'Vojna pomoć' Hrvatima!?

Бл:
Наравно, РУСИ,ГРЦИ, БЕЛОРУСИ И МАЛОРУСИ(УКРАЈИНА)
ХАААААААА
Da ti rusi,belorusi i ukrajinci hoce da se udruze oni bi ostali udruzeni a ne bi se razdvajali tako da ti je u startu ideja minirana i osudjena na propast.A sto se tice grka ako znas istoriju znas kako su se Srbi proveli kada su bili u milosti i nemilosti grka.Pa pogledaj samo radnje oko Hilandara pre ili kasnije ce da naprave takvu otimacinu da ces za nekoliko meseci da ih pljujes na sve strane a ne da pravis novo carstvo sa njima.

sta ova tema nije vec bila u obliku: i hrvati traze svoj entitet?
ponavljamo se ljudi ali opet cu naglasiti:
to se nece dogoditi jer automatski nastaje u srcu europe nove drzava-muslimanska.mi sluzimo tamo da neutraliziramo islam.da nas nema ,umrli bi od gladi.

Vagrant:
Da ti rusi,belorusi i ukrajinci hoce da se udruze oni bi ostali udruzeni a ne bi se razdvajali tako da ti je u startu ideja minirana i osudjena na propast.A sto se tice grka ako znas istoriju znas kako su se Srbi proveli kada su bili u milosti i nemilosti grka.Pa pogledaj samo radnje oko Hilandara pre ili kasnije ce da naprave takvu otimacinu da ces za nekoliko meseci da ih pljujes na sve strane a ne da pravis novo carstvo sa njima.
То ти је проблем као РС, РСК и Београдског пашалука
МАЛОРУСИ РУСИ И БЕЛОРУСИ СУ ИСТИ НАРОД РАЗДВОЈЕН ПОЛИТИКОМ

Ponavljam: Bosnu podeliti izmedju Srba i Hrvata i dobro ih razgraniciti. nema mesta dzamahiriji i nesme se dozovoliti da postanemo cuvari - vaspitaci balijama kako je i u planu izgleda. Samo precizna podela je garant dugorocne stabilnosti, svako federalizovanje i bratstvo - jedinstvo su bure baruta za naredna pokolenja.

King 7:
Ponavljam: Bosnu podeliti izmedju Srba i Hrvata i dobro ih razgraniciti. nema mesta dzamahiriji i nesme se dozovoliti da postanemo cuvari - vaspitaci balijama kako je i u planu izgleda. Samo precizna podela je garant dugorocne stabilnosti, svako federalizovanje i bratstvo - jedinstvo su bure baruta za naredna pokolenja.
Нема потребе ни за хрватима

Бл:
Хоће и они али њихови политичари неће Пример ЦГ у односу са Србијом, и пример Србије у односу са Р.С
Hoce Srbija i Republika Srpska ali nedaju muslimani bez rata,a veruj mi oni ce da dobiju samo ukor dok cemo mi ostati i bez ovo malo terirorije sto su nam je preci ostavili

Back