Vojaž priznao da bi to uradio Breskvici ako bi ona tako tražila! Reper šokirao izjavama

Sensei

Master
Moderator
Poruka
69.289
Reper Mihajlo Veruović Vojaž je napravio događaj u centru grada gde je okupio poznate.

Pevač je došao sa svojom majkom Žanom Veruović, kao i bratom Milanom, dok se njegova lepša polovina nije pojavila.

Na pomenutom događaju, Mihajlo je otkrio da li će poslati upravo sok od breskve svojoj bivšoj ljubavi, dodatno zagolicaću maštu publike.

1713468150078.png
 
-Ja uvek gledam i stojim iza toga da sve što se radi, mora da se radi na duge staze. Mene profit u svemu ovome toliko ne interesuje. Kao što sam rekao, mi očekujemo da će biti nečeg. Naravno, nijedan biznis se ne pravi da bi izgubio ,ali čitava suština ovoga je naša želja da mi napravimo nešto što će ljudima da daje nešto zauzvrat. To upravo ćemo da radimo kroz za publiku koja u stvari u stvari pije taj čar, tako da većinu stvari koju mi dobijemo od ovog čaja ćemo vratiti nazad publiku – istakao je pevač.

1713468184910.png
 
U duhu aktuelnog trenda slanja PR paketa među kolegama, pevač je otkrio da je već napravio svoju listu.

– Pa već sam ja napravio neku PR listu kome ću ja da prosledim te čajeve, tako da najbližima poslati – otkrio je Vojaž, a zatim odgovorio i da li se možda na toj listi nalazi i njegova bivša devojka, takođe i koleginica, Anđela Ignjatović poznatija kao Breskvica.

-Pa ako bih naravno proverio, ne bi mi bio problem da pošaljem – šokirao je pevač, a reperova majka je takođe otkrila šta misli o uspehu svog sina.

Kurir
 

Back
Top