zaludnik
Primećen član
- Poruka
- 511
zna li neko obicaje na nasim srpskim svadbama ? Zanimaju me obicaji vezani za vojvodu na svadbi . Ako cu vec da puknem kintu da bar znam obicaje da se ne brukam . Hvala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vojvoda ti dodje kao glavni sharlatan na svadbi
shalim se...ali stvarno on je kao zaduzen za raspolozenje na svadbi...``dize`` atmosferu:-D
Donekle si u pravu. Tacnije, u pravu si da buljubasa jeste nizi po cinu od vojvode.za booljoobašu sam čuo....u vreme tooraka....komandant je imao momka i booljubašu koju su ga izoovali i prali noge na frontu...vezivali toorban kad opere gazda kosu...........ovaj kako se zove...vojvoda...to u ratno vreme.......svi su oni bili podanici velikog vezira.....
zna li neko obicaje na nasim srpskim svadbama ? Zanimaju me obicaji vezani za vojvodu na svadbi . Ako cu vec da puknem kintu da bar znam obicaje da se ne brukam . Hvala
100 sela - 100 običaja.
Ukoliko te je neko zadužio da mu budeš vojvoda, pitaš tog nekog kakvi su običaji i šta se od tebe očekuje.... tako će biti najbolje. Jer, ako poslušaš savet nekog ko živi u Kraljevu, a ti si vojvoda u Hrtkovcima, možeš silno da pogrešiš.