sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
pa, hajde, filujte se i razmazujte međusobno.
Ma ti si muskawcina bweeeeeeeeeee
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa, hajde, filujte se i razmazujte međusobno.
Ok, koliko se siromasnih obogatilo?
Ma ti si muskawcina bweeeeeeeeeee
Vi ljudi skrenuste sa teme! ccc
Hmm, ja sam npr se bas zaljubila u decka sa kojim sam se zblizila, ali drugarski On ima devojku, ali mi je davao do zannja da mu se svidjam, npr -"Sta mislis da se ti i ja smuvamo?", sto ja prebacim na zezanje...ipak ima devojku! Da bi mi preko poruka rekao da ga privlacim, i da mu nikad nije dosadno samnom...ALI "ne muvam te" Sve u svemu, zavrsilo se tako sto mi je rekao da ga devojka voli, lozi se na mene, ali ne bi bio u vezi sa drugomm
Ne kapiram!
Da li bi neko znao da mi objasni???
Nema niceg goreg no buditi se svako jutro pored nekoga koga ne volis i iz dana u dan gledati njegovu facu...bar ja ne bi mogla tako....
Da li ste primetili kolike su zene mazohisti?
Ostave tipa kojeg vole i udaju se za bogatog i onda ceo zivot pate za ovim sto ga vole i trose novce onog sto ne vole, a novce moraju trositi jer njima nadoknadjuju emotivnu prazninu.
E onda onaj muskarac koji veruje zenama da ga vole, nije bas cist u tikvi.
Uh ovo me zbuniloNista mi u zivotu nije bilo sladje nego kad sam sa deckom skrpila 80din. za parce pice i podelila ga sa njim sedeci na trotoaru... Pa ne bih menjala tipa koji me izvodi ne znam gde na ne znam sta a kojeg ne volim, za decka sa kojim se radujem klupici na Kalemegdanu a kojeg obozavam ni za sta, ne na svetu, nego u celom univerzumu! Sreci je dovoljna i kutija sibica, to sam mislila i pre a i posle nekih iskustava.
Uh ovo me zbunilo
mene na klupici zulja guza...
Kako koja...Da li ste primetili kolike su zene mazohisti?
.
Heh, pa zato je decko tu-da mu sednem u krilo, hihi... Sram me bilo, losa devojcica
Imas ovu varijantu..
Moze i druga ali ona uklucuje gvozdje i vatru ..
Da li ste primetili kolike su zene mazohisti?
Ostave tipa kojeg vole i udaju se za bogatog i onda ceo zivot pate za ovim sto ga vole i trose novce onog sto ne vole, a novce moraju trositi jer njima nadoknadjuju emotivnu prazninu.
E onda onaj muskarac koji veruje zenama da ga vole, nije bas cist u tikvi.
.........eeeeeeee pa ni tebi baka nije rekla da zivot nije bajka i da po uspavanu lepoticu ne dolazi princ vec masni secikesa sa mnogo para .....................idemo dalje .......
Ma meni ni ne treba uspavana lepotica, jer one stalno spavaju a ja ocu torbat.
......ima i ona koja duze spava znachi da je ostatak dana odmorna za torbanje ..........
Ma da, ali meni kita se stalno dize, nema pravila kad joj ga zelim ubaciti. Onda je moram probuditi istorbati i vratiti je da dalje spava.
....a da ga munesh dok je usnula ,onako topla ,uspavana i chedna pa da je probudish i odma osmeh izmamish ............