Serdar Scepan Radojevic
Domaćin
- Poruka
- 3.617
jok švedski je![]()
je si ti siguran da ti nijesi poreklom Srbin, da ti djedo nije bio Srbin?....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jok švedski je![]()
PRESRETAC:Ne vredi se igrati gluvih telefona sa nedokazanim ludima.Jeroni su jadni samim tim sto su zadojeni mrznjom,njihova sopstvena misao u glavi ne postoji, odnosno, jednostavno su takvi kakvi su neumeju da razlikuju, a i nezele da vide, istinu od lazi.POZ.:![]()
moglo se, nisu dali!!! the end
Сигуран је да јесте,................само то крију као змија ноге!!!je si ti siguran da ti nijesi poreklom Srbin, da ti djedo nije bio Srbin?....![]()
zato ste se ujedinili hrvati i muslimani, jer sami niste mogli, niti ce te ikada moci da ratujete sami protiv srpske vojske.!!!
velika nam korist bila od muslimana
![]()
ne znam, nije mi jasno sto nijesu kad je bilo sve spremno da se proglasi ujedinjenje RSK i RS sa Jugoslavijom, cini mi se na Vidovdan u leto 94 ili 95,..sto su odustali od toga...fukare....su politicari prodali bi i rodjenu majku za pare....
je si ti siguran da ti nijesi poreklom Srbin, da ti djedo nije bio Srbin?....![]()
ne znam, nije mi jasno sto nijesu kad je bilo sve spremno da se proglasi ujedinjenje RSK i RS sa Jugoslavijom, cini mi se na Vidovdan u leto 94 ili 95,..sto su odustali od toga...fukare....su politicari prodali bi i rodjenu majku za pare....
..čekaj malo..brkas..pojmove.
...ako je s VAŠE..strane ...u paravojnim i tzv.regularnim..JNA..jedinicama...bilo..kriminalaca i to najtezih.
..to kod nas nije bilo..sorry..ali kod nas u HV-u..nije bilo onih koji su bili na odsluzenju vremenskih kazni..a da su jos dobili oruzje.
...to je notorna laz..s tvoje strane..
dejton je bila josh jedna slobina izdaja
da nije bilo dejtona vojska tadashnje sr jugoslavije bi ushla u rat i zaustavila se negde kod zagreba
shto je trbalo uraditi josh 91.
upravo tako. trebali smo uci u rat , proglasiti u Srbiji totalnu mobilizaicju u Srbiji, streljati sve koji se ne odazovu mobilizaciji i zavrsiti rat za 15 dana....
a ne yebena stani kreni taktika....
...![]()
..znas li ti da bajke uvijek počimaju ovako..BILO JEDNOM..
![]()
.
a to sto je Arkan pobjegao, ide ovako Arkan je osamario jednog oficira, i General Mladic se naljutio i mu je naredio da pokupi Tigrove i u roku 24 sata ode iz BiH, i da se ne vraca vise....!!!
šta će ovi rećda bice kroz 10 god, mozda i pre ili kasnije,pa ce da se prepricava bajka: Bila jednom jedna zemlja koja se zvala Hrvatska, tamo nedje na brdovitom balkanu,.....![]()
Jel se zna zbog cega je osamario oficira (koji razlog)![]()
šta će ovi reć![]()
![]()
![]()
moglo se, nisu dali!!! the end
ja ne znam, a sigurno zna neko.....
Ne da nisu dali vec niste mogli,Tudjman je hteo da iskoristi pometnju koju je povlacenje VRS izazvalo i da forsira rijeku savu i unu i da izbije u gradisku,dubicu,novi grad,poznata operacija hrvatske vojske UNA 1995 ,posljednja vojna operacija u tom ratu u kojoj su rasturene hrvatske gardijske brigade koje su pokusale prijece unu i savu,u jednom momentu su cak i uspjeli zauzeti Dubicu i veci dio teritorije uz unu ali jakim udarom naneseni su strasni gubici HV sigurno nekoliko stotina je bilo poginulih a mnogi su zavrsili daveci u uni i sAVI,ovo sto se desilo septemra 1995 kad je slomljena hrvatska operacija UNA 1995 govori sta se moglo desiti hrvatima da kraj rata nije bio dogovoren ali naravno ti o ovom nista neznas jel nisi gledo nista o ovome na HTV