biska
Primećen član
- Poruka
- 829
^tamara^:kazu da su vodolije duhovno najjaci horoskopski znak. sta mislite o tome? ja sam, recimo, veoma ponosna sto sam vodolija...![]()
Upravo si to dokazala

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
^tamara^:kazu da su vodolije duhovno najjaci horoskopski znak. sta mislite o tome? ja sam, recimo, veoma ponosna sto sam vodolija...![]()
Ove dve recenice upravo potvrdjuju da ta energija itekako deluje. Ne bi njoj odlazak u inostranstvo ni pao na pamet, da nema takvo 9. polje, to je sasvim sigurno. Uostalom, treba videti celinu horoskopa, pa tek onda izvuci zakljucke. Npr. , nisi rekla gde joj je polozen vladar 9. polja i kakve aspekte gradi. Sve je to bitno za pravilnu analizu. Verovatno se ta njena potreba za odlaskom u inostranstvo kosila sa nekom drugom potrebom,koja je bila izrazenija i zbog koje je na kraju i ostala u zemlji. Natalni horoskop je u sustini skup potreba, cesto suprotstavljenih i covek zivi onu koja se pokaze jacom, bez obzira koliko se na prvi pogled cinila nerazumnom. Eto tako, pozdrav.biska:A evo jos jednog primera: Sunce u IX kuci na devet stepeni strelca, sa Merkurom u konjukciji ista kuća 6 stepeni. Verovatno bi i toj osobi rekao skoro isto (bez dela vezanog za VIII kucu) kao crocodile. E pa preko bare nije uspela da otplovi (što joj je još kao detetu bila želja) iako je velike napore ulagala u to (čemu potencijal za nešto ako ne možeš da ga ostvariš -ovo se više odnosi na 9 stepen). A i radila je na faksu (sad bi reko eto vidiš da ima smisla i istine) na koji se više nikada ne bi vratila. Da ne širim dalje, eto vidiš da sve nije tako idealno. Ponekad mi sve to liči na čuveni odgovor iz Kviskoteke " Da ali nije bitno".
Ma sve u redu, samo se cuvaj matorih OvnovaNestasna Ameba:Astral, ipak ne mogu da se složim s tobom da je veći procenat onoga što se poklapa s generalnim stavovima o sunčevim znacima i njihovim odnosima. Baš zato, kako si sam rekao, što horoskop ne čini samo Sunce, nego i drugi aspekti, a tih drugih aspekata je mnogo više nego Sunca, jer ono je samo jedno, a aspekata mnogo više od jednog... Da ne komplikujem dalje... Nadam se da me razumeš![]()
Astral-Blade:Ove dve recenice upravo potvrdjuju da ta energija itekako deluje. Ne bi njoj odlazak u inostranstvo ni pao na pamet, da nema takvo 9. polje, to je sasvim sigurno. Uostalom, treba videti celinu horoskopa, pa tek onda izvuci zakljucke. Npr. , nisi rekla gde joj je polozen vladar 9. polja i kakve aspekte gradi. Sve je to bitno za pravilnu analizu. Verovatno se ta njena potreba za odlaskom u inostranstvo kosila sa nekom drugom potrebom,koja je bila izrazenija i zbog koje je na kraju i ostala u zemlji. Natalni horoskop je u sustini skup potreba, cesto suprotstavljenih i covek zivi onu koja se pokaze jacom, bez obzira koliko se na prvi pogled cinila nerazumnom. Eto tako, pozdrav.
P.S. Ta misteriozna osoba si verovatno ti :wink:
Ocekivao sam ovakav odgovor, iako sam lepo naveo da moras da se odlucis za samo JEDNU opciju u kojoj se najvise prepoznajes. Primetio sam par nelogicnosti u tvom odgovoru. Npr. kazes da volis da dominiras, a pri tom nisi samouveren. To ne ide jedno bez drugog. Dalje, kazes da si analitican i opsednut detaljima, a u isto vreme ne primecujes da svaki od ova cetiri opisa predstavlja jednu matricu ili sto bi englezi rekli "pattern" ljudskog ponasanja,VEOMA karakteristicnu za pojedine Sunceve znake. Medjusobne razlike su vrlo naglasene i siguran sam da bi (ako se malo potrudis) pronasao sebe u samo JEDNOM od njih.Sizif:Evo obeležio sam sa zelenom moje dominantne osobine, (ono što mislim o sebi a i ono što mi drugi kažu) i ne vidim šta iz toga može pametno da se vidi.
1) silovit ,impulsivan, izvrsilac, takmicarski duh, nestrpljiv, hrabar, dinamican, "ja na prvom mestu" ,naprasit, netolerantan, arogantan, zapoceto ne zavrsava...
2) metodican, preduzimljiv ,analitican, svadjalica, cepidlaka, egocentrican, kriticki nastrojen, preterano predantan, perfekcionista ,sklon melanholiji, opsednut detaljima...
3) individualista, inventivan, progresivan, nezavisan, altruista, buntovnik, hladan, radikalan, bezlican, nepredvidljiv, tolerantan, zamaraju ga detalji, ekscentrican, human...
4) dramatican, ambiciozan, ponosan, detinjast, idealista, kreativan, dostojanstven, romantican, velikodusan, samouveren, voli da dominira, optimista, hvalisav, autokrata, plasi se podsmeha, pretenciozan, sujetan (tast)...
Divus:Ja sam vodolija- rak, mesec u vodoliji.
Cula sam da vodolije vole da pate za neostvarenim ljubavima. sve vodolije su drugacije
Divus:Ja sam vodolija- rak, mesec u vodoliji.
Cula sam da vodolije vole da pate za neostvarenim ljubavima. sve vodolije su drugacije
Isto tako, Vodolija-Rak i Mesec u Vodoliji, sanjala sam tipa skoro 10 godina, s vremena na vreme.... Eee, sta ti je patnja!Divus:Ja sam vodolija- rak, mesec u vodoliji. Cula sam da vodolije vole da pate za neostvarenim ljubavima. sve vodolije su drugacije
Crocodile:Isto tako, Vodolija-Rak i Mesec u Vodoliji, sanjala sam tipa skoro 10 godina, s vremena na vreme.... Eee, sta ti je patnja!
Jaoj, nemoj meni o vagama.... I posle vage, opet vaga! Kao da nema nista drugo.Slackana:Vodolija moze da voli decenijama jednu osobu
Ja sam volela jednog decka 7 god, a ni sada mi nije svejedno kada ga vidim,a on je vaga.Cudo, ja se ceo zivot vrtim oko njih
Nestasna Ameba:Eh... Vodolije i patnja... Pa, Vodolija ne zna da je ziva ako ne pati... Nije to zato sto voli da pati, nego zato sto uvek ima neke "vise ciljeve". Imaju ih i ostali znaci, svakako, ali Vodolijin cilj je uvek nekako iznad ciljeva drugih znakova...
Ja sam skoro sa svakim svojim bivsim momkom u dobrim odnosima, PRIJATELJSKIM. Ponekad se cujemo i ispricamo, nekako nikad ne zaboravimo da cestitamo jedno drugom rodjendan, slavu, Bozic i Uskrs...
U stvari, Vodolija u partneru uvek na prvom mestu trazi prijatelja, a ako partner nije u stanju to da bude, nego igra igrice, lagi, svrlja na sav glas, a Vodoliji laze o svemu tome... on naprosto nema sta vise da trazi u vezi s Vodolijom i Vodolija mu u tom slucaju sirom otvara vrata...
Uh, jeste li i vi, drage moje Vodolije, takve ili sam ovde samo sebe opisala?
Pozdrav od Vodolija/Ovna s Mesecom u Devici![]()