Voditi ljubav, šta to znači?

pa dobro svaka ili većina,
hajde da verujemo da su mudre ako imaju okidač od muškarca za slobodnije ponašanje u sexu da će ga iskoristiti na najbolji moguć način.
neće da leže među laticama ruža kao miloske venere

pa eto sad opet dolazimo do toga da žena ne može sasvim sama da razbija predrasude koje su joj nametane kroz život bez pomoći partnera
ali ako njen muškarac ne želi da je vidi na kolenima zato što ljubi decu tim ustima jasno je zašto joj je izbor sumnjivi motel usred bela dana
sa likom koga poznaje deset minuta

Koji je to de.il od muža, d'izvineš što sam prosta? Uglavnom znam za obrnute situacije. Ali,...ok. Hipotetički sve može, kao i ova "Hotelska priča", što da ne? S. ex je u pitanju, ne ide da glumi negde Primadonu.😁

ali nije našla.
doživela je bel epok sa svojim zvaničnim partnerom
ako ona može
može svaka žena
Može, i doživi ako godinama istraje uz partnera.
@ tema

Ne razumem komentare i šta je čudno u priči.
Ako su se voleli, stvorili porodicu, dobro upoznali, normalno je da je bilo perioda premora, briga, taljiganja bračnih obaveza sve dok se nisu stvorili uslovi za ponovni dobar seks.

Skućeni, deca odrasla, nema uvek prisutnog straha od trudnoće, oslobođeni svih briga prepuštaju se jedno drugom.
I, mogu biti divlji i voleti se ludački kada se poznaju u dušu.
I to nije iebanje, to je ljubav.
Pa ko shvati razumeće.

Može, i doživi ako godinama istraje uz partnera.
@ tema

Ne razumem komentare i šta je čudno u priči.
Ako su se voleli, stvorili porodicu, dobro upoznali, normalno je da je bilo perioda premora, briga, taljiganja bračnih obaveza sve dok se nisu stvorili uslovi za ponovni dobar seks.

Skućeni, deca odrasla, nema uvek prisutnog straha od trudnoće, oslobođeni svih briga prepuštaju se jedno drugom.
I, mogu biti divlji i voleti se ludački kada se poznaju u dušu.
I to nije iebanje, to je ljubav.
Pa ko shvati razumeće.
pa to je iebanje koje je proizašlo iz ljubavi a ne iz potrebe da se razmnožimo
ali znam šta želiš da naglasiš

dobar post, odličan.

Zbog kulture, odnosno nekulture laznog morala.
da stalno nas kroz život uče
da pazimo šta će neko drugi da kaže ili pomisli o našim postupcima.

i evo dokle je došlo.
počeli smo da pazimo i da zaziremo od osobe koja diše pored nas
a otvaramo se ko cvetić nekome ko nas ne poznaje i nije ga ni briga.

ali nisam imala namere da ova tema opet ode u pravcu prevare u vezi
nego da vidimo zašto ljudi u dugim vezama zamru jer im vođenje ljubavi posle niza godina dosadi pa ga ignorišu
a ne sete se da promene koncept i donesu zabavu u svoje dvorište

Poslednja izmena:
Iako se samo termin razlikuje da li postoji razlika u vođenju ljubavi i iebanju između odraslih ljudi?

Мени је иебање везано за млађе доба када ти је секс део забављања, или у каснијим годинама кад се осирови.
Вођење љубави... Па, то би рецимо могло постојати код одраслих који су се упознали у тим годинама и дали се једно другом без задршке.

pa kažu
ali tiho pa nisi čuo :lol:
Cuo sam al od onih za koje ne marim a ni one za mene,na pocetku svakog odnosa je tako kao sto prizeljkujete dok se ne upoznamo bolje,mozemo na klupi da se dovatimo ali kad pocne zajednicki zivot onda pazimo vise i nema nista lose u tome,ali nema svaljivanja krivice na muskarce po obicaju
I da dodam da uopste nemam potrebu da ulazim u polovican 1 ili drugi odnos vise,sve istresem odmah i samo onoj koja me na sve inspirise

Verovatno zato što im ta muška strana nije dala dovoljno siguran osećaj da kažu to, a i zato što će ovde ispasti ku*ve kako god okreneš, klizav je to hod.
o tome pišem sve vreme
nekada ne umem da atikulišem, ali hvala na pomoći
pa tako evo stižemo polako do poente

zašto muškarci ne daju ženama osećaj sigurnosti da eksplicitno traže ono što žele?

o tome pišem sve vreme
nekada ne umem da atikulišem, ali hvala na pomoći
pa tako evo stižemo polako do poente

zašto muškarci ne daju ženama osećaj sigurnosti da eksplicitno traže ono što žele?
Verovatno zato sto je u prirodi muskarca da dominira da vodi glavnu rece da lupi od sto i zene ko mula cuti.
A i nauceno bre to od majke babe i td da trpi i da ne pokazuje emocije zato im i lakse da se snadju sa strane umesto da cekaju da im muz/ partner ugodi.
Mada mozemo tu da pricamo i o druge strani..
to be continued🙂

Back