Vođa navijača Partizana spasio staricu

Slažem se da pravda treba da bude ista za sve,ali kaži mi onda ispada da se Taton sam ubio? Ili da onaj Mišić nije gurao baklju u usta onom policajcu,a na snimku se jasno vidi da jeste?

Taton je sam skocio i provocirao grobare jer se prethodno kvalitetno naduvao...
Misic je poseban slucaj...i gledao sam mnoge snimke i nigde se ne vidi kako mu je gurao baklju u usta....
Zandar snosi deo krivice...zasto je mlatio sluzbenim pistoljem po severu?

Poslednja izmena:
Evo i druge slike navijaca.Nisu svi huligani kako ih predstavljaju u javnosti.Bas me interesuje da li bi neko od ovih "nenasilnika",od ovih finih postovaoca evropskih vrednosti,sto samo znaju da sole pamet,mrdnuo dupetom da spreci napasnika ili bi produzio dalje i pravio se lud,postujuci "principe nenasilja" :roll:

Вест од пре две године.

Taton je sam skocio i provocirao grobare jer se prethodno kvalitetno naduvao...
Misic je poseban slucaj...i gledao sam mnoge snimke i nigde se ne vidi kako mu je gurao baklju u usta....
Zandar snosi deo krivice...zasto je mlatio sluzbenim pistoljem po severu?

Iz tvog posta proizilazi da su ''navijači'' zaštićena vrsta,da im ne može niko ništa i da mogu da rade šta hoće?

Ako su po tebi navijaci deveta rupa na svirali,onda nemam sta sa tobom da razgovaram.....

Sve vodje navijaca treba ODMAH ZATVORITI cim navijanje predje u nered i provokacije.

I poslati mesec dana na sadnju suma.

I odmah ce zavladati mir i ljhudi ce moci da idu na stadine da gledaju fudbal, a ne napaljene siledzije.

To moze vrlo lako da se resi ako se zeli resiti.

Navijaci su ugrozena vrsta...

Moje lično mišljenje je da osoba koja za bitnu ličnu odrednicu smatra to što je navijač nekog kluba već u startu ima problem.

A što se tiče šireg, društvenog konteksta, dokle god navijači budu umišljali da su neka posebna "vrsta" imaće poseban, grupni tretman u društvu.
E sad, da je spašavanje bakica od strane navijača nešto što se redovno čuje, onda bi verovatno taj tretman bio da vam po ulici nepoznati ljudi stežu ruku i tapšu po ramenu, a ovako, pošto se "navijači" uglavnom pojavljuje u istoj rečenici sa "tuča", "povređen", "razbijeno", "uhapšen" tretman je takav kakav jeste. Uostalom i za ovu temu je bilo potrebno kopati dve godine unazad po vestima, dok je za neku vest o nekoj gluposti koju su napravili navijači verovatno dovoljno otvoriti današnje novine.

u engleskoj vecina navijaca prevalila pola zivota,rade od gradjavine do brokera na londonskoj berzi,imaju porodice i porodicni zivot itd a vikendom su huligani i marisu se oko stadiona..sta je sad zar si protiv evropskih vrijednosti

...naravno da jesam protiv ovakvih...uostalom ja se nisam nikad ni deklarisala
kao neko ko juri i zuri u tu neku Evropu...meni je sasvim dobro na mestu gde
jesam..a koliko ja znam da gledam u kartu, tamo smo odavno...a ako pricamo
o njihovim vrednostima...ne, ne dopadaju mi se ni malo...al da se razumeme
ne dopada mi se ni ovo ovde...ma sve je to mnogo sira prica....:ok:

Sve vodje navijaca treba ODMAH ZATVORITI cim navijanje predje u nered i provokacije.

I poslati mesec dana na sadnju suma.

I odmah ce zavladati mir i ljhudi ce moci da idu na stadine da gledaju fudbal, a ne napaljene siledzije.

To moze vrlo lako da se resi ako se zeli resiti.

Tipican provokator....necu nista da komentarisem,jer nema ni potrebe..
Nisu stadioni prazni zbog huligana vec zbog kvaliteta fudbala...
Sto se tice kosarke ,juce u Areni 20.000 navijaca, mislis da medju njima nisu bili neki huligani??????
Kada je Partizan igrao LS ove godine,zar nije bio pun stadion? Narod ne zeli da gleda ovu jadnu ligu ,sem pravi vatreni navijaci koji vole svoj klub svim srcem!

Poslednja izmena:
Sto se tice kosarke ,juce u Areni 20.000 navijaca, mislis da medju njima nisu bili neki huligani??????
Kada je Partizan igrao LS ove godine,zar nije bio pun stadion? Narod ne zeli da gleda ovu jadnu ligu ,sem pravi vatreni navijaci koji vole svoj klub svim srcem!

Ja lično gledam ponekad, ali ne mogu da dovodim decu. Kad me pitaju zašto, ja kažem zbog navijača. A kad pitaju - pa što kad navijamo za isti klub, ja im kažem da su u Srbiji navijači - budale. I onda dete s pravom pita da li treba da navija.

ovdje je problem sto su sve navijacke grupe srpski nacionalisti koji su uvek u prvim redovima borbe protiv marionetskog kvislinskog rezima,zbog toga je pokrenuta sva ova propagandna kampanja i satanizacija navijaca
Pozdrav za sve Grobare iz Republike Srpske

Back