guitargirl
Zainteresovan član
- Poruka
- 317
e devojčice, nemoj da mi se igraš neke misterioznosti i prosvetljenosti, izgleda jako detinjasto i nezrelo.
pitala sam te za konkretan primer, pošto verujem da si nekoga strašno volela al te mama nije pustila da se zabavljaš s njim =)
te pričice tipa "kad porasteš kašće ti se samo" ostavi za školske drugarice.
i ja kao i novaista verujem da je to samo izgovor kad nekog ne voliš dovoljno ili upšte. svi smo slobodni ljudi, majku mu, i donosimo neke odluke. tako će pre biti "volim te, ali ne dovoljno da bih zbog tebe napustila muža, roditelje, posao, mačku, omiljenu kozmetičarku, svoje ustaljene navike, dopuni niz"
Niti se igram misterioznosti i prosvetljenosti, niti sam detinjasta i nezrela. Da te podsetim, ja sam samo odgovorila na temu, a ti si me isprozivala zbog mog mishljenja da i pravu ljubav moze rastaviti mnogo stvari. I kad to kazem, znam zashto kazem, i ne osecam potrebu da to objashnjavam tebi, niti bilo kome.....Kazem da sam se uverila da je to tako. Ne mora da znaci da je na sopstvenom primeru, ali i moze da znaci. Niti sam te provocirala, niti vredjala, i ne shvatam cemu ovaj tvoj prilicno bedan i neuspeshan pokushaj da me spustish. Ako cemo vec tako, moje mishljenje je da je tvoj stav prilicno detinjast, da nisi cak ni razmislila o njemu. I mislim da cesh se pre ili kasnije uveriti u suprotno. Opet kazem, moje mishljenje, ne iznosim ga kao cinjenicu, niti bilo koga vredjam... A da budem iskrena boli me uvo shto ti to ne kapirash...
ops

Dodje meni nekad pa odreagujem na sitnice. Mada i dalje stojim iza onoga shto sam rekla.