BLAJBI
Zaslužan član
- Poruka
- 103.496
Opet neka separatisticka ujdurma! 
Jedini koji su glasali za Tomu u Vojvodini NOVI KOLONISTI.

Jedini koji su glasali za Tomu u Vojvodini NOVI KOLONISTI.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nije tacno, nego je Pajtic krao i potplacivao.
A to sto nazivas ljude "kolonistima" je uvreda. Svaki Srbin ima pravo da se naseli gde hoce u Srbiji, bez da mu neka bitanga iz Venecuele prebacuje i naziva ga "dodjosom" ili "kolonistom".
Бог да поживи српске колонисте, што их је више то боље..Opet neka separatisticka ujdurma!
Jedini koji su glasali za Tomu u Vojvodini NOVI KOLONISTI.![]()

Vojvodjani glasali za DS i Borisa
Тачно, једна је Србија, кур..ви је много...Nije tacno, nego je Pajtic krao i potplacivao.
A to sto nazivas ljude "kolonistima" je uvreda. Svaki Srbin ima pravo da se naseli gde hoce u Srbiji, bez da mu neka bitanga iz Venecuele prebacuje i naziva ga "dodjosom" ili "kolonistom".

Osloboditelji![]()
![]()
Баш то, нису дођоши него Ослободиоци!! Јел тако Блајби?A sta su ako nisu kolonisti i dodjosi?

Ovako je glasala Vojvodina......BRAVO ZA VOJVODINU
Pogledajte prilog 239594
Српска Војводина је Србија, а Европа је тек после тога.Vojvodina je ipak Evropa....
Српска Војводина је Србија, а Европа је тек после тога.
И какве везе има када је Николић председник и Српске Војводине и тако ће бити у наредних 5 година.
Кад дође у Нови Сад он ће доћи као председник!

Opet neka separatisticka ujdurma!
Jedini koji su glasali za Tomu u Vojvodini NOVI KOLONISTI.![]()
Vidi se da se MI ne razumemo.....
Vidi se....![]()
Тачно, једна је Србија, кур..ви је много...
Не може нико са севера Србије да ми каже да сам дођош ако се из Шумадије преселим у Нови Сад или Суботицу.
Да се кладимо да ће господин председник Томислав Николић доћи у Српску Војводину, у Српски град Нови Сад и да ће тамо одржати један леп српски говор на српском језику и да ће га слушати Срби?A mozda i nece![]()
Војвођани:
![]()
![]()
Да се кладимо да ће господин председник Томислав Николић доћи у Српску Војводину, у Српски град Нови Сад и да ће тамо одржати један леп српски говор на српском језику и да ће га слушати Срби?![]()

Hoćeš da kažeš da je Nenad Čanak glasao za Nikolića ???