- Poruka
- 88.328
A tek da si videla pevača na koncertu
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A tek da si videla pevača na koncertu
![]()
Ja sam iz Starih Banovaca rodom pa su mi šunke i Dunav a time i svinjski Srem po krvi bliži, a vinski Srem i Fruška Gora po ubeđenju...tako da ne znam"Srem , Banat i Bačka
tri srca junačka ! "
Kažu, Srem se deli na svinjski i vinski, koji vam je više po volji ?
Meni nekako prema Bačkoj usput sve , prvo klopa, pa vinski deo.
Pogledajte prilog 1633088
Al si ti naš'o pa zaš'o !Ja sam iz Starih Banovaca rodom pa su mi šunke i Dunav a time i svinjski Srem po krvi bliži, a vinski Srem i Fruška Gora po ubeđenju...tako da ne znam
Meni je to nerazdvojivo![]()
A srce mi na severu Bačke...pa ti vidi muku. A Beograđanin rođenjem...da sve zakomplikujeAl si ti naš'o pa zaš'o !
A neko se rodi u Sahari ...
Al koga Bog nagradi - nagradi i ne žali![]()
Priroda se generalno čudno ponaša poslednjih godina.Bačka , negde tek otpao list, a negde procvetale voćke u oktobru
mi se definitivno puno duže ponašamo čudno pa što bi priroda bila drugačijaPriroda se generalno čudno ponaša poslednjih godina.
Srce ti je na pravom mestuA srce mi na severu Bačke...
to preskoči u CV-upa ti vidi muku. A Beograđanin rođenjem...da sve zakomplikuje![]()
Ali sa ove "naše" strane da ne bude zabune molim![]()
![]()
Uglavnom nije do nas. Priroda se svakojako ponašala i kad nas nije bilo.mi se definitivno puno duže ponašamo čudno pa što bi priroda bila drugačija
Biće da će opet doći Panonsko more.Uglavnom nije do nas. Priroda se svakojako ponašala i kad nas nije bilo.
kako romantičnoBiće da će opet doći Panonsko more.
Al će Fortes da vesla do Lorelajn.
Mora već da počne da pravi lađu![]()
Ma neće. Nema odakle da dođe. Ne može u rikverc.Biće da će opet doći Panonsko more.
Sruši se neka stena u Đerdapsku klisuru, i Dunav ne može dalje, pa se izlije. A onda to pokrene neke podzemne vode i tektonske poremećaje, i eto moraMa neće. Nema odakle da dođe. Ne može u rikverc.
Možda jednog dana, u nekoj dalekoj budućnosti koju svakako nećemo doživeti mi sadašnji.Sruši se neka stena u Đerdapsku klisuru, i Dunav ne može dalje, pa se izlije. A onda to pokrene neke podzemne vode i tektonske poremećaje, i eto mora![]()