Desilo mi se i desava mi se..
Pocelo je pre nekog vremena. Od samog starta je prva znala za drugu, medjutim ni ona ni ja nismo predvideli konacni ishod.
Donekle jeste istina ali i laz mozda sa moje strane jer ja jesam bio privucen drugom devojkom. U startu nisam zeleo priznati sebi da zaista jesam ali to ne menja sada vise nista. Vremenom sam zapoceo i vezu sa tom drugom devojkom ali..
Sada, dok se sve odvijalo razmisljao sam dosta o svemu tome..
Ono sto sam ja zakljucio konkretno za sebe je sledece: da ne mogu lagati nikoga jer ne smatram da je fer. Vecina se rukovodi geslom: za sta ne znas to te ne boli, medjutim za mene je to samo geslo sebicnosti. Kao prica o muzu i zeni koji su cetovali sve vreme, flertovali, a onda se i nasli. Kada su shvatili u cemu je stvar, razveli su se..
Odatle sam krenuo sa pitanjem za sebe samog: sta ne bih voleo da neko ucini meni i dosao do zakljucka da bi me neistine povredile. Takodje smatrao sam da rekavsi u kom smeru sve ide dajem prvoj devojci mogucnost izbora, rekao sam joj sta se desava..
Problem je u tome sto ono sto se desavalo po mom razmisljanju se nije moglo desiti..
Ne mozes imati osecaje prema dve osobe u isto vreme..
Medjutim ono sto je doslo kao iznenadjenje jeste cinjenica da je prva devojka prihvatila situaciju kao takvu i pustila drugu u nas zivot..
Tako je krenulo i trajalo je u razlicitim vremenskim periodima. Druga devojka je otisla iz veze posle sest meseci, sve ukupno deset mesci, jer je doslo do komplikacija sa njihovom ambasadom ovde, sto je izazvalo reakcije sa strane njene porodice..
I dalje sam sa prvom, ponekad vidim drugu obicno na par dana, kupili smo bonsai sa tri stabla da svako cuva za sebe..
Istina je da sam vezan za obe..
Ne znam koliko ce i ova veza trajati, da li cemo zajedno u Madrid uskoro ili ipak ne..
No, znam da mozes osecati na takav nacin. Ponekad u tim danima bi me proganjalo pitanje pa sam zeleo saznati od psihijatara da li to zaista i jeste moguce. Odgovor na koji sam nailazio da je ok, da nije ni toliko neuobicajeno..
Naravno, ja sam skeptik po pitanju njihove profesije, ponekad je dosta proizvoljna tako da ni to nije razresilo dilemu..
Medjutim jedno znam, da je bitno dati opciju izbora, pustiti nekoga da odluci za sebe, ne biti gmaz i ciniti nesto iza ledja.
Naravno necu reci da je sve bilo lako. Prvi put kada sam bio da se vidim sa drugom i kada sam se vracao.. Bilo je gadno, bilo je i gadno kada me je prva sacekala znajuci gde sam bio, sta radio. Nisam mogao pobeci od utiska prevare na neki nacin, cak i ako je znala. Vremenom situacija je postajala laksa. Njih dve su u ok odnosima, skoro je bila druga..
I tako, zbrkano je sve to, medjutim ima neku tenziju koja.. recimo prija..