Vojislav Šešelj danas 2024-2025 vaša mišljenja?

Моје мишљење о Војводи Шешељу формирано је на основу његовог великог деловања у прошлости србских отџбинских ратова и његове борбе у Хагу.
ТВ Информер и Хепи немају везе са тим.
kako je delovao u otadzbinskim rarovima, jel si bio sa njim na vatrenim linijama pa znas?

u hagu se borio za svoju debelu guzici koju je izjednacio sa srbijom, da bi kroz zamenu teza pravio sprdnju i dobio efekat sredingerove macke.

i to nije on sam smislio, vec mu je savetovao jedan misleci covek, znajuci da moze naneti nepopravljivu stetu sebi losim nastupom.

i taj covek nije nas vec stranac.

:D

p091219c0.jpg

kako je delovao u otadzbinskim rarovima, jel si bio sa njim na vatrenim linijama pa znas?
Бранио је србски народ на првим линијама фронта! Ја нисам био, али многи добровољци СРС који јесу! И херојски су се борили против усташа и џихадиста!
u hagu se borio za svoju debelu guzici koju je izjedancio sa srbijom da bi kroz zamenu teza pravio sprdnju i dobio efekat sredingerove macke.
Бранио је своју част, али и част СРС добровољаца који су своје животе положили за Србство!
И доказао је да они нису ниједан злочин починили!

Бранио је србски народ на првим линијама фронта! Ја нисам био, али многи добровољци СРС који јесу! И херојски су се борили против усташа и џихадиста!

Бранио је своју част, али и част СРС добровољаца који су своје животе положили за Србство!
И доказао је да они нису ниједан злочин починили!
ti decko blage veze nemas, jer ne znas ko su bili radikalni dobrovoljci sa kojima tadasnja jna nije znala sta da radi, jer je to bila gomila razularenih idiota s konca i konopca koji su se prijavili samo da bi šanirali. arkanovi su bili jedinica za primer, surovi profesionalni vojnici.

hahaha... blago tebi sa tim sto nosis kao cast, cestitost i istinu. zato mu danas jedan od sinova svako vece casno ostavlja po 20 soma evra u svim kockarnicama srbije.

cast kaze...ybt.

ti decko blage veze nemas, jer ne znas ko su bili radikalni dobrovoljci sa kojima tadasnja jna nije znala sta da radi, jer je to bila gomila razularenih idiota s konca i konopca koji su se prijavili samo da bi šanirali. arkanovi su bili jedinica za primer, surovi profesionalni vojnici.

hahaha... blago tebi sa tim sto nosis kao cestitost i istinu.
Напротив, наслушао сам се те западне пропаганде .

Када су у питању тзв "добровољци" СРС током одбрамбено ораџбинских ратова Срба пречана, они у војном смислу нису били неке значајне јединице, минорног укупног броја и њихов значај је од стране антисрпских медија 1990их предимензиониран, увијек је то пратила погрдна конотација.

У бившој БиХ све те јединице састављене од симпатизера СРС, у локалном сленгу некад називани "четницима" или "Шешељевцима" нису збирно имале људства за једну чету, занемарљиви војни ефективи. Тамо гдје сам био, на сарајевском ратишту, биле су три мање формације тих тзв "четника". Које су у субординацијско-командном ланцу биле укључене у ВРС, ничим нису стршиле,. И то су били редом ваљани борци, добри Срби, честити домаћини. Иако су због репутације коју су им настојали у тим годинама прикалемити, некад били привлачни за локалне проблематичне ликове, Славко, Васке и Брне су то држали под контролом. Слично је било и на другим дијеловима ратишта, барем када је бивша БиХ у питању.

Неке паравојне формације попут оних тзв "Симиних четника" око Зворника, а свака гомила протува се у тим временима могла представири "ево ми смо четници", су скупине локалних битанги које су се на тај начин промовисале и које нити су биле укључене у ВРС нити имају какве везе са СРС и Шешељом.

Као што су бошњачки медији протурали лаж како је Вучић четовао у јединици Славка Алексића која је држала положај изнад јеврејског гробља и како је одатле "пуцао и шенлучио по Сарајеву". Наравно лаж, Вучић се у тим мјесецима 1992.године као младић јесте прикључио као новинар редакцији СРНЕ на Палама. На положају изнад јеврејског гробља био је један једини пута када је са екипом СРНЕ требао урадити неку репортажу о јединици Славка Алексића. И то је све.

Но тако му је то, у сваком рату прва жртва бива истина, тако је и са нашим одбрамбено-отаџбинским ратом. Пласирано је мноштво лажи, српски непријатељи на многим тим лажима истрајјавају све до данашњих дана

Poslednja izmena:
u hagu se borio za svoju debelu guzici koju je izjednacio sa srbijom, da bi kroz zamenu teza pravio sprdnju i dobio efekat sredingerove macke.
borio se jer mu je aljek obecao da su mu obecali da samo sto ne izadje, i da ce biti obestecen debelo
https://srbin.info/pocetna/aktuelno...-nasta-su-nas-upozoravali-italijani/?lang=lat
– А Шешељ? Право да Вам кажем, не звучи ми уверљиво да би он, чак ни овако бандоглав и себичан до бескрупулозности, могао одобрити такав јавни чин велеиздаје.

– Шешељ тада неће бити на сцени.

– Како?

– Постоје два начина. Или неће физички бити ту, као што није сад, или неће бити релевантан.

Фарса са тужним крајем​

Реченог официра италијанске службе безбедности срео сам још једном, тачно три године касније, у новембру 2008. Случајно, у ресторану београдског хотела „Мажестик”. Знамо се, пришао сам да се поздравимо. Српска радикална странка те јесени била је разбијена, Српска напредна постојала је мање од месец дана.

– Све је исфингирано – рече. – Шешељ се нагодио са Американцима. Намерно је поцепао странку и мањи део остаће уз њега. Већи део, редизајниран и препариран, иде са Вучићем. Тај део биће доведен на власт да са социјалистима „коначно преда Косово”. Шешељ ће бити ослобођен из Хага, или осуђен на мање но што је већ провео тамо

Back