ako neko zna kako je moguce naci posao u emiratima neka se javi, ja sam inace inzenjer tehnologije vode
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako neko zna kako je moguce naci posao u emiratima neka se javi, ja sam inace inzenjer tehnologije vode
Vidim da spominjete turisticke agencije, pa me zanima, zna li neko kako se krecu plate u agencijama u Abu Dabiju? Hvala unapred!
Hvala, Aribi. Nije ohrabrujuce...
Jos jednom hvala! Ne znam da li se isplati, nisam bas odusevljena tim poslom, ali imam iskustva, pa sam razmisljala da li da to uzmem u obzir prilikom trazenja nacina da se preselim, a da onda kasnije, kada upoznam grad i ljude, trazim posao koji mi vise odgovara.
Pogledaj Emirates Airline i Etihad, kreiraj svoj username i profil i prati stalno oglase koje imaju, a imaju ih svakodnevno i u svim sferama. U okviru Emirates-a ti je Arabian Adventure, Dnata i mozda jos neka turisticka agencija, oni uvek imaju raspisane konkurse za airport representatives i sales. Apliciraj i cekaj, nikad se ne zna.Pozzzz