Volim te ko brata....

Manipulativne taktike zena imaju za cilj da muskarca stave u svoju funkciju tj da rade po njihovoj volji. Zenski put u evolutivnom uspehu zavistan je u velikoj meri od sposobnosti manipulisanja muskarcima, u tu svrhu koriste se razne tehnika, taktike, flertuozne igre .
Kao posledicu toga imamo raznovrsne musko-zenske odnose van konvencionalnih veza tipa kombinacije, frend zone sa ili bez benefita. U svim tim odnosima zajednicko je postavljanje muskarca u funkciju koju mu zena odredjuje.
 
Dopisujem se i muvam s jednom devojkom preko instagrama (pošto nije iz mog grada). I tako već nekoliko dana, i ja sve to polako nenapadno ali ta devojka vidi da mi se svidja i da je muvam, nači ono i ćorav bi ono video kao muvanje. I ja i ta devojka smo se mnogo brzo zblizili, i oni nije retko da kad joj kazem neki kompliment tipa,, imaš simpatičan i lep osmeh glas" i to tako. E sad nije retko da mi napiše tipa,, da znaš kolko ti meni značiš, kolko si mi drag, kolko te volim, ljubim te" i ono devojka se samnom dopisuje često a i vidi se po konverzaciji da je ne smaram. Imamo tako običaj da se preko trenutnih dopisujemo... I onda ona meni juče pošalje poruku :
"volim te ko brata isk
Ljubim te lepo mi spavaj, lakuu noć"
Pa bolje si me iznapsovala nego to da si mi rekla.... I onda me jutros sačekala poruka
,,dobro jutro lepi, si mi lepo spavao <3"..... Ne znam sta da mislim
Nemoj mnogo da mislis i da meris svaku rec, interesujes je i ne zakeraj ko baba....
 
Nisi ti to dobro shvatila.
Tvoja generacija je svedena na lokalno. Tako i taj ljubavni mentalitet. U smislu sramota je ne naci nekoga lokalno.
Ove generacije smatraju to ogranicenim mogucnostima.
Sto da se zavitlava sa nekom lokalnom dosadnom devojkom, s kojom ce imati identican razgovor i ishod kao i sa 5 predhodnih, kad moze da sebi prosiri vidike.
E on samo jednu stvar ne kapira, a to da je se na mnogim mestima onlajn preselio lokalni mentalitet pojavom masovne upotrebe interneta.
 
E ajde ne foliraj se kako te nista ne dotice i kako si cool.
Ako si vec cool, napisi coveku na temi sta da radi. Kako da iebe efikasno. Hebanje je legitimno, da ne izmisljam toplu vodu.
Dakle sta? Kako? Kako da izbegne te drama kvins i frustracije?
 

Back
Top