Voditi ljubav, šta to znači?

Slažem se u vezi teksta samo ne znam baš koliko je bolje.
i zašto postoji kočnica sa partnerom sa kojim se budiš u odnosu na nekog koga vidiš nekoliko puta u opskurnom prostoru namenjenom za jednokratne akcije.
kod kratkoročnih povezivanja ne želiš da ostavljaš utisak fine osobe pa ti je svejedno. Šta je zaista u pitanju?

i još ovo
kako neko može da se opusti na ličnom nivou sam od sebe tek tako odjednom ako ranije nije bio takav?
da li je neophodna podrška (nekada i nevidljiva)
ono kad ti partner da vetar u leđa i samo te lako gurne u dubiozu uživanja umesto da ti satima priča koliko je skup život?

Pa, mislim, bolje... Uslovno rečeno bolje. Novo im je, radi ih, zuje, isprobavaju ono što mužu ili ženi nisu smeli ni reći... Iako ih možda ne bi ni osudili, možda bi im čak dalo vetar u leđa.

Ali valjda strah. Strah je najjača emocija na svetu, strah parališe i nateraće čoveka na nešto na šta nikakva ljubav nije mogla. Zato i postoji kočnica nažalost... Masa ljudi ni ne zna šta je ljubav, šta je bliskost i otvorenost. Misle da je ljubav jer ti je lepo sa nekim dok sedite zajedno... A to je tek početak. Ako ti imaš porive da partner mokri po tebi, a ne smeš da kažeš, niti ti imaš adekvatnog partnera, niti ta druga osoba ima. A ti ćeš to svakako tražiti već negde.

Mislim da nije neophodna ni podrška, uočio sam niz promena na sebi bez da sam imao ikakvu podršku, vremenom se čovek i menja, sazreva. S' godinama shvatiš da te i baš briga šta ko misli... Mislim da je Čerčil rekao nešto tipa u dvadesetim brineš šta ko misli o tebi, a u 40-im shvatiš da niko nikad nije ni mislio... :)

Pa, mislim, bolje... Uslovno rečeno bolje. Novo im je, radi ih, zuje, isprobavaju ono što mužu ili ženi nisu smeli ni reći... Iako ih možda ne bi ni osudili, možda bi im čak dalo vetar u leđa.

Ali valjda strah. Strah je najjača emocija na svetu, strah parališe i nateraće čoveka na nešto na šta nikakva ljubav nije mogla. Zato i postoji kočnica nažalost... Masa ljudi ni ne zna šta je ljubav, šta je bliskost i otvorenost. Misle da je ljubav jer ti je lepo sa nekim dok sedite zajedno... A to je tek početak. Ako ti imaš porive da partner mokri po tebi, a ne smeš da kažeš, niti ti imaš adekvatnog partnera, niti ta druga osoba ima. A ti ćeš to svakako tražiti već negde.

Mislim da nije neophodna ni podrška, uočio sam niz promena na sebi bez da sam imao ikakvu podršku, vremenom se čovek i menja, sazreva. S' godinama shvatiš da te i baš briga šta ko misli... Mislim da je Čerčil rekao nešto tipa u dvadesetim brineš šta ko misli o tebi, a u 40-im shvatiš da niko nikad nije ni mislio... :)
Da dobro zapažanje
da li bi trebalo da počinjemo seksualne odnose u zrelim godinama jer je očigledno da transformacije koje se dese posle 40 direkto utiču na kvalitet
zašto se sexamo u ranim dvadesetim?
potomstvo bi trebalo da dođe kao proizvod ljubavi i sexa
ali ne opskurnog sexa samo radi reprodukcije

nije važno imati bilo kakav sex možda je bolje nemati ga
važno je imati sex koji oslobađa, posle koga se protegneš ko mače i zadovoljan si u svojoj koži
i zašto je po takav sex po pravilu potrebno ići dalje od svoje kuće?

Naprosto je spoznala da ne može da se svrsta u Madona stranu Madona-k.urva kompleksa a da ne plati to svojom seksualnom neispunjenošću
Tj da biti supruga i majka ne dovodi automatski do toga da želiš da strastveno i pristojno vodiš ljubav sa mužem, i da je ubeđivanje žena da ta želja nužno proizilazi iz statusa supruge i majke podvala istorije, verovatno

I kad je počela da ne vodi ljubav nego da se j*be, oslobodila se

Da dobro zapažanje
da li bi trebalo da počinjemo seksualne odnose u zrelim godinama jer je očigledno da transformacije koje se dese posle 40 direkto utiču na kvalitet
zašto se sexamo u ranim dvadesetim?
potomstvo bi trebalo da dođe kao proizvod ljubavi i sexa
ali ne opskurnog sexa samo radi reprodukcije

nije važno imati bilo kakav sex možda je bolje nemati ga
važno je imati sex koji oslobađa, posle koga se protegneš ko mače i zadovoljan si u svojoj koži
i zašto je po takav sex po pravilu potrebno ići dalje od svoje kuće?

U ranim godinama se ljudi krešu jer mogu i radi ih stotinu hormona i ostalih pratećih za*ebancija koje ti utiču na mozak, što je realno...

E, sad, zašto je po takav seks po pravilu potrebno ići dalje od kuće je to što se ovde ljudi masovno udaju i žene jer je vreme, jer je ok prilika, jer su mama i tata želeli unuče dok su u pokretu, jer...

Što sam stariji, sve više mi je frapantno koliko parova se zapravo ne voli, ne pripadaju jedno drugom. Čak sam i sam sebe uhvatio kao mlađeg da sam u nekoj vezi jer je devojka dobra osoba, lepa, ispunjava sve po standardu što bi se reklo, iz fine porodice itd, a onda kad završim to, posle nedelju dana već shvatim da ja zapravo tu osobu i ne volim, nego me neka početna strast uvela u to da mi idu dan za danom, a od obaveza ne stignem ni da se okrenem i da se pitam da li sam srećan i da li zaista želim biti tu.

Ok.
Sad,...baš za svaku ženu, ne mogu da garantujem. Obično bude lakše kad to odvoje...msm, iz priča sam tako čula.
Tipa,...ne mogu se tako j.bati sa mužem i sl. ( jasno i meni, kad vidim za kakve su retarde udate i sl. 🙄).
pa dobro svaka ili većina,
hajde da verujemo da su mudre ako imaju okidač od muškarca za slobodnije ponašanje u sexu da će ga iskoristiti na najbolji moguć način.
neće da leže među laticama ruža kao miloske venere

pa eto sad opet dolazimo do toga da žena ne može sasvim sama da razbija predrasude koje su joj nametane kroz život bez pomoći partnera
ali ako njen muškarac ne želi da je vidi na kolenima zato što ljubi decu tim ustima jasno je zašto joj je izbor sumnjivi motel usred bela dana
sa likom koga poznaje deset minuta

IMG_0023.JPG

Back