sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 33.982
Da li bi uveli vojni rok za zene ili neki obavezan rad na godinu dana, tako da se smanji razmazenost i da stasaju u zene ?
Poslednja izmena od moderatora:
I na Istoku i na Zapadu žene idu u vojskuDa li bi uveli vojni rok za zene ili neki obavezan rad na godinu dana, tako da se smanji razmazenost i da stasaju u zene ?
Čisto da ubijete muškarca iz nehata 🤗Не би било лоше да знамо бар основно. Нека кратка обука. Самоиницијативно ће ретко која то урадити.
A ravnopravnost polova?Ma nikad neka ide koja hoce.Ja ni mrtva
Не би било лоше да знамо бар основно. Нека кратка обука. Самоиницијативно ће ретко која то урадити.
Da obavezno i da ubace skolu kuvanjaDa li bi uveli vojni rok za zene ili neki obavezan rad na godinu dana, tako da se smanji razmazenost i da stasaju u zene ?
Al bi tu bilo splacina, ne bi ni krmci jeli prvih meseci.Da obavezno i da ubace skolu kuvanja
Slažem se. Sve ove feministice poslati da odsluže vojni rok. Bilo bi pa ja sam žena molim te, a ne bune se kad je neka evakuacija pa se prvo izbavljaju žene i djeca, gdje je koja feministica tad da kaže ja sam ravnopravna sa muškarcima. Klincu sviraju kad im muzika odgovara.A ravnopravnost polova?
Treba svima omogućiti.![]()
То можемо након порођаја, да не одговарамо, док се водимо као неурачунљиве.Čisto da ubijete muškarca iz nehata 🤗
Када чујем за равноправност полова не треба ми Панлакс.A ravnopravnost polova?
Treba svima omogućiti.![]()
AbsolutelyNotMan:žena je stvorena da radja,bude voljena, pažena,mažena, sve ostalo po njenoj volji.
muškarac da zaštiti ženu, decu, porodicu, zemlju.
dozvolili smo mislim da nam plasiraju ravnopravnost.
mi muskarci smo krivi. pobrkali smo loncice, takmicimo se sa zenama, umesto da im se postavimo kao zastitnici.
kakvi smo muskarci nije ni cudo da se zene odlucuju pre za pusku nego porodicu.
Па кад мушкарци чупају обрве и узјашу на плажи гуменог фламингоса.žena je stvorena da radja,bude voljena, pažena,mažena, sve ostalo po njenoj volji.
mi muskarci smo krivi. pobrkali smo loncice, takmicimo se sa zenama, umesto da im se postavimo kao zastitnici.
I žena je čovek kolegaIsti ti je to qurac. Baš kao što vojska ne može da napravi čoveka, tako ne može ni ženu.
Gde se to takmičimo sa ženama osim u Zvezdama Granda?žena je stvorena da radja,bude voljena, pažena,mažena, sve ostalo po njenoj volji.
I žena je čovek kolega