Vojna akademija?

Da, nisam bila sigurna da li se traži koliki je poluprečnik kad se poveća ili koliki je poluprečnik pre nego što se poveća. I pošto je pisalo "tada", reko' mora da je pošto se poveća, ali nije bilo tako. Nejasno formulisano skroz.

Da, formulacija ostavlja mesta za dilemu... Mada pošto nije ponuđena ona druga vrednost dalo se naslutiti donekle na šta se misli...

Inače, obratite pažnju da je prvo reč o prečniku koji se poveća za 6, što znači da se poluprečnik povećava za 3.

Ako imate nekih zadataka koji vam nisu jasni evo vam teme gde možete pitati šta želite (neki od vas su je već posećivali)

Moze neko da mi posalje zadatke ili sliku sa zadacima od danas? :)

Imaš ih u jednom od postova na prethodnoj strani.

Cao drugari, ja sam u ponedeljak polagao, matematika mozda i nije tako teska, ali malo vise vremena od 2 sata je potrebno za onakvih 15 zadataka, fizicku spremnost sam uradio bolje od ocekivanog, kao neku dodatnu snagu da sam dobio tamo :)
Imam oko 36.96 bodova, i posle jucerasnjih i danasnjih rezultata 18. sam, i do petka u 10:00 necu moci da spavam dok ne vidim dal sam ispao iz TOP50 :)

prema nekom mom proracunu ako danas i sutra bude priblizno isti broj bodova sto je realno msm nismo iz bga nesto bolji od ostalih i tako to.. matematika+fizicki test=37+ je siguran prolaz naravno zavisi i od opsteg uspeha al svi oni koji su imali 30+ bodova iz skole +37 (matis,fizicko) bi trebalo da prodju.. tako da nije nesto preterano visoka granica .. znaci ko ima sve ukupno 70+ miran :D

Cao drugari, ja sam u ponedeljak polagao, matematika mozda i nije tako teska, ali malo vise vremena od 2 sata je potrebno za onakvih 15 zadataka, fizicku spremnost sam uradio bolje od ocekivanog, kao neku dodatnu snagu da sam dobio tamo :)
Imam oko 36.96 bodova, i posle jucerasnjih i danasnjih rezultata 18. sam, i do petka u 10:00 necu moci da spavam dok ne vidim dal sam ispao iz TOP50 :)

Ja kad racunam svakome racunam po 40 poena iz skole xD kao najgori moguci slucaj :D po toj mojoj tabeli sam 14 za sad :)

Back