Voli ga a nije sa njim

Cest je to slucaj u ekonomsko nerazvijenijim zemljama....:confused: promene se prioriteti a mnoge valjda neka muka i neimastina natera na to...ili su nesposobne i nista ne zele da rade...

Nema niceg goreg no buditi se svako jutro pored nekoga koga ne volis i iz dana u dan gledati njegovu facu...bar ja ne bi mogla tako....:(

Vi ljudi skrenuste sa teme! ccc
Hmm, ja sam npr se bas zaljubila u decka sa kojim sam se zblizila, ali drugarski :( On ima devojku, ali mi je davao do zannja da mu se svidjam, npr -"Sta mislis da se ti i ja smuvamo?", sto ja prebacim na zezanje...ipak ima devojku! Da bi mi preko poruka rekao da ga privlacim, i da mu nikad nije dosadno samnom...ALI "ne muvam te" Sve u svemu, zavrsilo se tako sto mi je rekao da ga devojka voli, lozi se na mene, ali ne bi bio u vezi sa drugomm:eek:
Ne kapiram!
Da li bi neko znao da mi objasni???

Šta tu ima da se objašnjava:think:?

Nema niceg goreg no buditi se svako jutro pored nekoga koga ne volis i iz dana u dan gledati njegovu facu...bar ja ne bi mogla tako....:(

AAAADHqALtcAAAAAAEHpog.jpg

Imas ovu varijantu..
Moze i druga ali ona uklucuje gvozdje i vatru :(..

Nista mi u zivotu nije bilo sladje nego kad sam sa deckom skrpila 80din. za parce pice i podelila ga sa njim sedeci na trotoaru... Pa ne bih menjala tipa koji me izvodi ne znam gde na ne znam sta a kojeg ne volim, za decka sa kojim se radujem klupici na Kalemegdanu a kojeg obozavam ni za sta, ne na svetu, nego u celom univerzumu! Sreci je dovoljna i kutija sibica, to sam mislila i pre a i posle nekih iskustava.

Da li ste primetili kolike su zene mazohisti?
Ostave tipa kojeg vole i udaju se za bogatog i onda ceo zivot pate za ovim sto ga vole i trose novce onog sto ne vole, a novce moraju trositi jer njima nadoknadjuju emotivnu prazninu.

E onda onaj muskarac koji veruje zenama da ga vole, nije bas cist u tikvi.

ahaaaa, sad znam...ako hocu da se udam moram da trazim onog koji ima lovu a ne onog kog volim...
e angele stvarno si curka....zar sinnke treba da ti objasnjava kako stoje stvari....

Nista mi u zivotu nije bilo sladje nego kad sam sa deckom skrpila 80din. za parce pice i podelila ga sa njim sedeci na trotoaru... Pa ne bih menjala tipa koji me izvodi ne znam gde na ne znam sta a kojeg ne volim, za decka sa kojim se radujem klupici na Kalemegdanu a kojeg obozavam ni za sta, ne na svetu, nego u celom univerzumu! Sreci je dovoljna i kutija sibica, to sam mislila i pre a i posle nekih iskustava.
Uh ovo me zbunilo :dontunderstand:

Da li ste primetili kolike su zene mazohisti?
Ostave tipa kojeg vole i udaju se za bogatog i onda ceo zivot pate za ovim sto ga vole i trose novce onog sto ne vole, a novce moraju trositi jer njima nadoknadjuju emotivnu prazninu.

E onda onaj muskarac koji veruje zenama da ga vole, nije bas cist u tikvi.

.........eeeeeeee pa ni tebi baka nije rekla da zivot nije bajka i da po uspavanu lepoticu ne dolazi princ vec masni secikesa sa mnogo para .....................idemo dalje .......:think:

Back