Vojna tajna - Nibiru

:mrgreen:
Taman sam hteo da kažem da ovo nije potrebno...
Ma JESTE potrebno, i te kako...
Ima napaljenih klinaca koji ne znaju.
Ima nafuranih "sveznalica" koji MISLE da sve znaju.
A ima i zakona ovog našeg materijalnog svijeta.
DakleM, ako je taj "Nibiru" NEMATERIJALAN, baš me briga.
Jerbo će da prođe kroz nas kao i kvarkovi, bozoni i slične stvarčice.
:mrgreen:

Materijalna je, kako nije. .? samo izgleda drugcije od rugih, vidis da se ne vidi, utapa se u tamnu energiju. .zato je ne mozes detektovati obicnim teleskopom. Ko zna sta je to, djavo vodu nosi. :sad2:

Sve mi dirajte,al' masone mi ne dirajte... :lol:

U Bibliji pise da ce nesto da udari Zemlju:
И трећи анђео затруби, и паде с неба велика звезда, која гораше као свећа, и паде на трећину река и на изворе водене.
И име звезди беше Пелен; и трећина вода поста пелен, и многи људи помреше од вода, јер беху горке. (Otkrivenje 8,10-11)

Sto se tice iluminata i ostatka "elite",nece oni nikud... :lol: Za njih Bog ima specijalitet... :D

A ovo oko tehnologije kojom ce da klisnu.... sto bi rekli neki-prdnuli su u cabar... :lol:

Imam dokaz daleko verodostojniji od tvog ;) Ja sam evoluciju video svojim ocima ;) Nego jel si kecao nesto do sada? Ako jesi kako prihvatas cinjenicu da si pocinio incest, ipak religija kaze da su ljudi nastali od jednog para ljudi... I da, famozno rebro....

Eh nisi ni mozak sposoban da ukljucis? Mutacija he ono decko!! Jako me zanima na koji nacin osvajss devojke? Nisi sarmantan, duhovit, spika ti je 100% glupa....

Pa lepo, moji su pazili gde su gurali i ciji su stavljali, a i religija im je smesna.. Hajde sada ti? Kako Biblija osudjuje incest kada zagovara teoriju da su svi tako nastali?

Eh nisi ni mozak sposoban da ukljucis? Mutacija he ono decko!! Jako me zanima na koji nacin osvajss devojke? Nisi sarmantan, duhovit, spika ti je 100% glupa....
Oces da kazes da je za osvajanje djevojke potrebno da momak evoluira u nesto?:dontunderstand:

Pa lepo, moji su pazili gde su gurali i ciji su stavljali, a i religija im je smesna.. Hajde sada ti? Kako Biblija osudjuje incest kada zagovara teoriju da su svi tako nastali?
Ne govorim o tvojim direktnim roditeljima,nego o praroditeljima,precima...neki pocetak je morao postojati...

Na pitanje sam ti odg. na drugoj temi...

zavisi na koju zenku ciljas.. A gde sam ja rekao da treba da evoluiras?

Za svoju lozu mogu da ispratim do 1780god, do tada do danas znam da je cista.... A ti mi i dalje nisi odgovorio, nadam se da ces sada. Kako je crkva/ ninlika protiv incesta kada podrzava teoriju da je sve nastalo od jednog para?

Neko te je zeznuo, nema Boga a Biblija je samo skup
SF prica za lakoverne ovce...

Kakve budalastine se nacuh! ? O boze. .kako mzoes pricati da ne postoji Bog? Prvo su verovao Bibliji, zatim su ti napunili mzoak pricama da je Biblija laz. .a sad opovrgavas da postoji Bog! Za tvoju informaciju, Bog postoji, i on sve gleda. .evo doalzi po svoje, globalna zetva! ! !

Kakve budalastine se nacuh! ? O boze. .kako mzoes pricati da ne postoji Bog? Prvo su verovao Bibliji, zatim su ti napunili mzoak pricama da je Biblija laz. .a sad opovrgavas da postoji Bog! Za tvoju informaciju, Bog postoji, i on sve gleda. .evo doalzi po svoje, globalna zetva! ! !

Nadji mi gde sam ja rekao da verujem u one gluposti sto pisu u Bibliji?!? Ako ne nadjes prijavicu post jer lazes. Biblija jeste laz i to je ISTINA! Pisali su je ljudi, prepisivali, ulepsavali... I da nema Boga. Dokazi mi da ga ima, snimi ga, daj mi jedan opipljiv dokaz i polizacu ti neoprano dupe. NEMA BOGA!!!

Nadji mi gde sam ja rekao da verujem u one gluposti sto pisu u Bibliji?!? Ako ne nadjes prijavicu post jer lazes. Biblija jeste laz i to je ISTINA! Pisali su je ljudi, prepisivali, ulepsavali... I da nema Boga. Dokazi mi da ga ima, snimi ga, daj mi jedan opipljiv dokaz i polizacu ti neoprano dupe. NEMA BOGA!!!

Da ga snimim? Cime telefonskom kamerom? Ma daj. . . kakve budalastine. Bog je duhovno bice, i on postoji!!! I tacno znam gde se nalazi, ali to cu zadrzaqti za sebe u ovom slucaju.

Da ga snimim? Cime telefonskom kamerom? Ma daj. . . kakve budalastine. Bog je duhovno bice, i on postoji!!! I tacno znam gde se nalazi, ali to cu zadrzaqti za sebe u ovom slucaju.

nema valjanog dokaza da religijski bog postoji ..cak se ni religiozni nisu slozili koji je bog pravi pa se kolju i pljacjaju medjusobno i to sve pozivajuci se na bozje reci "ne ubij,ne ukradi" ...nema dokaza ni da bog ne postoji ...
ukoliko neko veruje u postojanje religijskog boga ,trebao bi da se pridrzava njegovih zapovesti ili da se ne izjasnjava kao pripadnik njegove religije ..

onaj koji sebe nazove imenom gospoda boga svoga prekrsio je direktno prvu bozju zapovest ( prepisanu od starijih religija a mojsije za istu camio u brdu danima ) ...

lako je bilo pre 2000 godina "zavesti" stanovnike jednog po jednog sela jer nisu ni znali da drugo postoji...lako je bilo isusu za dan preci 8.000 km zajedno sa svojim ucenicima jer niko nije znao koliko je jedna zemlja udaljena od druge ....ajkde nek danas dodje novi isus ili muhamed - hoce ali malo sutra,niko ih ne bi slusao,zavrsili bi u ludari ...

ako ste pravi vernici vi necete braniti nikom da neveruje ,ipak je nasa volja slobodna ....a ako nemate argumente da pokrepite biblije ( ljudskom rukom pisane,spaljivane,popravljane,prepisivane ) ne bunite se sto vise ni deci ne mozete isprati mozak istima ...

Back