Vojni rok, da li smatrate da svi trebaju da odsluže vojni rok ?

Radjanje je bioloska razlika,treba ja da izgubim zivot ili postanem invalid a zena da sjedi kod kuce :tiganj:
Bilo bi ti lakše da ti žena 'izgubi život i postane invalid'?

Zašto bi neko izgubio život na vojnoj obuci?

Evo, ja ću umesto tebe. Koliko je težak vojnički ranac?
Nemoj Miljo.
Salko svakako voli druženje i da bude mangup.
Na obuci će imati priku za druženje i mangupiranje. :p

Bilo bi ti lakše da ti žena 'izgubi život i postane invalid'?

Zašto bi neko izgubio život na vojnoj obuci?

Nemoj Miljo.
Salko svakako voli druženje i da bude mangup.
Na obuci će imati priku za druženje i mangupiranje. :p
Hehe, nije Salko veslo sisao, vidim ja sta vi radite , idemo na obuku da ginemo u slucaju rata, u ratu sve zene pobjegose u podrum a mi ginemo ,te fore vise ne prolaze nego fino ravnopravno sa nama na obuku ili niko na obuku :ljutko:

u ratu sve zene pobjegose u podrum a mi ginemo ,
Ja ne bih imala problem da poginem za svoju decu. Bolje tako, nego gledati kako ti deca umiru od gladi i bolesti ( jer, gde je rat, tu su i bolest i glad ).
Ako pričamo samo o vojnoj obuci, može, samo mi moraš reći koliko je težak vojnički ranac. Da se organizujem.

Ja ne bih imala problem da poginem za svoju decu. Bolje tako, nego gledati kako ti deca umiru od gladi i bolesti ( jer, gde je rat, tu su i bolest i glad ).
Ako pričamo samo o vojnoj obuci, može, samo mi moraš reći koliko je težak vojnički ranac. Da se organizujem.
Kakve veze sad ranac ima u Norveskoj,Svedskoj,Holandiji si obavezan da se odazoves vojnom pozivu nebitno da li si muskoj iki zensko ,vi ste neke posebne dame pa ne mozete ?

Dakle i muškarci i žene !

Gledam ovamo po njemackoj mladi izlaze na ulicu jer nemaju namjeru da služe vojni rok

Razlozi su različiti dok jedni ne žele provoditi vreme u kasarni gde ih čeka dril i poslušnost drugi tvrde da nemaju namjeru da ginu zbog nekompetenih političara koji su pogrešnim odlukama nuemacku doveli na rub propasti

Uz sve to umešali se i majke sa transparentima “moje sinove nećete dobiti”

Bez bazira gde živite da li kao roditelj možete svoju decu zamisliti u ful opremi držeći oružje u rukama ?

Ja ne!

Pogledajte prilog 1829148
откад су нам жене ушле у службу све је отишло у вражју матер да простиш...

Људи са села и они који се ложе на то требало би да служе бар две године ...
Најјача ми је она сељачка фора, а то причају и жене и мушкарци ''ма у војсци се постаје мушкарац''.

Мушкарац се постаје ако си финансијски писмен, ако добро зарађујеш и ако обезбедиш жени и деци да се не муче. А знам на стотине оних који су служили војску или чак били на ратишту, па су нико и ништа, неки чак и коцкари и згубидани.

Back