Übermensch
Iskusan
- Poruka
- 6.016
Dali volite da hejtujete sve i svasta...Uopste dali ste primetili da je 99 odsto novih/starih/trenutnih stvari,pojava,ljudi..Ogavno..Meni se nesto u zadnjih godinu dve sve gadi...I otvoreno ga pljujem..
imamo nesto zajednicko...Obojcui nas razredna ostavi na popravni...Ne volem komuniste,jel se to racuna? Ne mogu da svarim ministra Dacica sto ce da brani pedeve na paradi u BG,ne mogu da svarim Nesu Taksistu modera i onog ... ,ne volem jos one provokatore iz Kroatije,mrzim sto sutra polazem a slabo znam,mrzim cala sto leci zivce na meni,mrzim razrednu sto me ostavila da polazem,mrzim policiju,mrzim Siptare,mrzim sto nemam pare za pivo,mrzim sto me riba smara svaki dan na telefon,mrzim sto mi ne da ******,mrzim emose,mrzim fejsbuk i ljude koji me tamo dave,mrzim sabane...
''Да ли'' се пише одвојеноDali volite da hejtujete sve i svasta...Uopste dali ste primetili da je 99 odsto novih/starih/trenutnih stvari,pojava,ljudi..Ogavno..Meni se nesto u zadnjih godinu dve sve gadi...I otvoreno ga pljujem..
Ne volem komuniste,jel se to racuna? Ne mogu da svarim ministra Dacica sto ce da brani pedeve na paradi u BG,ne mogu da svarim Nesu Taksistu modera i onog ... ,ne volem jos one provokatore iz Kroatije,mrzim sto sutra polazem a slabo znam,mrzim cala sto leci zivce na meni,mrzim razrednu sto me ostavila da polazem,mrzim policiju,mrzim Siptare,mrzim sto nemam pare za pivo,mrzim sto me riba smara svaki dan na telefon,mrzim sto mi ne da ******,mrzim emose,mrzim fejsbuk i ljude koji me tamo dave,mrzim sabane...
EX ne ja pricam o pravoj mrznji mrzim da ubijem...Evo recimo sad sam nogom probio drugi komp zbog loseg torenta...To pricam......Sto mrzis kupalista..si lose gradjena?''Да ли'' се пише одвојено
Тема:
Причам за свакакве ствари и појаве и људе да их мрзим....Али ништ' од тога није права мржња, него 'нако више то из навике кажем...
Кажем да мрзим нафуране људе, розе боју, неписменост, кад се неко прави паметан, све што је тренутно ''ин'' итд..... ал' то није мржња, већ само ствари које нервирају човека
А заиста мрзим само једног комшију, јер за то имам ваљан разлог
А да, мрзим и сунчане и топле дане....И море, базене и све врсте купалишта....Фуј![]()
Sta fali mom razmisljanju i mrznji?
Mrzim kad ima neko ovako misljenje...
Јок, јест' да немам неке сисе, али никад нисам имала комплексеSto mrzis kupalista..si lose gradjena?
Imam i ja po neki kompleks takodje....Bose noge..to je vec problem...Јок, јест' да немам неке сисе, али никад нисам имала комплексе
Не волим кад видим гомилу босих ногу на једном месту.....Не знам како бих то назвала, ал' не могу да гледам босе ноге
Баш сам болесна![]()
Nemoj tako, sise su siseЈок, јест' да немам неке сисе, али никад нисам имала комплексе:
Aj jenog dana ce prestati mrzeti i pedofile pa ce deca biti zadovoljna!Ne,bas suprotno,ja o 90% svega imam dobro i pozitivno misljenje.
mrzim ljude koji hejtuju,ismevaju i mrze sve zive..pedere,crnce,ovu muziku ,onu,ovog, onog...Cemu to....???
Vezbaju, to im je vezba. Jer kad postanu deo licemerne kolotecine onda moraju tek da mrze i se ru. Pa im je to sto mrze crnce , folk ili nesto kao uvertira, dok potpuno ne ubiju sve ono "sta znaci biti covek"mrzim ljude koji hejtuju,ismevaju i mrze sve zive..pedere,crnce,ovu muziku ,onu,ovog, onog...Cemu to....???
to mi je proshlo kroz glavuAj jenog dana ce prestati mrzeti i pedofile pa ce deca biti zadovoljna!![]()
ne,nisi razumeo.Aj jenog dana ce prestati mrzeti i pedofile pa ce deca biti zadovoljna!![]()
Ја волим да хејтујем хејт.Dali volite da hejtujete sve i svasta...Uopste dali ste primetili da je 99 odsto novih/starih/trenutnih stvari,pojava,ljudi..Ogavno..Meni se nesto u zadnjih godinu dve sve gadi...I otvoreno ga pljujem..