GichiGichiGu
Zainteresovan član
- Poruka
- 349
Ja bih ovde imao 40+![]()
Lakši su nego juče, za nijansu xD
Ja sam sve uradila, ako nekom treba pomoć, tu sam. Ako ne vidite, preporučujem da lepo skinete sliku i izoštrite u nekom programu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja bih ovde imao 40+![]()
meni je (-beskonacno,1]/{-2}koliko vam je ispalo u 11

meni je (-beskonacno,1]/{-2}
Isto tako je i meni. Inače koja glupost ovaj zadatak sa krugom, ja mislila treba da izračuna prečnik koji se dobije kad se poveća i zaokružila odgovor nije ponuđen, kad ono međutim. Baš loše formulisan zadatak. xD
pa to je to... meni ispalo (-besk.do -2) u (-2 do 1] .... to ono kad se precnik poveca za 6?

Da, nisam bila sigurna da li se traži koliki je poluprečnik kad se poveća ili koliki je poluprečnik pre nego što se poveća. I pošto je pisalo "tada", reko' mora da je pošto se poveća, ali nije bilo tako. Nejasno formulisano skroz.
Moze neko da mi posalje zadatke ili sliku sa zadacima od danas?![]()
Chupkava za koji si smer konkurisala,jel ima ko ovde da je konkuriso za vazduhoplovstvo?![]()

Ne xD
E ja sam se preracunala za matis, imam 35al kad saberem sve imam oko 77 poena.
Ma zadovoljna sam, bre, vidi da niko vise od 40 poena nije imaooko 17-og.

Pa da bih znao koliko mi treba da spremim matematiku,a bitno je da mi preneses iskustva sa lekarskog,zato sto imas velike sanse da budes pozvana.![]()

Moj drug je istrcao 60m maksimalno, 2400m maksimalno, 15 zgibova, i 2,68 je skocio (2,65) se racuna, to bi trebalo preko 14 da bude, a upisali su mu 12,5 o.OJel ima nekog ko je uradio ovaj fizicki test za maksimalan broj bodova?
Cao drugari, ja sam u ponedeljak polagao, matematika mozda i nije tako teska, ali malo vise vremena od 2 sata je potrebno za onakvih 15 zadataka, fizicku spremnost sam uradio bolje od ocekivanog, kao neku dodatnu snagu da sam dobio tamo
Imam oko 36.96 bodova, i posle jucerasnjih i danasnjih rezultata 18. sam, i do petka u 10:00 necu moci da spavam dok ne vidim dal sam ispao iz TOP50![]()