Sta vi to devojke zaista ocekujete od muskaraca?Ako moze onako realno,da ne budu odgovori da vam pisemo stihove i saljemo cvece,jer to zaista ne pali.Voleo bi iskrene odgovore.Unapred se zahvaljujem.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Veruj mi da nisam skrt,i jako retko pokazem osecanja,jer cim to uradim dobijem,nepovratnu kartu.Cisto me interesuje,sta mi to mozemo da uradimo da vas zaista iznenadimo.PAMETNICA:IGRAJ TOPLO-HLADNO DA NIKAD NIJE NACISTO STA OSECAS ALI NEMOJ NI DA SI SKRT!CMOK!!![]()
Sa NJOM ces uvek znati sta je prava stvar.Anonymous:Veruj mi da nisam skrt,i jako retko pokazem osecanja,jer cim to uradim dobijem,nepovratnu kartu.Cisto me interesuje,sta mi to mozemo da uradimo da vas zaista iznenadimo.PAMETNICA:IGRAJ TOPLO-HLADNO DA NIKAD NIJE NACISTO STA OSECAS ALI NEMOJ NI DA SI SKRT!CMOK!!![]()
milost:Sta vi to devojke zaista ocekujete od muskaraca?Ako moze onako realno,da ne budu odgovori da vam pisemo stihove i saljemo cvece,jer to zaista ne pali.Voleo bi iskrene odgovore.Unapred se zahvaljujem.
ksks12000:Retke su zene koje ne vole iskrenost. Zapanji svoju izabranicu necenzurisanom verzijom svog zivota. Bice joj drago jer je zamorno upoznavati likove koji su savrseni, neporocni i sve ostalo macho sr...Budi svoj, dozvoli joj da i ona moze bar sa tobom skinuti masku a ne da se pretvara ostatak zivota da se rodila tek onog dana kad te je upoznala.
Srecno! Dont be :shock:
Odličan savet. GO FOR IT!!!1
Ovo je stvarno potpuna istina-to najvise pali kod cura,znaci malo zlocko ,malo vise dobrica i to je to. :wink:PAMETNICA:IGRAJ TOPLO-HLADNO DA NIKAD NIJE NACISTO STA OSECAS ALI NEMOJ NI DA SI SKRT!CMOK!!![]()