Ja sam juznjak, i nemam nameru da zivim u Beogradu, i kad bi ziveo to sigurno ne bi bio centar grada vec Petlovo brdo ili Vidikovac. A sto se tice radnog mesta, neka je sigurno, pa makar bilo i u sancu ispod tenka. Moj otac je inzenjer tehnologije, sa 20 godina radnog staza kao upravnik proizvodnje, medjutim firma u kojoj je radio je privatizovana, a nakon iste je i propala. 5 godina nije im uplacivan radni staz, a plata se ne zna kada je poslednji put legla... Moja majka radi kao obican leboratorijski tehnicar, a takodje je inzenjer tehnologije... Zato nemam nameru da studieam u civilstvu, cekam na posao 5 godina i na kraju ne dobijem u struci... Ovako bar je plata i posao siguran, ja sam i onako hteo da radim u vojsci kao ugovorac, a ovako spajam lepo i korisno jer ce mozda nekada u buducnosti nasa zemlja stati privredno na noge, i onda cu moci sa diplomom koju budem ovde dobio, ako se ukaze prilika sa vecom platom preci na drugo radno mesto.... A posto imam osecaj da nece biti idilicno jos nekih 10tak godina, drzavna sluzba je zakon.... I da, ja bih voleo da dobijem neku mirovnu misiju bilo gde, cak bi se rado prijavio i za Avganistan, dobra je plata

, ali posto to dobijaju samo oficiri viseg cina, ja bi najjvise voleo Vranje i VP, ali znam sta znaci vojska pa gde me na kraju raspodole tamo, nije Srbija sto je nekad bila SFRJ (mislim na velicinu)...