Džek svih zanata
Veoma poznat
- Poruka
- 14.802
Samo da ne prođe kroz moj šlajpek, taman ga napunio... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Taman sam hteo da kažem da ovo nije potrebno...
Ma JESTE potrebno, i te kako...
Ima napaljenih klinaca koji ne znaju.
Ima nafuranih "sveznalica" koji MISLE da sve znaju.
A ima i zakona ovog našeg materijalnog svijeta.
DakleM, ako je taj "Nibiru" NEMATERIJALAN, baš me briga.
Jerbo će da prođe kroz nas kao i kvarkovi, bozoni i slične stvarčice.
![]()

Materijalna je, kako nije. .? samo izgleda drugcije od rugih, vidis da se ne vidi, utapa se u tamnu energiju. .zato je ne mozes detektovati obicnim teleskopom. Ko zna sta je to, djavo vodu nosi.![]()

Za njih Bog ima specijalitet... 
Neko te je zeznuo, nema Boga a Biblija je samo skup
SF prica za lakoverne ovce...

Imam dokaz daleko verodostojniji od tvogJa sam evoluciju video svojim ocima
Nego jel si kecao nesto do sada? Ako jesi kako prihvatas cinjenicu da si pocinio incest, ipak religija kaze da su ljudi nastali od jednog para ljudi... I da, famozno rebro....
Stvrano? Gledao si nindza kornjace? 
Oces da kazes da je za osvajanje djevojke potrebno da momak evoluira u nesto?Eh nisi ni mozak sposoban da ukljucis? Mutacija he ono decko!! Jako me zanima na koji nacin osvajss devojke? Nisi sarmantan, duhovit, spika ti je 100% glupa....

Ne govorim o tvojim direktnim roditeljima,nego o praroditeljima,precima...neki pocetak je morao postojati...Pa lepo, moji su pazili gde su gurali i ciji su stavljali, a i religija im je smesna.. Hajde sada ti? Kako Biblija osudjuje incest kada zagovara teoriju da su svi tako nastali?
Neko te je zeznuo, nema Boga a Biblija je samo skup
SF prica za lakoverne ovce...
Kakve budalastine se nacuh! ? O boze. .kako mzoes pricati da ne postoji Bog? Prvo su verovao Bibliji, zatim su ti napunili mzoak pricama da je Biblija laz. .a sad opovrgavas da postoji Bog! Za tvoju informaciju, Bog postoji, i on sve gleda. .evo doalzi po svoje, globalna zetva! ! !
Nadji mi gde sam ja rekao da verujem u one gluposti sto pisu u Bibliji?!? Ako ne nadjes prijavicu post jer lazes. Biblija jeste laz i to je ISTINA! Pisali su je ljudi, prepisivali, ulepsavali... I da nema Boga. Dokazi mi da ga ima, snimi ga, daj mi jedan opipljiv dokaz i polizacu ti neoprano dupe. NEMA BOGA!!!
Nadji mi gde sam ja rekao da verujem u one gluposti sto pisu u Bibliji?!? Ako ne nadjes prijavicu post jer lazes. Biblija jeste laz i to je ISTINA! Pisali su je ljudi, prepisivali, ulepsavali... I da nema Boga. Dokazi mi da ga ima, snimi ga, daj mi jedan opipljiv dokaz i polizacu ti neoprano dupe. NEMA BOGA!!!
Da ga snimim? Cime telefonskom kamerom? Ma daj. . . kakve budalastine. Bog je duhovno bice, i on postoji!!! I tacno znam gde se nalazi, ali to cu zadrzaqti za sebe u ovom slucaju.
Zar je potrebna svijeca da bi se pokazala zora?

Da ga snimim? Cime telefonskom kamerom? Ma daj. . . kakve budalastine. Bog je duhovno bice, i on postoji!!! I tacno znam gde se nalazi, ali to cu zadrzaqti za sebe u ovom slucaju.
Tvrdis da nesto postoji onda MORAS da imas dokaz za to. Kako na nemas mozes samo da amstas... Tako da jos jedared NEMA BOGA!!!!
"...rece bezumnik u srcu svom...."
"...rece bezumnik u srcu svom...."