- Poruka
- 35.318
pa ljudi moji sve vreme vas pitam zašto mora tako?Pa radi tudjoj zeni rekli smo
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa ljudi moji sve vreme vas pitam zašto mora tako?Pa radi tudjoj zeni rekli smo
Koji je to de.il od muža, d'izvineš što sam prosta? Uglavnom znam za obrnute situacije. Ali,...ok. Hipotetički sve može, kao i ova "Hotelska priča", što da ne? S. ex je u pitanju, ne ide da glumi negde Primadonu.pa dobro svaka ili većina,
hajde da verujemo da su mudre ako imaju okidač od muškarca za slobodnije ponašanje u sexu da će ga iskoristiti na najbolji moguć način.
neće da leže među laticama ruža kao miloske venere
pa eto sad opet dolazimo do toga da žena ne može sasvim sama da razbija predrasude koje su joj nametane kroz život bez pomoći partnera
ali ako njen muškarac ne želi da je vidi na kolenima zato što ljubi decu tim ustima jasno je zašto joj je izbor sumnjivi motel usred bela dana
sa likom koga poznaje deset minuta
Zato sto zene nisu dominantne e zato, dosadite a ne jer su posla deca u skolupa ljudi moji sve vreme vas pitam zašto mora tako?
pa ljudi moji sve vreme vas pitam zašto mora tako?
Može, i doživi ako godinama istraje uz partnera.ali nije našla.
doživela je bel epok sa svojim zvaničnim partnerom
ako ona može
može svaka žena
kako nisu dominantneZato sto zene nisu dominantne e zato, dosadite a ne jer su posla deca u skolu
Pa cekaj svuda pisete otvoren odnos,sto onda ne kazu udri me po dupetu,jasi me pastuve,razvali kurcinom,ubaci u 7 brzinu davi malo i tokako nisu dominantne
dominantne su u mnogim sferama života
samo nema poena na domaćem terenu sa tipom sa kojim imaju decu
i to je bezveze
napakuju tako sebi doživotne frustracije jer upadaju u mrežu obmana i laži
pa to je iebanje koje je proizašlo iz ljubavi a ne iz potrebe da se razmnožimoMože, i doživi ako godinama istraje uz partnera.
@ tema
Ne razumem komentare i šta je čudno u priči.
Ako su se voleli, stvorili porodicu, dobro upoznali, normalno je da je bilo perioda premora, briga, taljiganja bračnih obaveza sve dok se nisu stvorili uslovi za ponovni dobar seks.
Skućeni, deca odrasla, nema uvek prisutnog straha od trudnoće, oslobođeni svih briga prepuštaju se jedno drugom.
I, mogu biti divlji i voleti se ludački kada se poznaju u dušu.
I to nije iebanje, to je ljubav.
Pa ko shvati razumeće.
Pa cekaj svuda pisete otvoren odnos,sto onda ne kazu udri me po dupetu,jasi me pastuve,razvali kurcinom,ubaci u 7 brzinu davi malo i to
da stalno nas kroz život učeZbog kulture, odnosno nekulture laznog morala.
Iako se samo termin razlikuje da li postoji razlika u vođenju ljubavi i iebanju između odraslih ljudi?
pa kažuPa cekaj svuda pisete otvoren odnos,sto onda ne kazu udri me po dupetu,jasi me pastuve,razvali kurcinom,ubaci u 7 brzinu davi malo i to
Cuo sam al od onih za koje ne marim a ni one za mene,na pocetku svakog odnosa je tako kao sto prizeljkujete dok se ne upoznamo bolje,mozemo na klupi da se dovatimo ali kad pocne zajednicki zivot onda pazimo vise i nema nista lose u tome,ali nema svaljivanja krivice na muskarce po obicajupa kažu
ali tiho pa nisi čuo
o tome pišem sve vremeVerovatno zato što im ta muška strana nije dala dovoljno siguran osećaj da kažu to, a i zato što će ovde ispasti ku*ve kako god okreneš, klizav je to hod.
I meni tako rekla jedna ja joj reko pa I nisi mojaMoja drugarica prica da se najbolje poje... kada je nasla svalera
Kaze ubija me ko tudju
zašto muškarci ne daju ženama osećaj sigurnosti da eksplicitno traže ono što žele?
Verovatno zato sto je u prirodi muskarca da dominira da vodi glavnu rece da lupi od sto i zene ko mula cuti.o tome pišem sve vreme
nekada ne umem da atikulišem, ali hvala na pomoći
pa tako evo stižemo polako do poente
zašto muškarci ne daju ženama osećaj sigurnosti da eksplicitno traže ono što žele?
Zato i jesi buudala.Meni je pre stupanja u brak rečeno: jebi svoju ko da je tuđa.
To je starinski recept koga se moja loza pridržava milenijumima
naravno.naravno da je bolje.
ali je isto dobro osvestiti se makar nekad u životu ako ne umeš dok si mlad, zar ne?