kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 57.891
takvi bez ikoga jos, treba da dozive da imaju nekog zar ne ?zamisli ti ovako - jes se zaratilo al iam ženu sa detetom i kerom, keva stara, ćale pije neke lekove, jbg ima mladji ovi bez ikog...
jel tako?
dakle nece niko ?
to je srbija moj rode. od 1941 kukavnai uglavnom daj da se borimo sa jagnjetinom i gibanicom u tnajiru a da neko drugi nam oslobodi zemlju, recimo savaznici a mi cem oda potamanimo te crvene bandite. a op la saveznici podrze te bandite i skrkaju kitu sbrinu u sbriji...
tkao i 1991 1992 , u bosni u vojsci RS iz sbrije je bilo samo 2 do 3 hilajde dobrovoljaca ! po procentima manje i od crne gore koja je vise dala u hercegovini!
bruka i sramota.
a diyalo se tri prsta po kafanama i prduckalo pod jorganom dok je narod u srpskoj proyivljavao golgotu od 92 do 95
1999 u rezervi 100 000 od toga 60 procenata van kosova po pripiydini, a ostalo na kosovu i to - na kosarama do 300 golobradih vojnika na sluzenju vojnog roka (pa vidis da su i tada ginuli ti mladi ljudi) a ostalo oko pristine i iza dalje ka srbiji u pripizdini....
pre nekoliko godina je 100 000 njih poletelo u STARZBUR DA TUZI MAJKU SRBIJU ZARAD DNEVNICA (pi.zde lazljive i kukavne) jer su eto bili na polozaju u somboru, pancevu , trsteniku i slicno!
jedini narod koj istalno gine konstantno i ne zali za to je onaj u republici srpskoj. jer je stalno okruzen nemanima sa sahovnicom i kamom dzihadistickom.
U srbiji je od 45te podguzni kukavni pizdarijat moj sokole...