LazaB
Poznat
- Poruka
- 7.013
I nije ni blizu , naravno evolucioni razlog je zato sto delimo gene , ali ja imam 100% svojih gena pa bi umro za njih na keca.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema logike.Ljubav prema braći, sestrama je normalna. Naravno da bih sve dala za svoju sestru.
Zanima me, da li tu veliku ljubav posmatraš kao neki problem, čim si temu otvorio na ovom ptf-u.
A jedinci Lazare?I nije ni blizu , naravno evolucioni razlog je zato sto delimo gene , ali ja imam 100% svojih gena pa bi umro za njih na keca.
Ljubav ne traži logikuNema logike.
Nema logike.
Rodjeni burazer i dva brata od tetke koje volim vise nego sebe ,gde je tu logika?A jedinci Lazare?
I nije ni blizu , naravno evolucioni razlog je zato sto delimo gene , ali ja imam 100% svojih gena pa bi umro za njih na keca.
Nema. Ja sve sam, takav raspored.Rodjeni burazer i dva brata od tetke koje volim vise nego sebe ,gde je tu logika?
Doslo je ,nista m ne znaci zemlja bez ljudi koji su tu zemlju ucinili vrednom.Cekaj da dodje do podele nasledstva
Rodjeni burazer i dva brata od tetke koje volim vise nego sebe ,gde je tu logika?
Par puta nedeljno bas volm sebe ,ali opet burazere volim mnogo vise ( ne na isti nacin )Ali na prvom mestu valjda volimo prvo sebe, a da dajemo sve od sebe kada je reč o braći i sestrama.
Da li voliš sebe?
Đole, kad su braća normalna, nikakvih problema nema.Cekaj da dodje do podele nasledstva
levicom il desnicom?Par puta nedeljno bas volm sebe
Previse privatno pitanje za moju desnicu .levicom il desnicom?
Da nađeš neku IndijkuNemam ni brata ni sestru, super mi je ovako.
Pogledajmo na trenutak ovog mučkog provokatora.Da nađeš neku Indijku
Dečica
Super
Troje malih polu IndusaPogledajmo na trenutak ovog mučkog provokatora.
![]()