Übermensch
Iskusan
- Poruka
- 6.016
Dali volite da hejtujete sve i svasta...Uopste dali ste primetili da je 99 odsto novih/starih/trenutnih stvari,pojava,ljudi..Ogavno..Meni se nesto u zadnjih godinu dve sve gadi...I otvoreno ga pljujem..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne volem komuniste,jel se to racuna? Ne mogu da svarim ministra Dacica sto ce da brani pedeve na paradi u BG,ne mogu da svarim Nesu Taksistu modera i onog ... ,ne volem jos one provokatore iz Kroatije,mrzim sto sutra polazem a slabo znam,mrzim cala sto leci zivce na meni,mrzim razrednu sto me ostavila da polazem,mrzim policiju,mrzim Siptare,mrzim sto nemam pare za pivo,mrzim sto me riba smara svaki dan na telefon,mrzim sto mi ne da ******,mrzim emose,mrzim fejsbuk i ljude koji me tamo dave,mrzim sabane...
Dali volite da hejtujete sve i svasta...Uopste dali ste primetili da je 99 odsto novih/starih/trenutnih stvari,pojava,ljudi..Ogavno..Meni se nesto u zadnjih godinu dve sve gadi...I otvoreno ga pljujem..
Ne volem komuniste,jel se to racuna? Ne mogu da svarim ministra Dacica sto ce da brani pedeve na paradi u BG,ne mogu da svarim Nesu Taksistu modera i onog ... ,ne volem jos one provokatore iz Kroatije,mrzim sto sutra polazem a slabo znam,mrzim cala sto leci zivce na meni,mrzim razrednu sto me ostavila da polazem,mrzim policiju,mrzim Siptare,mrzim sto nemam pare za pivo,mrzim sto me riba smara svaki dan na telefon,mrzim sto mi ne da ******,mrzim emose,mrzim fejsbuk i ljude koji me tamo dave,mrzim sabane...
''Да ли'' се пише одвојено
Тема:
Причам за свакакве ствари и појаве и људе да их мрзим....Али ништ' од тога није права мржња, него 'нако више то из навике кажем...
Кажем да мрзим нафуране људе, розе боју, неписменост, кад се неко прави паметан, све што је тренутно ''ин'' итд..... ал' то није мржња, већ само ствари које нервирају човека
А заиста мрзим само једног комшију, јер за то имам ваљан разлог
А да, мрзим и сунчане и топле дане....И море, базене и све врсте купалишта....Фуј![]()
Mrzim kad ima neko ovako misljenje...
Sto mrzis kupalista..si lose gradjena?
Јок, јест' да немам неке сисе, али никад нисам имала комплексе
Не волим кад видим гомилу босих ногу на једном месту.....Не знам како бих то назвала, ал' не могу да гледам босе ноге
Баш сам болесна![]()
Јок, јест' да немам неке сисе, али никад нисам имала комплексе:
Ne,bas suprotno,ja o 90% svega imam dobro i pozitivno misljenje.
mrzim ljude koji hejtuju,ismevaju i mrze sve zive..pedere,crnce,ovu muziku ,onu,ovog, onog...Cemu to....???
mrzim ljude koji hejtuju,ismevaju i mrze sve zive..pedere,crnce,ovu muziku ,onu,ovog, onog...Cemu to....???
Aj jenog dana ce prestati mrzeti i pedofile pa ce deca biti zadovoljna!![]()
Aj jenog dana ce prestati mrzeti i pedofile pa ce deca biti zadovoljna!![]()