crni lepotan
Elita
- Poruka
- 21.393
A šta je to preliminarno? Istraživanja javnog mnjenja, agencije za spinovanje?
Podaci u ponedeljak, 7. maja ujutru objavljeni na RTV.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A šta je to preliminarno? Istraživanja javnog mnjenja, agencije za spinovanje?
Ne lupaj gluposti. Nikakvih paketica nije bilo, barem ne u gradovima. Da nije mozda i Canak na pokrajnskim poklanjao?
Ne lupaj gluposti. Nikakvih paketica nije bilo, barem ne u gradovima. Da nije mozda i Canak na pokrajnskim poklanjao?
Podaci u ponedeljak, 7. maja ujutru objavljeni na RTV.
Bem li ga, Mađari kažu da im je neko maznuo 30000 glasova, a Čanak je od preliminarnih 7-8% došao na 10-11% na konačnim rezultatima![]()
Opet neka separatisticka ujdurma!
Jedini koji su glasali za Tomu u Vojvodini NOVI KOLONISTI.![]()
ti ces da mi kazes da lupam gluposti... ja pricam ono sto znam, a za Canka ne znam... niko ga nije ni spominjao
Војвођани...![]()
Upravo ja i niko drugo jer ja mogu da tvrdim da u gradovima niko nije davao nikakve paketice.. Sta da nije i u BG-u davao paketice, ipak je Nikolic pobedio sa nekoliko procenata razlike...
istinaU Vojvodini je bilo najvise kupovine glasova.
Opet neka separatisticka ujdurma!
Jedini koji su glasali za Tomu u Vojvodini NOVI KOLONISTI.![]()
DS je delila paketice na Telepu,ulica Ruzin Gaj,par meseci pred izbore,preko jedne firme-necu reci koje....Upravo ja i niko drugo jer ja mogu da tvrdim da u gradovima niko nije davao nikakve paketice.. Sta da nije i u BG-u davao paketice, ipak je Nikolic pobedio sa nekoliko procenata razlike...