D
druga
Gost
Cao devojke. Neznam u sta su se ovi sajtovi pretvorili danas, njihovi autori su verovatno neki totalno nekreativni,nezaljubljeni i uobrazeni zavodnici pa uopste nemaju ideja koje bi mogle da poboljsaju meni njihovih sajtova. Na primer, ja sam imala problema u jednoj vezi za koju sam mislila da moze biti samo stabilna i stvaralacka u pravom i najsirem smislu te reci ali iskrsnuo je jedan problem kojem se nisam nadala. On voli drugu a ne mene kao sto mi je cak jednom i rekao a ja mu poverovala,cak i je i rekao da me voli za ceo zivot i to sam mu poverovala jer i ja njega i samo njega pa jos uvek volim i tako sam ispunjena kada me on slaze da me voli ali gde je tu istina? Ona druga koju realno voli mu je bliza i dostupnija i kad bi neko sa strane video nju i njegovu strast prema njoj odmah bi odstupio i okanio se corava posla, ali ja koja volim njega celog ,njegovu i unutrasnju lepotu i dusu i njegove misli postujem iznad svega , imam drugi problem ne mogu da shvatim kako je uopste ta gramziva, odvratna, niska i prostakusa glupaca mogla da osvoji srce jednog takvog najneznijeg i najromanticnijeg lepotana i princa iz najlepse bajke.....
Te misli me ubijaju i zamislite ja tako nemocna u svojoj ljubavi ne mogu da nadjem neku rubriku npr. "Vasa Vesna odgovara!" koja je interaktivan blok, jer sam neiskusna i ne umem, osim da volim ali koga(?) onoga koga nema a moze li ga biti za mene, za nas? Takodje pitam se i da li moze postojati neki recnik dostupan off-line koji bi korisnicima pomogao ukoliko neko pozeli npr. da vam se obrati na maternjem engleskom ili aboridzinskom, cestitke bi mogle da budu animirane,zatim u ime demokratije mogla bi negde da budu objavljena (sa ili bez neophodne cenzure) pisma originalnih korisnika pa mozda i u bilo kojoj oblasti ili o sajtu uopste, postoji jedna ukradena ideja sa takodje jedne lokalne televizije da bi trebalo svake nedelje objavljivati vencanja korisnika koji su se upoznali na zabavnim delovima nekih sajtova pa oni koji su specijalizovani bas za tu oblast ako su uspesni, ozbiljni i zele da uliju poverenje korisnicima ,zele da se mozda po necemu razlikuju od drugih, cik neka to i urade ako mogu, ako ne javno ono bar inerno kao studiu o svojoj efikasnosti, dopisacu jos ako se setim...
Devojke pisite mi, pomozite mi, recite mi sta ima ona sto nemam ja i kolike su mi sanse, mozda vi bolje znate?
Te misli me ubijaju i zamislite ja tako nemocna u svojoj ljubavi ne mogu da nadjem neku rubriku npr. "Vasa Vesna odgovara!" koja je interaktivan blok, jer sam neiskusna i ne umem, osim da volim ali koga(?) onoga koga nema a moze li ga biti za mene, za nas? Takodje pitam se i da li moze postojati neki recnik dostupan off-line koji bi korisnicima pomogao ukoliko neko pozeli npr. da vam se obrati na maternjem engleskom ili aboridzinskom, cestitke bi mogle da budu animirane,zatim u ime demokratije mogla bi negde da budu objavljena (sa ili bez neophodne cenzure) pisma originalnih korisnika pa mozda i u bilo kojoj oblasti ili o sajtu uopste, postoji jedna ukradena ideja sa takodje jedne lokalne televizije da bi trebalo svake nedelje objavljivati vencanja korisnika koji su se upoznali na zabavnim delovima nekih sajtova pa oni koji su specijalizovani bas za tu oblast ako su uspesni, ozbiljni i zele da uliju poverenje korisnicima ,zele da se mozda po necemu razlikuju od drugih, cik neka to i urade ako mogu, ako ne javno ono bar inerno kao studiu o svojoj efikasnosti, dopisacu jos ako se setim...
Devojke pisite mi, pomozite mi, recite mi sta ima ona sto nemam ja i kolike su mi sanse, mozda vi bolje znate?
Moram da priznam da ja imam svoj rebus, to nisam nikada ni krila mada resenje koje je u sustini vrlo jednostavno ne iznosim bas na ulicu. On je uspeo da zadobije moje poverenje i odjednom se opet pretvorio u nesto drugo kao da mogu samo povremeno da budem sa njim, sigurno ona druga jos ga privlaci ali tu postoji rebus koji je mnogo jaci od mog,i ja se ubih resavajuci ga, ma sta da vam pricam, toliko mi je jedno vreme ,a sad opet, uzas jedem samo toliko da ne umrem od gladi. Mucim se gledam je kako mi ga otima, kako je lukava i podla a pri tom ona prema njemu ne oseca nista ,osim sto je strasno ispunjava zelja da ga unisti,izgleda kada sredi totalno nekog, kada ga dovede to propasti i dna ponora ona se tek tada zaustavlja i biva zadovoljna, onda ce ga ostaviti i naci novog kojeg ce isto tako unistiti licno i osetice takvu srecu neopisivu koja ipak nije konacna jer postoje i drugi i drugi i sve tako redom jer njoj samo to treba.
Sigurno je da i ona ima svoje kvalitete sa kojima ti i ostatak posmatraca niste upoznati a koje on primecuje... Mozda on jednostavno zeli takvu devojku a ne devojku kao sto si ti(iako mi "savetnici" ni ne znamo kakva si...)To je sve relativno i tesko da ces naci pravi odgovor... MOJ savet ti je da ne trosis vreme na razmisljanje i pitanja nalik ovom: "A zasto on hoce nju,a ne mene..." nego da mu stavis do znanja da ti,mozda,vise vredis i ubedis ga u suprotno...
ops: