Vojni rok da, ali ne na silu

zamisli ti ovako - jes se zaratilo al iam ženu sa detetom i kerom, keva stara, ćale pije neke lekove, jbg ima mladji ovi bez ikog...
jel tako?
takvi bez ikoga jos, treba da dozive da imaju nekog zar ne ?
dakle nece niko ?

to je srbija moj rode. od 1941 kukavnai uglavnom daj da se borimo sa jagnjetinom i gibanicom u tnajiru a da neko drugi nam oslobodi zemlju, recimo savaznici a mi cem oda potamanimo te crvene bandite. a op la saveznici podrze te bandite i skrkaju kitu sbrinu u sbriji...

tkao i 1991 1992 , u bosni u vojsci RS iz sbrije je bilo samo 2 do 3 hilajde dobrovoljaca ! po procentima manje i od crne gore koja je vise dala u hercegovini!

bruka i sramota.
a diyalo se tri prsta po kafanama i prduckalo pod jorganom dok je narod u srpskoj proyivljavao golgotu od 92 do 95

1999 u rezervi 100 000 od toga 60 procenata van kosova po pripiydini, a ostalo na kosovu i to - na kosarama do 300 golobradih vojnika na sluzenju vojnog roka (pa vidis da su i tada ginuli ti mladi ljudi) a ostalo oko pristine i iza dalje ka srbiji u pripizdini....

pre nekoliko godina je 100 000 njih poletelo u STARZBUR DA TUZI MAJKU SRBIJU ZARAD DNEVNICA (pi.zde lazljive i kukavne) jer su eto bili na polozaju u somboru, pancevu , trsteniku i slicno!

jedini narod koj istalno gine konstantno i ne zali za to je onaj u republici srpskoj. jer je stalno okruzen nemanima sa sahovnicom i kamom dzihadistickom.

U srbiji je od 45te podguzni kukavni pizdarijat moj sokole...

ne morate da idete u vojsku.

lakse ce te i bez gubitaka (u borbi mislim jer se necete ni umeti boriti, ubistava srba ce sigurno biti ) predati u ruke dusmanima sever srbije i republiku srpsku sandzak ...Odhranivacete se bez imalo patriotizma bez stajanja mirno dok se ZASTAVA dize (uostalom sta je ta jebena zastava??? obicna krpa!) ...

ocerupace vam i sever srbije (vojvodinu) unistice r srpsku i utopiti u unitarnu bih da ce dzihadisti da vode kolce

kad ste postali obicna bagra drugo i ne zasluzujete

ovome je navodno doprineo odnos vlasti tokom devedesetih rpema svojim borcima , dok su oni sovje sinove koji su gle ku.rca nosili gajbice ko marko milosevic pretvorili u bogate sultane i tajkune, oni koji su poput VULINA BILI NESPOSOBNI 1991 DA SLUZE JNA JER SU TOBOZ BILI coravi, a niej corav da bude ministar odbrane ...

oni koji ebu supertalentovane kosarkasice 20 godina mladje poput ane dabovic kao recimo djido lopinger, oni koji su bil idezerteri tada a posle petok oktobra prodali i psolednje dvoriste u fabrikama poput boze derikoze, sutanovca, zivkovica budale, pajtica novakovica...

zbog njih ne treba da Srbiji okrecete ledja. treba njih da se resiti a srbiju svoju tim spasite i zagrlite!

onda ce te za srbiju dati i svoj zivot. do tada razumem da necete

Back