Seprtlja
Aktivan član
- Poruka
- 1.849
Dal to Iluminati ne zele paniku, da bi se u miru spasli svojim svemirskim brodom? Ja se pitam, nakon sto sam pogledao ovaj video.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dal to Iluminati ne zele paniku, da bi se u miru spasli svojim svemirskim brodom? Ja se pitam, nakon sto sam pogledao ovaj video.
Ако је ово истина сазнаће се ускоро... Ово није мала ствар...Многим научницима етика неће дозволити да ћуте без обзира које су националности, вере и сл...
Иначе ако је ово истна онда не би било лоше истрошити нуклеарно оружње на ово ....
Nuklearno oruzje? Na sta mislis. . ?
Оружије, оружање,наоружање ,нуклеарке, нукларне бојевне главе....како год да се зове... ако је икако могуће треба употребити против овог проблема...
Kuku...
Jopet Nibiru sranje...
Mislim, nisam astronom ni geograf ni fizičar...
Ali toliko znam da se ova glupost periodično pojavljuje.
Mislim na lutajuću planetu.
Mislim, pojavljuje se. Na Internetu.
![]()
Pa da je teorija iole smislena do sad bi je neko zamjetio onim običnim amaterskim teleskopom i to bez problema.
Ти изгледа ниси ни гледао овај клип?Каже се да је то тамни објекат и не може се видети ниједним оптичким телескопом. Његово постојање регистровала је Наса тек пре две године уз помоћ орбиталног инфрацрвеног телескопа.
Што се тиче руског клипа у њему су како видим озбиљни људи: Aleksandаr Bagrov, doktor fizičkih i matematičkih nauka, vodeći istraživač "Instituta za kosmičku astronomiju RAN-a(Ruske akademije nauka)"
Ако је то истина и ако се та планета приближава Земљи ,сигурно неће бити јавно објављено народу и да ће се крити докле год је то могуће. Објавити ту вест аутоматски значи успостављање анархије и расула у целом свету.
Крај цивилизације пре него што се тај Нибиру и приближи Земљи.
ako je to tako i ako NASA ne zeli da narod ovo sazna - kako se onda ipak sve saznalo i zar nije evo objavljeno ..ili to znaci da narod hvata manja panika kad to rusi objave ?
jos me nesto zanima ...ne trazim od tebe odgovor ....gde ce to iluminati otici sa svojim svemirskim brodom....kako i to rusi nisu nanjusili
Ти изгледа ниси ни гледао овај клип?Каже се да је то тамни објекат и не може се видети ниједним оптичким телескопом. Његово постојање регистровала је Наса тек пре две године уз помоћ орбиталног инфрацрвеног телескопа.
Што се тиче руског клипа у њему су како видим озбиљни људи: Aleksandаr Bagrov, doktor fizičkih i matematičkih nauka, vodeći istraživač "Instituta za kosmičku astronomiju RAN-a(Ruske akademije nauka)"
Ако је то истина и ако се та планета приближава Земљи ,сигурно неће бити јавно објављено народу и да ће се крити докле год је то могуће. Објавити ту вест аутоматски значи успостављање анархије и расула у целом свету.
Крај цивилизације пре него што се тај Нибиру и приближи Земљи.
Mozda je doslo vreme da se covecanstvo polako priprema za katastrofu i Nibiru! Nije ovo dzabe pusteno, jos je pod oznakom vojna tajna. A mnogi spominju tu famoznu 2013 kao kraj sveta. .i ove prirodne nepogode sto su aktuelne u svetu. .ima tu nesto![]()
Vid licemera Ozinebam sada se poziva na nauku i NASA a inaće negira egzaktnost kao i smisao i nauke i te organizacije.
ALi kada treba ispasti pametan, druge poklapati i omalovažavati, onda je sve OK.
Jea, pa šta je taj Nibiru? Apsolutno crno telo? Pa toga batice nema u svemiru, izuzev crnih rupa, ili ako su vanzemljaci celu panetu ofarbali u crno. Nisu objekti tamni ako ih nešto (u ovom slučaju Sunce) obasjava. Sem naravno ako su crni, pa upijaju vidljivu svetlost.
Drugo, ako nešto sija u IC spektru, onda je to nešto vrlo vruće. A onda obično sija i u vidljivom delu spektra.