Volan za bmw e36

alexarsicc

Početnik
Poruka
7
Kupio sam BMW E36 pre nekih mesec dana, i polako ga sredjujem. Zapala mi je jedna sitnica za oko. Zeleo bih da promenim volan na autu posto je ovaj vec dosta ostecen, ali mi se javio mali problem. Na mom autu je trenutno stari BMW-ov volan prve generacije bez airbag-a. Da li postoji neka mogucnost da se stavi novi volan sa airbag-om, a da taj zastitni jastuk radi? Screenshot_4.png

Prilozi

• Screenshot_5.png
    Screenshot_5.png
    650,1 KB · Pregleda: 7
Kupio sam BMW E36 pre nekih mesec dana, i polako ga sredjujem. Zapala mi je jedna sitnica za oko. Zeleo bih da promenim volan na autu posto je ovaj vec dosta ostecen, ali mi se javio mali problem. Na mom autu je trenutno stari BMW-ov volan prve generacije bez airbag-a. Da li postoji neka mogucnost da se stavi novi volan sa airbag-om, a da taj zastitni jastuk radi? Pogledajte prilog 1295212
Da bi radio treba više stvari do njega i sve bi te to koštalo bar hiljadarku ako uopšte može.

Kupio sam BMW E36 pre nekih mesec dana, i polako ga sredjujem. Zapala mi je jedna sitnica za oko. Zeleo bih da promenim volan na autu posto je ovaj vec dosta ostecen, ali mi se javio mali problem. Na mom autu je trenutno stari BMW-ov volan prve generacije bez airbag-a. Da li postoji neka mogucnost da se stavi novi volan sa airbag-om, a da taj zastitni jastuk radi? Pogledajte prilog 1295212
Moze ali je malo komplikovano  ..nadi sporstki volan sa tri kraka bez airbaga ako sredujes :)

Back