Vojislav Koštunica, da li se povukao iz politike?

real serb muslim

Početnik
Banovan
Poruka
46
Već ga godinu dana ne viđam na političkoj sceni, nema ga ni na TV-u ni u novinama, nije poslanik svoje stranke. Da li predaje na fakultetu, ili se povukao i odatle?

Evo jedan stari članak:

Beograd -- Vojislav Koštunica planira da se povuče sa čela DSS-a i iz političkog života, ako sa radikalima i socijalistima ne bude postigao dogovor o vladi, piše Blic.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2008&mm=05&dd=25&nav_id=300343

Da li se povukao? Ko će biti zamjeniti na čelu DSS-a?
 
Kostunica je jedan od normalnijih politicara koje je Srbija imala i sada, kada vidim koji je olos na vlasti i u kvaziopoziciji, pomalo mi je zao sto za njega nisam glasao.........
Mislim da Kostunica jos uvek nije rekao svoju poslednju rec...
P.S.
Kostunica je jedini aferama neukaljani politicar u Srbiji.... Mnogi pokusavaju da mu pripisu razne gluposti ali se do sada nije pojavio NI JEDAN konkretan, valjani dokaz za bilo sta.
Sve se svodi na neutemeljene zelje njegovih protivnika a posebno bliskog prijatelja ubica Zorana Djindjica, Kuma i Siptara, mladjanog kupaca u bazenu u Silerovoj Cedomira Jovanovica.
 
Već ga godinu dana ne viđam na političkoj sceni, nema ga ni na TV-u ni u novinama, nije poslanik svoje stranke. Da li predaje na fakultetu, ili se povukao i odatle?

Evo jedan stari članak:
Da li se povukao? Ko će biti zamjeniti na čelu DSS-a?

"Kad dodju smutna vremena, pametan zacuti, budala progovori, a fukara se obogati."

I. Andric
 
Pa bio je neprimetan i kad je bio premijer....uostalom od kada se pojavio...Samo je u par momenata posluzio svrsi i davao bombasticne izjave.Nikada nije bio "transparentan".Muti mutavi i sad od nekud nesto.On u politiku nije usao nego se uvukao-tako da nije red ni da iz nje izadje. Premijer sa 13 % glasova.On verovatno misli da je "jos uvek faca".Sprema taj osvetu.... uostalom to sto ne daje izjave nema nikakve veze.
neko je ovde na politici tumacio koja je fasisticka grupacija cija(mrzelo me je da pamtim)-rade oni za njega. Kao sto su vojne sluzbe, Aco Tomic, DB Rade Markovic i sl. Njemu je udobnija spletka od debate....Videcemo kad iskrsne odnekud kao cupavac iz kutije.....
 
to šta on voli je nebitno za gradjane, nego je poenta što njega vole ovi
majmuni iz obaveštajnih koji ga prisvojiše za svoju marionetu.... da bi
preko njega dirigovali i ostvarivali svoje bolesne nacional-fašističke ideje....

Malo si mu ga preterala, nije fašista onaj ko voli svoju zemlju to bi valjda trebalo da znaš, a i obavešrajnu službu nazvati nacional-fašistima malo je čuknuto u mozak
 

Back
Top