Volim te ali nemogu biti sa...

e devojčice, nemoj da mi se igraš neke misterioznosti i prosvetljenosti, izgleda jako detinjasto i nezrelo.
pitala sam te za konkretan primer, pošto verujem da si nekoga strašno volela al te mama nije pustila da se zabavljaš s njim =)
te pričice tipa "kad porasteš kašće ti se samo" ostavi za školske drugarice.
i ja kao i novaista verujem da je to samo izgovor kad nekog ne voliš dovoljno ili upšte. svi smo slobodni ljudi, majku mu, i donosimo neke odluke. tako će pre biti "volim te, ali ne dovoljno da bih zbog tebe napustila muža, roditelje, posao, mačku, omiljenu kozmetičarku, svoje ustaljene navike, dopuni niz"

:roll:
Niti se igram misterioznosti i prosvetljenosti, niti sam detinjasta i nezrela. Da te podsetim, ja sam samo odgovorila na temu, a ti si me isprozivala zbog mog mishljenja da i pravu ljubav moze rastaviti mnogo stvari. I kad to kazem, znam zashto kazem, i ne osecam potrebu da to objashnjavam tebi, niti bilo kome.....Kazem da sam se uverila da je to tako. Ne mora da znaci da je na sopstvenom primeru, ali i moze da znaci. Niti sam te provocirala, niti vredjala, i ne shvatam cemu ovaj tvoj prilicno bedan i neuspeshan pokushaj da me spustish. Ako cemo vec tako, moje mishljenje je da je tvoj stav prilicno detinjast, da nisi cak ni razmislila o njemu. I mislim da cesh se pre ili kasnije uveriti u suprotno. Opet kazem, moje mishljenje, ne iznosim ga kao cinjenicu, niti bilo koga vredjam... A da budem iskrena boli me uvo shto ti to ne kapirash...:roll:

iznela si mišljenje i ničim ga nisi potkrepila
ja sam te zamolila da to učiniš
ti nisi bila u stanju, a uz put si se igrala igrice "kad porasteš kašće ti se samo"
to ne podnosim i mislim da ne postoji infantilniji i bedniji način komunikacije

ako ne osećaš potrebu da objašnjavaš, kog si se andraka javljala i komentarisala bilo šta?

Ma okee...:)
A to kakva si uvek ti i nije neki argument, ali dobro, makar si fina :)
Ljudi, izvinjavam se svima, nisam zelela da kvarim temu.:( Dodje meni nekad pa odreagujem na sitnice. Mada i dalje stojim iza onoga shto sam rekla.
Pozzz svima, napushtam vaaaas....;)

oh, da li je moguće da toliko muišljamo da je baš ta ili taj jedini na planeti i kako samo no/ona ima sve što nam je oduvek trebalo.Gluposti, treba sebi hitno dati šansu za nove situacije i tek tada vidimo da smo bili u krivu. Svaki moj novi dečko je najbolji i onog predhodnog baci u daleki zaborav.:heart:

SRPSKA MUDROST JE I KARADJORDJA UBILA........pa sto nebiste i vi snobisti smisao ne samo ove teme nego i svake druge.aLI SRPSTVO SU UVEK VODILI NEPISMENI I NEUCENI LJUDI:imam takav utisak i ovde sa pojedinim moderatorima....
Ali iskreno jeb e se meni bas za sve vas!

Back