"Volim te" kao afrodizijak

Muškarac_bg

Zainteresovan član
Poruka
210
Nisam ja od onih koji često govore ''volim te'' niti volim da mi po ceo dan devojka govori ''mišiću moj, srećo itd.''. Nisam ni od onih koji se često zaljube.
Ja dok sam sa devojkom poštujem je, trudim se da nam je lepo, da se lepo zabavimo i sl.
Da ne kenj*m previše, elem, nismo se videli nekih 10 dana. Naravno zagoreli oboje. Krenemo da se mazimo, ljubimo(baš onako žestoko) i ja u napadu joj kažem''uh kako te volim''.Neverovatno kako me je to napalilo još više. Svršio sam k'o nikad!
Posle sam razmišljao o ovome i shvatio da ja nju baš i ne volim toliko.
Neko slično iskustvo delite samnom?

Muškarac_bg:
zavodljiva1976:
:roll: Paaa,ne bas..... :?
Sex posle 10 dana,zagoreli i zeljni jedno drugog...Vise sam za "Uuuuuuuh,maco kako te zelim,kako me palis...",i tome sl :wink:

To što ti pričaš to je klasika.To svi pričaju.
Mene je to kad sam joj rekao ''volim te'' dodatno uzbudilo.
Pa,ok,tebe to,mene bi ovo...Svako je drugaciji i svakog uzbudjuje nesto drugo...
Ja vise volim da mi kaze "Volim te" kad sedimo uvece i gledamo TV zagrljeni,kad se mazimo ili pricamo o necemu sto nam se tog dana desilo.... :wink:

Imam ja komsije, koji kad se k*resu drmaju celu zgradu. Ljudi stvarno nisu normalni, krajnje su nezainteresovani za komsiluk, i to jos uvek izaberu neko vreme ili nedelja ujutro kad svi spavaju, ili uvece oko 1 kad je totalni mir, a ovo je jako tih kraj, nema automobila, nicega i onda se to cuje 100 puta gore. I jos im skripi krevet i udara o zid, a najjaci je tip koji govori ajoooj, ajooj...i riba koja btw nema nijedan zub, ispusta zvukove kao macke u februaru. A imaju i dete, koje je tu u sobi i sve vreme govori mama & tata, (zna jos da kaze baba i deda i to je sve) i oni uopste ne obracaju paznju na klinca. Mislim ok, mali ne zna da prica ali u psiholoskoj literaturi pise da se sve urezuje u mozak od rodjenja, to dete ce potrositi celo bogatstvo na therapysta kad poraste. Ali ti jezivi zvukovi....kakvo volim te, oni se pale samo kad govore joooj..tj "A jooj" :shock:

lulumejlu:
Imam ja komsije, koji kad se k*resu drmaju celu zgradu. Ljudi stvarno nisu normalni, krajnje su nezainteresovani za komsiluk, i to jos uvek izaberu neko vreme ili nedelja ujutro kad svi spavaju, ili uvece oko 1 kad je totalni mir, a ovo je jako tih kraj, nema automobila, nicega i onda se to cuje 100 puta gore. I jos im skripi krevet i udara o zid, a najjaci je tip koji govori ajoooj, ajooj...i riba koja btw nema nijedan zub, ispusta zvukove kao macke u februaru. A imaju i dete, koje je tu u sobi i sve vreme govori mama & tata, (zna jos da kaze baba i deda i to je sve) i oni uopste ne obracaju paznju na klinca. Mislim ok, mali ne zna da prica ali u psiholoskoj literaturi pise da se sve urezuje u mozak od rodjenja, to dete ce potrositi celo bogatstvo na therapysta kad poraste. Ali ti jezivi zvukovi....kakvo volim te, oni se pale samo kad govore joooj..tj "A jooj" :shock:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Oduvek sam bila ljubomorna na ljude koji imaju lud komsiluk! Hocu i ja neke ludake da mogu da se smejem malo! :roll: :lol:

Muškarac_bg:
Nisam ja od onih koji često govore ''volim te'' niti volim da mi po ceo dan devojka govori ''mišiću moj, srećo itd.''. Nisam ni od onih koji se često zaljube.
Ja dok sam sa devojkom poštujem je, trudim se da nam je lepo, da se lepo zabavimo i sl.
Da ne kenj*m previše, elem, nismo se videli nekih 10 dana. Naravno zagoreli oboje. Krenemo da se mazimo, ljubimo(baš onako žestoko) i ja u napadu joj kažem''uh kako te volim''.Neverovatno kako me je to napalilo još više. Svršio sam k'o nikad!
Posle sam razmišljao o ovome i shvatio da ja nju baš i ne volim toliko.
Neko slično iskustvo delite samnom?
...pre bih crko i puko na ledja nego to da izgovorim...to je baxus...pppppppp....sledeci put probaj mrzim te pizzzz da ti materina...***** li ti familiju.....ruznu....ha...salim se ....bas cu da probam...nego sam nesto zadnjih dana bez zenske...yebi ga...nema se vremena....uf

lulumejlu:
:lol: :lol: Pametni ljudi. Šta ih zabole za komšiluk. Ne žive oni za komšiluk nego za sebe. Logični da se *ebu nedeljom ujutru( tad i ja volim, nekako je opuštencija). Ima i ja ludu komšinicu koja stenje noću, a živi sama!!! :shock:

chokolada:
Oduvek sam bila ljubomorna na ljude koji imaju lud komsiluk! Hocu i ja neke ludake da mogu da se smejem malo! :roll: :lol:

Hehe, komsija u stanu iznad mene ispusta stravicne zvuke dok vodi ljubav sa zenom, kao samrtni ropac, dugo sam mislla da je covek bolestan, pa jauce od bolova ili da samo lose sanja, pa urlice. Kad sam malo bolje oslusnula i primetila da i zenica ispusta neke zvukice, sve mi je bilo jasno. Ali ljudi, da vi cujete to...strasno!!! :shock: :shock: :shock:

chokolada:
ja sam imala iznad neke komsije kojima je krevet lupao o moj plafon kada se tucaju... ili su to radili u kupatilu, pa su nekako udarali vrata i ja sam to na njihovu nesrrecu cula
nisam mogla da zaustavim smeh kada njega sretnem negde usput, svaki put setila sam se koliko kratko on nju xmmm... a deluje kao samouverena muskarcina
njihov odnos je trajao ukupno 5 sec :lol: :lol:
bez preterivanja :!:
Silno me zabavlja sta sve ljudi racunaju pod dobar sex... zaista smo razliciti :lol:

etotako:
chokolada:
ja sam imala iznad neke komsije kojima je krevet lupao o moj plafon kada se tucaju... ili su to radili u kupatilu, pa su nekako udarali vrata i ja sam to na njihovu nesrrecu cula
nisam mogla da zaustavim smeh kada njega sretnem negde usput, svaki put setila sam se koliko kratko on nju xmmm... a deluje kao samouverena muskarcina
njihov odnos je trajao ukupno 5 sec :lol: :lol:
bez preterivanja :!:
Silno me zabavlja sta sve ljudi racunaju pod dobar sex... zaista smo razliciti :lol:

prica mi pre neki dan drugarica kako njen mlad komsija koji zivi iznad nje ima krevet koji toliko skripi da ona ne moze da spava od skripanja i stenjanja :D a ujutru kad krene u prodavnicu, sretne ga u liftu- svako jutro tip ispraca DRUGU ribu :D

a ja nemam sta da slusam, moje komsije sve penzioneri...al' dobro, bar mogu na miru da spavam :D

Ma ja sam ti pun doživljaja (doduše ne tako slavnih)!

Jednom sam 'zagnjurio' u njene grudi dok smo bili u autu (posle neke žurke, prvi pu tsmo se tada upoznali) i aktivirao sam sebi u oči neki SUZAVAC koji je nosila!

***** li ga kako sam uspeo :!: :?:

O plakanju da ti i ne pričam :( :!:

Back