Voja Seselj i sедам година хашке тамнице

• Začetnik teme Začetnik teme a33
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zanimljiva mi je cinjenica da se Seselj i sada posle sedam godina tamnice koja ga nije uspela salomit , brani istom snagom i intezitetom kao na pocetku sudjenja ... Oni ce Seselju da nametnu bez obzira na sve neku krivicu .. jer samo njegovo oslobodjenje znacilo bi poraz tribunala ... Milosevic umro neosudjen , Seselj oslobodjen , ostaje jos Radovan koji ce ih psihicki unistiti :) :)
SRBIJA CEKA SESELJA ::: AL I KAD SE VRATI NADAM SE DA ce biti cistka u Srpskoj Radikalnoj Stranci ... puno se isprljala ... ...

Zanimljiva mi je cinjenica da se Seselj i sada posle sedam godina tamnice koja ga nije uspela salomit , brani istom snagom i intezitetom kao na pocetku sudjenja ... Oni ce Seselju da nametnu bez obzira na sve neku krivicu .. jer samo njegovo oslobodjenje znacilo bi poraz tribunala ... Milosevic umro neosudjen , Seselj oslobodjen , ostaje jos Radovan koji ce ih psihicki unistiti :) :)
SRBIJA CEKA SESELJA ::: AL I KAD SE VRATI NADAM SE DA ce biti cistka u Srpskoj Radikalnoj Stranci ... puno se isprljala ... ...

Ma ko ceka u Srbiji jos Seselja?

Nije bilo dosta rata, blokada, bombardovanja, problema svih vrsta...?

A Seselj sam je PROBLEM...

Kome on jos treba i za cega?

Oni sto njega cekaju u podsvesti ZUDE ZA KOMUNIZMOM, za CVRSTOM RUKOM, za nekim ko ce da SREDI SITUACIJU...

A toga, deco moja u kapitalizmu NEMA...

U kapitalizmu onaj koji je na vlasti MORA DA SLUSA ostale, a ne da naredjuje...

Seselj kada bi se vratio i pokusao da naredjuje - odleteo bi pre nego sto je dosao.

To je i PRAVI RAZLOG zasto radikali ustvari NE ZELE VLAST.

Oni sto njega cekaju u podsvesti ZUDE ZA KOMUNIZMOM, za CVRSTOM RUKOM, za nekim ko ce da SREDI SITUACIJU...

Seselj kada bi se vratio i pokusao da naredjuje - odleteo bi pre nego sto je dosao.

Ovo je jos uvijek demokratska zemlja slozices se ... pa ne mislis valjda da bi bila diktatura :) Srbija ce skinuti mnogo tereta ako ga oslobode... to bi bar zataskalo i raskrinkalo lazne price o zlocinima koji joj se namecu ...

Kakve veze ima seselj sa ratom i sa blokadama ? ima,isto koliko iz KNEZ LAZAR./...oboje su ''izazvali rat''

:hvala:
Ma ja sam videla ko je došao, pokupila neke izjave, biće za reportažu ali sam otišla čim su krenuli da intoniraju njihovu himnu, osećala sam se kao krme u Teheranu :lol: Bio je na netu spisak govornika ali me zanima šta su pričali, biće valjda na sajtu SRS.

..dobro je da nisi sportski novinar...ono..bila sam tamo pokupila neke izjave , ali kad su odsvirali himnu osetila sam se .....jel' zna neko rezultat?

Radovan je psihijatar zna on taktike,a i pesnik je.

Potpuno se slazem sa tobom,mnogo prljavog novca ima.Ali javne licnosti,narocito politicari,su na meti javnosti,Uvek bilo,i uvek ce biti.
Seselj ima veliku porodicu,koju sam izdrzava.Zaposlio je doduse i zenu u onim njihovim novinama.Ako je on politicar,onda je jasno ,mora da polaze racune javnosti.Koliki je porez platio na svoje zarade otkako je dosao iz Bosne u Srbiju.Sve se tu racuna i knjige koje je napisao pa prodao,znaci svi njegovi prihodi,ali javni ,politicar je nije valjda kriminalac.Od tih para ,javno zaradjenih,oporezovanih,on nije mogao da izdrzava sebe i svoju porodicu,a ne da u Batajnici napravi dve kuce po 500m2 i to sa bazenom.
I on,kriminalac,da se kao politicar bori protiv kriminala?!
On je dobrovoljno otisao u Hag da bi preziveo cistke,pobegao je iz Srbije i sad se kao bori za nekakvu pravdu.Nemoj za mene da se bori,hvala.A nece se ni za sebe izboriti.Zelim mu da se ziv i zdrav vrati u Srbiju,pa da polozi racune.I javne,i tajne!!!

Pogledaj istoriju njegovih prihoda,i videces da je malo po malo,sticao imovinu,koja uopste nije velika... a kada se nekom pojavi,da za 1 god,sa kauca skoci na 11miliona,e tu nesto smrdi....
Stani bre,pa ja imam kucu od 450m2 ??? i ima je jos 100 000 sa mnogo losijim zanimanjima od seselja.
Seselj,sigurno ima godisnje prihode mnogo vece,nego sto ti mislis...20godina skupstinska plata,20 godina plata predsednika stranke,oko 110 izdatih dela,u ko zna koliko primeraka,pa ljudi koji su izdali i prodali mnogo manje knjiga od njega,zive iskljucivo od toga,jedan Drecun ima kucu kakvu samo mozes da sanjas...I gde je sada tu kriminal ? mani se djorava posla..

O kavim ti ARGUMENTIMA PRICAS?

Ti ne vidis KAKVA JE SRBIJA DANAS?

Ti ne viis da je sve UNISTENO i RASPRODATO?

Ti ne vidis da VLADA MAFIJA?

Ti ne vidis da sve sto vredi je POBEGLO GLAVOM BEZ OBZIRA?

I ti jos trazis NEKE DRUGE ARGUMENTE?

Javi se kad budes punoLJetan!

:hahaha:

auuuuuuu, ovo je nesto na nivou dosadasnjih svedoka optuzbe
............i ti sam sebe "ubi" sopstvenim argumentima:hahaha::hahaha::hahaha::dash::dash:

Pogledaj istoriju njegovih prihoda,i videces da je malo po malo,sticao imovinu,koja uopste nije velika... a kada se nekom pojavi,da za 1 god,sa kauca skoci na 11miliona,e tu nesto smrdi....
Stani bre,pa ja imam kucu od 450m2 ??? i ima je jos 100 000 sa mnogo losijim zanimanjima od seselja.
Seselj,sigurno ima godisnje prihode mnogo vece,nego sto ti mislis...20godina skupstinska plata,20 godina plata predsednika stranke,oko 110 izdatih dela,u ko zna koliko primeraka,pa ljudi koji su izdali i prodali mnogo manje knjiga od njega,zive iskljucivo od toga,jedan Drecun ima kucu kakvu samo mozes da sanjas...I gde je sada tu kriminal ? mani se djorava posla..

O tome i pricam,zanimljivi su ti bez pokrica sa prihodima,a velika imovina i luksuzan zivot.I nisu to corava posla,sve na kraju mora da legne,pegla sve pegla pa i politicare.:bye:

Back