Vi, ljudi, ne znate koliku kolicinu ljubavi ste svesni da proizvedete u sebi!!!
Nada uvek postoji...
Nada uvek postoji...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
D.R.:Vi, ljudi, ne znate koliku kolicinu ljubavi ste svesni da proizvedete u sebi!!!
Nada uvek postoji...
Chan Shaolin Si:D.R.:Vi, ljudi, ne znate koliku kolicinu ljubavi ste svesni da proizvedete u sebi!!!
Nada uvek postoji...
Volim jednu djevojku spreman sam i da poginem za nju osjecam je jako kao dio svog tijela
i samo kad bi ona htela
sve sto htela je venera
ja bio bi njen zevs
a ona moja hera (Beogradski sindikat)
Ne stvarno za Draganu sam spreman da poginem Dacka ljubavi voli te tvoj Kinez...
Keeper:Chan Shaolin Si:D.R.:Vi, ljudi, ne znate koliku kolicinu ljubavi ste svesni da proizvedete u sebi!!!
Nada uvek postoji...
Volim jednu djevojku spreman sam i da poginem za nju osjecam je jako kao dio svog tijela
i samo kad bi ona htela
sve sto htela je venera
ja bio bi njen zevs
a ona moja hera (Beogradski sindikat)
Ne stvarno za Draganu sam spreman da poginem Dacka ljubavi voli te tvoj Kinez...
hmmmmm ...... i ja pikam na jednu draganu, da nije u pitanju ista osoba?
salim se naravno 8)
ja ne bih poginuo zbog devojke, je8es ti to, koja je korist od toga ?
proslo vreme vitezova .....
Nada uvek postoji...
jeli bre a ko ce to sve da platiVi, ljudi, ne znate koliku kolicinu ljubavi ste svesni da proizvedete u sebi!!!
Nada uvek postoji...
Nada uvek postoji...
Nada uvek postoji...
I samo si zbog ove "mudre misli", podigao temu iz 2003.gd.?i onda je mrmot zaivo cokoladu u foliju