"Volela bih baš ovakvog!" :)

Decko iz mojih snova je ozbiljan i odgovoran kad treba, ali u telu zrelog momka nosi nemiran decacki duh.
Duhovit je, inteligentan, obrazovan, originalan, viteskih manira, hrabar i zaljubljen u zivot...

Ima kratku crnu kosu, tamne, duboke i tople oci sa malom dozom mistike...
Meke, nezne usne, razoruzavajuci osmeh od 100 vati...
Snazne ruke, siroka ramena, razvijena ledja i reljefni stomak...
Obozavam momke koji imaju lep glas, lepo mirisu, imaju duge prste i glatke dlanove...

Mora da ima mane, ne zelim savrsenstvo... Savrsensto je dosadno i vestacko... Ali sarmantne mane... Simpaticne... One koje ne mozes da zavolis pored svih tih vrlina...

Ne mora da bude perfekcionista, to opterecuje...
Neka sve bude cisto, a da li je sasvim uredno-ma, nema veze...

Postavila bih sliku upravo takvog kakvog sam opisala, ali... Ne bi odobrio, ne voli forum ;)

Neka je i malo tvrdoglav, to mi se svidja, nervira me kada neko samo klima glavom i sa svim se slaze.
Volim kad mi malo kontrira, tako ga bolje upoznam, ali samo ako je spreman na kompromise, a ne sebican i samoziv, na takve sam alergicna.

Neka je i spavalica, spavacemo do kasno zajedno...
Neka je i pomalo los, onda cemo zajedno biti losi... :heart:

407_par-plaza-ljubav-INMAGINE-07471FRH_hf.jpg

voljela bih nekog normalnog covjeka. Bilo bi lijepo provoditi vrijeme sa nekim ko voli da razgovara, seta, ko nije nervozan i cangrizav. Ima li ista ljepse od mirnog stalozenog covjeka na koga mozes uvijek racunati, sa kim istinski mozes podijeliti dobro i zlo. Onaj osjecaj bliskosti i paznje. Osjecaj da ce te razumjeti kada je to najmanje moguce i da ce biti uz tebe i kada bi te svako drugi napustio. Covjek koji ce razumjeti i tvoje sitne hirove i kada si neraspolozena i kada si vesela. Ja sam nazalost provela zivot sa jednim histericnim i prenervoznim tipom koji nije zasluzio ni da razmisljam o njemu. Ali kada zivot prodje i dodjes u izvjesne godine tesko je naci nesto drugo a posebno nekog kao sto vec napisah gore.

voljela bih nekog normalnog covjeka. Bilo bi lijepo provoditi vrijeme sa nekim ko voli da razgovara, seta, ko nije nervozan i cangrizav. Ima li ista ljepse od mirnog stalozenog covjeka na koga mozes uvijek racunati, sa kim istinski mozes podijeliti dobro i zlo. Onaj osjecaj bliskosti i paznje. Osjecaj da ce te razumjeti kada je to najmanje moguce i da ce biti uz tebe i kada bi te svako drugi napustio. Covjek koji ce razumjeti i tvoje sitne hirove i kada si neraspolozena i kada si vesela.

To je mnogo lep odnos, zaista - skoro idealan! :klap:
Nikad se ne zna u životu šta nas čeka - koga ćemo i kada upoznati!
Veliki pozdrav za Vas! :bye:

voljela bih nekog normalnog covjeka. Bilo bi lijepo provoditi vrijeme sa nekim ko voli da razgovara, seta, ko nije nervozan i cangrizav. Ima li ista ljepse od mirnog stalozenog covjeka na koga mozes uvijek racunati, sa kim istinski mozes podijeliti dobro i zlo. Onaj osjecaj bliskosti i paznje. Osjecaj da ce te razumjeti kada je to najmanje moguce i da ce biti uz tebe i kada bi te svako drugi napustio. Covjek koji ce razumjeti i tvoje sitne hirove i kada si neraspolozena i kada si vesela. Ja sam nazalost provela zivot sa jednim histericnim i prenervoznim tipom koji nije zasluzio ni da razmisljam o njemu. Ali kada zivot prodje i dodjes u izvjesne godine tesko je naci nesto drugo a posebno nekog kao sto vec napisah gore.

Imam takvog, ali takav je postajao godinama uz mene.I oboje smo se mijenjali, prilagodjavali jedno drugom.Zao mi je sto se to ije desilo kod tebe.On je moj stub, moja cvrsta stijena, vjerujem i ja njemu.Dok ovo pisem , on gleda TV i slusa moje poneke posrove.A bilo je i teskih, tuznih i ruznih trenutaka.Prosli smo ih zajedno.Iskreno, ne mogu zamislit zivot kakav bi mi bio bez njega.Valjda je to ono sto kazu da dolazi s godinama.:bye:

Sa kakvim momkom tj muškarcem bi volele da budete da možete da birate? Koje dobre osobine bi morao da ima, koje navike, i slično? Kakve mane ne nikako? Kako bi trebao da izgleda (slobodno stavite nečiju sliku da vidimo otprilike koji je vaš tip muškarca)? :)

papa-smurf.jpg

ej ja sam ga vec nasla i ispalo je da mi je omiljen zato sto smo nenormalno slicni i po intelektu, i po izgledu, jedemo istu hranu, cak i imamo iste navike sto je vrlo cudno...:think:
mada nema sanse da smo u srodstvu on je 9 god.stariji od mene a i polu-makedonac koji je sve vreme ziveo tamo, ali opet kao da smo zajedno odrastali (on malo vise od mene :mrgreen:)
E sad... detaljnije...:)
Mane koje ne sme da ima bezosecajnost, agresivnost, nerazumevanje, da ne pusi i ne drogira se a i da nije alkoholicar naravno. Sve drugo moze da prodje.
A dobre osobine.. paa...da je dobar prema meni, da me razume, da ima osecaj za pristojnost..?;)
a fizicki: crn, ne mora mnogo visok samo da je visi od mene (znaci preko 170cm), zelene oci, atletski gradjen i sa neodoljivim osmehom:mrgreen:

izvini, ali tu ljigu od serije nisam nikada gledala :roll:
ajde, bolje da kazem "pratila"
oboje su debili, a nije ni duhovita na nacin koji ja volim, na primer na nacin "treceg kamena od sunca"..ili, cak "prijatelja"

ma nije nisu debili, najjaci su :mrgreen:
pogotovu Caren i Jack :zcepanje:
a tvoj opis idealnog coveka me podeca na mog decka:heart:, samo sto meni bilo dosadno tako malo u zivotu, pa sam ga iz stanja hladnokrvnog prebacivala svako malo u stanje mekog i njanjavog i mogu da ti kazem to je jos bolje, sad prede kao maca:mrgreen:

Volela bih sve ono suprotno od onog sto me uvek privlaci.

Priznajem i meni je malo nerazumljivo, ali eto..volela bih da mi se svidi neko ko nije u stereotipu koji mi se uvek dopada. Znaci da nije "tezak", komplikovan, ponosan, nadmocan, odmeren, vecito u pravu..da je jednostavan, prostodusan, da lako iskazuje emocije, da mi povladjuje...i sigurno bih brzo pobegla glavom bez obzira:)

Prokletstvo vecitog zacaranog kruga...

Back