red riding hood
Elita
- Poruka
- 18.868
Dakle zanima me da li ste ikada nekome rekli da ga volite,sa sve gledanjem u oci mrtvi ozbiljni,a to niste osecali prema doticnoj osobi.I zasto.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

)))Mooooosaaaaaaaaa..
Dakle zanima me da li ste ikada nekome rekli da ga volite,sa sve gledanjem u oci mrtvi ozbiljni,a to niste osecali prema doticnoj osobi.I zasto.![]()

(ne shvati me pogresno, please
)
....sta coveka moze da natera na takvu svinjariju.

mislim da to rade klinci...

Poenta je da ne uzvraćam ako ne mislim.Mooooosaaaaaaaaa..
Dakle zanima me da li ste ikada nekome rekli da ga volite,sa sve gledanjem u oci mrtvi ozbiljni,a to niste osecali prema doticnoj osobi.I zasto.![]()

Ja bih radije da mi dečko nikada ne kaže da me voli a pokaže, nego suprotno.
ja kad volim volim samo za puno....Mooooosaaaaaaaaa..
Nisam. Četiri bivša dečka su mi rekla da me vole, ja sam samo slegla ramenima i rekla: "Pa dobro... A što?". Jedno sam čak rekla i "Hvala" u nedostatku adekvatnog odgovora, ne znam što, izletelo mi.Poenta je da ne uzvraćam ako ne mislim.
Mooooosaaaaaaaaa..

Mooooosaaaaaaaaa..

Nisam, to je ozbiljna izjava koju ja ne izgovaram tako lako![]()

Ahaa
Pa jesam, ovde na LJiS-u 50% mojih postova jesu izjave ljubavi![]()