BLAJBI
Zaslužan član
- Poruka
- 103.497
Opet neka separatisticka ujdurma!
Jedini koji su glasali za Tomu u Vojvodini NOVI KOLONISTI.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije tacno, nego je Pajtic krao i potplacivao.
A to sto nazivas ljude "kolonistima" je uvreda. Svaki Srbin ima pravo da se naseli gde hoce u Srbiji, bez da mu neka bitanga iz Venecuele prebacuje i naziva ga "dodjosom" ili "kolonistom".
Бог да поживи српске колонисте, што их је више то боље..Opet neka separatisticka ujdurma!
Vojvodjani glasali za DS i Borisa
Тачно, једна је Србија, кур..ви је много...Nije tacno, nego je Pajtic krao i potplacivao.
A to sto nazivas ljude "kolonistima" je uvreda. Svaki Srbin ima pravo da se naseli gde hoce u Srbiji, bez da mu neka bitanga iz Venecuele prebacuje i naziva ga "dodjosom" ili "kolonistom".
Osloboditelji
Баш то, нису дођоши него Ослободиоци!! Јел тако Блајби?A sta su ako nisu kolonisti i dodjosi?
Ovako je glasala Vojvodina......BRAVO ZA VOJVODINU
Pogledajte prilog 239594
Српска Војводина је Србија, а Европа је тек после тога.Vojvodina je ipak Evropa....
Српска Војводина је Србија, а Европа је тек после тога.
И какве везе има када је Николић председник и Српске Војводине и тако ће бити у наредних 5 година.
Кад дође у Нови Сад он ће доћи као председник!
Opet neka separatisticka ujdurma!
Vidi se da se MI ne razumemo.....
Vidi se....
Тачно, једна је Србија, кур..ви је много...
Не може нико са севера Србије да ми каже да сам дођош ако се из Шумадије преселим у Нови Сад или Суботицу.
Да се кладимо да ће господин председник Томислав Николић доћи у Српску Војводину, у Српски град Нови Сад и да ће тамо одржати један леп српски говор на српском језику и да ће га слушати Срби?A mozda i nece
Војвођани:
Да се кладимо да ће господин председник Томислав Николић доћи у Српску Војводину, у Српски град Нови Сад и да ће тамо одржати један леп српски говор на српском језику и да ће га слушати Срби?
Hoćeš da kažeš da je Nenad Čanak glasao za Nikolića ???