poznatom glumcu i politicaru)...
Zavisi koliko su iskrene te emocije
nisu shonje nego su pichkice,to znam jer sam i ja takav kad su emocije u pitanju...pichkica![]()
ej parka,koja je prica sa onom "uniformom" jel izvidjacki trip ili je samo military zonfa?pa iskrene su, inače se ne bih dvoumila šud aj stej or šud aj go..
razumeš?