Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema privokacija.Nema provokacije, samo uživanje...jer tek je počelo.![]()
vodjama navijaca nista ne verujem...mislim da su to uglavnom policijski dousnici i provokatoriPre svega ovo su pravi veterani ne samo zbog toga što su na strani naroda i studenata to su i borci sa Košara itd.oni JSO veterani iz ćacilend parkića su ex crvene beretke,arkanovi tigrovi,komandanti bele tehnike i šverceri akcizne robe iz ratova tokom raspada bivše države nije ni čudo što su na žvaljinom kazanu to je ista ekipa već decenijama i to je to,što se tiče grobara ako su njihovi motivi najjače su glave Velja i Mare a žvaljo ih iz nekog razloga progoni pa smo mi eto sad protiv žvalje daleko im lepa kuća taman kolko i žvalji yebo ti tu podršku ako je to ta priča ne znam neka me neko demantuje
U pitanju su navijači Partizana, nikakve vođe se ne pominju.vodjama navijaca nista ne verujem...mislim da su to uglavnom policijski dousnici i provokatori
mavijacke gtupe, koje su malo ekstremnije, imaju svoje vodje...burazeru, ponovicu opet...njima nista ne verujemU pitanju su navijači Partizana, nikakve vođe se ne pominju.
primicemo @јанпиDanašnja objava VOJNI VETERANI dolaze u subotu da štite studente![]()
![]()
NAVIJAČI PARTIZANA dolaze u subotu da štite studente
Pogledajte prilog 1697185Pogledajte prilog 1697188Pogledajte prilog 1697187
sinovi su mu inace po bg pistoljem mlatili fudbalske menadzere ...
ovaj zeljko vukelic iz ns...
..."Ми ћемо својим телима заштити нашу децу-студенте и нећемо дозволити провокаторима са било које стране да наруше мирне протесте које су увек до сада организовали студенти у блокади. Организовали смо више од 500 ветерана који ће бити распоређени равномерно свуда за време протеста који ће понети са собом пластичне траке за везивање. Уколико буде провокатора који у рукама носе било шта што може угрозити друге или који баце камен на полицију, грађане или неку институцију реаговаћемо у складу са законом грађанским хапшењем и предајом изгредника органима реда МУП. Позивамо све оне који планирају нереде да одустане од својих планова да провокатори са којима сарађују из криминалног миљеа започну изазовање нереде и тако покушају да укаљају чисто лице студентских протеста, јер ћемо сваког ухапшеног сликати, снимити и идентификовати одмах или током наредног дана и информације доставити полицији и јавности. Ми најбоље знамо шта је крвопролиће и какво је то зло, зато се надамо да ће разум преовладати на свим странама и да ће скуп у суботу протећи мирно као и сваки до сада".
⏺Заказано окупљање ратних ветерана Србије је у Суботу од 9-12 часова испред Споменика Кајмакчалану испред Скупштине Србије. Када ћемо се ставити на располагање редарској служби студената.
Председник Савеза ратних ветерана Србије, Жељко Вукелић
Контакт 064 1028845
СРПСКИ ГЛАСНИК
..."Ми ћемо својим телима заштити нашу децу-студенте и нећемо дозволити провокаторима са било које стране да наруше мирне протесте које су увек до сада организовали студенти у блокади. Организовали смо више од 500 ветерана који ће бити распоређени равномерно свуда за време протеста који ће понети са собом пластичне траке за везивање. Уколико буде провокатора који у рукама носе било шта што може угрозити друге или који баце камен на полицију, грађане или неку институцију реаговаћемо у складу са законом грађанским хапшењем и предајом изгредника органима реда МУП. Позивамо све оне који планирају нереде да одустане од својих планова да провокатори са којима сарађују из криминалног миљеа започну изазовање нереде и тако покушају да укаљају чисто лице студентских протеста, јер ћемо сваког ухапшеног сликати, снимити и идентификовати одмах или током наредног дана и информације доставити полицији и јавности. Ми најбоље знамо шта је крвопролиће и какво је то зло, зато се надамо да ће разум преовладати на свим странама и да ће скуп у суботу протећи мирно као и сваки до сада".
⏺Заказано окупљање ратних ветерана Србије је у Суботу од 9-12 часова испред Споменика Кајмакчалану испред Скупштине Србије. Када ћемо се ставити на располагање редарској служби студената.
Председник Савеза ратних ветерана Србије, Жељко Вукелић
Контакт 064 1028845
СРПСКИ ГЛАСНИК
после гашења режима угасити тај клуб као секту криминалаОгроман је ризик препустити безбедност навијачком тиму који има нерасчишћене рачуне са другим навијачким тимом
Треба се захвалити партизановцима и рећи Хвала али други пут
![]()