Vojvodjani glasali za DS i Borisa

Ipak je Vojvodina izglasala sta je htela, pa sad moze da se prica i nagadja do sledecih izbora dal kupovinom ili ne. Ja znam za jednu stranku da belog dinara nije dala na glasove a ostavrila je odlicne rezulate. Ipak je to vrednije i realnije od onih kupljenih...
A da je bilo prljavih dogovora bilo je... prosto ostanes onako... zgadjen.

Podaci u ponedeljak, 7. maja ujutru objavljeni na RTV.

Nešto mi se ta priča kako su Ligaši pokrali baš mađarske glasove čini malo neverovatnom. 30.000 glasova ne može da nestane ako su zapisnički konstatovani.

A ako nisu konstatovani, kako onda ovi mogu znati da ih je 30.000?

Miriše mi na jeftin marketing. Otprilike kao Tomin.

A Ligaši su, slobodno se može reći, prdnuli u čabar. Od 120 mesta u pokrajinskom parlamentu uzeli su čitavih 10. To je 8 i nešto procenata. I to zajedno sa tvrdokornim SP-Ovcama koji će skočiti u bunar ako Vuk tako kaže, i sa nekim novosadskim udruženjem, pokretom, šta li? I jedni i drugi su im navukli bar 2% glasova.

Posle 20 i kusur godina "borbe protiv srbijanske pljačke", u ovom zlu ekonomske krize i svega ostalog...žalosno...

522917_314081078672413_100002115694284_701321_1055161881_n.jpg

Opet neka separatisticka ujdurma! :mrgreen:

Jedini koji su glasali za Tomu u Vojvodini NOVI KOLONISTI. :per:

Свaко ко је држaвљaнин Србије имa прaво дa глaсa, било дa се рaди о колонисти, новом колонисти или црном Цигaнину. A демокрaтијa је поштовaње воље већине, кaо што јa нисaм глaсaо зa шaреноглaвог aли сaм гa трпео све ове године, тaко ће сви морaти дa трпе Шумaдинцa нa челу држaве, мa кaкaв дa је...

E sad... da li je Vojvodina glasala za DS ili nije...hm... mislim da je bilo svega i svačega. Brine me nešto drugo, da li mislite da je slučajno tako? Sad će da počne sa natpisima u novinama o pretučenim nacionalnim manjinama, kancelarija u Briselu je već otvorena, Novi Sad se već dugo priprema da ponese titulu "glavni", a pajtić je već više puta pokazao Boti i DS stranačku neposlušnost. Da li je slučajno Vojvodina glasala za pajtića????

wwwladoњихово масовније насељавање долази тек касније а у јужну Бачку тек после укидања Војне Крајине.Њихова сва прича о строседелаштву је такође само пропаганда.Срби су ту живели и раније,али је истина да су ти предели озбиљно насељени тек после Велике Сеобе Срба.

Back