Vojvodina samostalno ka Evropi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Fagypont

Primećen član
Banovan
Poruka
511
Prosto i jasno,mislite li da Vojvodina treba da zatraži nadležnosti za odvojeni kolosek na putu ka evropskim integracijama? Da li bi oslobodjenje od beogradske kleptokratije,ratnih zločinaca i problema Kosova ubrzalo prijem Vojvodine u EU i naš privredni razvoj?

Fagypont:
Prosto i jasno,mislite li da Vojvodina treba da zatraži nadležnosti za odvojeni kolosek na putu ka evropskim integracijama? Da li bi oslobodjenje od beogradske kleptokratije,ratnih zločinaca i problema Kosova ubrzalo prijem Vojvodine u EU i naš privredni razvoj?
A ja mislim da bi ti trebao da odes u zagreb (i da ostanes tamo sto duze, barem 10.000 godina). Mada verovatno bi ti i tirana odgovarala...

Fagypont:
Pa CG je i otisla zbog toga,jer nije mogla i NIJE HTELA da vuce i srpski teret kao sto su Hag i Kosovo!

Fagypont:

АКО ТИ ЈЕ ЛОШЕ ОВДЕ, а онда ти тражи исељеничку визу у Еуропу.

Војводина је Србија као што је и Шумадија.
Дакле, куд Србија ту и остали, Такође и моја САО Дечија соба!
(Узурпирао сам један лежај у дечијој соби)
САО Купатило, Сао Тераса итд. заједно са Србијом.
a063.gif

Pa valjda Vojvodina treba da proglasi nezavisnost pa tek onda EU integracije. Sto se tice tih EU integracija one nisu zamisljene da svako dvoriste moze da trazi prijem u EU. Ludjeg podneblja od ovoga naseg EU a ni svijet nije vidio. **** ti Afriku sta je ovo ovdje.

Ja ti predlazem da ti licno trazis prijem u EU. Das svom dvoristu naziv i to bi bilo to.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back