Volim te ali nemogu biti sa...

prava ljubav nikada te ne ostavlja.
znaci kad te neko ostavi nije prava osoba a prava osoba je tu negde iza coska
mene je bas ostavila jedna osoba uz te reci volim te ali ne dovoljno
pih kakvo sranje
covek ili voli ili ne voli
nema previse ili premalo ljubavi
ili je ima ili je nema
doduse placem ali cu se izleciti samo mi teba vremena jos

pih kakvo sranje
ili je ima ili je nema

:| ja sam ostavila coveka koga sam volela i ugusila sam tu ljubav u sebi koliko sam mogla.... i on ima ovaj tvoj stav da prava ljubav nikada te ne ostavlja a ja kazem da prava ljubav ne trpi ponizenje :rolleyes:....

razumijem te kako se osjecas, mene je cmizdrenje proslo.
a i inace ne cmizdrim bas mnogo, meni se uvijek desi da iz jedne veze uletim u neku drugu i to mu dodje kao rame za plakanje a i okupira ti paznju tako da nemas vremena
da mislis o bivsem i sl.
mozda nije bas pametan savjet ali djeluje protiv cmizdrenja:lol:

mada nesto mislim da me sad strefilo to sto me strefilo, upravo jer nikad nisam "odbolovala"za nekim.
vec sve nekako onako u hodu....
pa sad ne mogu ni da se zamislim ponovo u nekoj vezi,nemam volje...
izlazim cisto danisam sama, nije da nema ni nekih semica ali ne mogu jos....

ako nikad nisi koristila ovaj "recept" probaj,djeluje.
ali oprezno sa upotrebom, poslije duze upotrebe ima kontra efekat:(

pih kakvo sranje
ili je ima ili je nema

Bravo za ovaj post.I ja licno mislim da je tako...
Ne moze se ostaviti nekoga ako ga navodno volis.Jednostavno,ne moze!
Ljubav nije tada dovoljna ako se ostavlja...ili ima ljubavi ili nema.Nema treceg.

Znate onu:Vi zaljubljeni do usiju.Letite od zanosa srece i ljubavi.Napokon sigurni u sebe i svoje kvalitete.Napokon zadovoljni i srecni.Sve vam ide uzvodno.Na poslu privatno prijateljsta sve.I sami znate odakle potice vasa energija.Da ta voljena oseba vas pokrece njena energija njena ljubav njena neznost njena snaga........
Prvi put ste sigurni u zivotu da ste voljeni.I to vam daje onu sigurnost da volite.Poneki put mislite cak i nedovoljno koliko vas partner obasipa paznjom.Cak poneki put pomislite onako kvarno.koliko ste dobai u svom poslu da uspevate da mu zaluditesam pamet...........I tako sigurni u sebe sigurni u sve i ponajvise u vasu ljubav.Zanemarujete male signale koji vas kao prasak u noci probude otrgnu i osveste da vi usred tog praska sami lezite u postelji..................
Posle toga vam ostaje samo ono vecno pitanje......Kako je mogao da me ostavi...........
I sto vi duze i cesce sebi to pitanje postavljate to vise velicate i volite vasu ljubav koja je svakim danom sve dalje i dalje od vas..............
Nakraju ostaje samo onaj gorak ukus u ustima tupi odziv u usima koji je dosao na kraju VOLIM TE ali NEMOGU BITI SA TOBOM

Ovo je nesto na foru "e da sam mu rekla koliko ga volim nebi on tako... aj da kazem sad vama na forumu, posto nisam mogla njemu, pa da se izzivim">

jos jedan dan Kako mi se da juce teglio a jos sam isla i sluzbeno u bgd i vratila se nocas i kao sve je nesto ispunjeno a ja sam i dalje prazna prazna i suze su u nosu i ne znam sta cu Hm opet da placem

faza preboljevanja je normalna i ne treba nista da silis...sve ce to doci na svoje, jer telo i dusa pocinju da zaboravljaju i sve to postane deo proslosti....mada, posle toga da sam tri puta volela i tri puta patila, opet bih prosla kroz sve....:rolleyes:

Back