- Poruka
- 342

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mile kuronjic:Sta kazete na to da jednog dana svi vodimo ljubav a ne rat? Ispred-nazad, oralni-analni, pusenje-lizanje, grupnjak itd.
Zasto kazes ljubav, a mislis na sex?Mala umetnica:LJUBAV! LJUBAV! LJUBAV! lJUBAV!Kakav rat, dosta s krvoprolicima vise! Protestvujem!
Pa mislim na ljubav, a sex je deo ljubavi, tako da mislim i na to. :wink:Chernobill:Zasto kazes ljubav, a mislis na sex?Mala umetnica:LJUBAV! LJUBAV! LJUBAV! lJUBAV!Kakav rat, dosta s krvoprolicima vise! Protestvujem!
![]()
![]()
![]()
Ali prirodne katastrofe, ne drustvene, rat nikad nije ni bio, niti ce biti prirodna katastrofa!Mrznja, rasizam, religijsko izdvajanje, kao i ono da su Nemci najsuperiornija nacija i da treba da ovladaju svetom, ok to je mozda proslost, ali ima pristalica isto kao sto ima i pristalica nacizma, to nikada nece biti PRIRODNO!yusatch:Sta mislite da nema ratova, da li bi vam bilo i dalje toliko stalo do ljubavi? Ili biste se zesce smarali kada bi sve bilo potaman? Utopija je fina stvar, ali je utopija. Uostalom, kao sto sve na planeti ide prirodnim tokom, tako i katastrofe moraju da se desavaju povremeno, pa i ratovi! Da, ziveo sex i povremeno da ziveli i ratovi!!! ( KO RAZUME, SHVATICE! )
yusatch:Sta mislite da nema ratova, da li bi vam bilo i dalje toliko stalo do ljubavi? Ili biste se zesce smarali kada bi sve bilo potaman? Utopija je fina stvar, ali je utopija. Uostalom, kao sto sve na planeti ide prirodnim tokom, tako i katastrofe moraju da se desavaju povremeno, pa i ratovi! Da, ziveo sex i povremeno da ziveli i ratovi!!! ( KO RAZUME, SHVATICE! )
Pa to ti pricam! Bravo! :wink:*Mihal*:yusatch:Sta mislite da nema ratova, da li bi vam bilo i dalje toliko stalo do ljubavi? Ili biste se zesce smarali kada bi sve bilo potaman? Utopija je fina stvar, ali je utopija. Uostalom, kao sto sve na planeti ide prirodnim tokom, tako i katastrofe moraju da se desavaju povremeno, pa i ratovi! Da, ziveo sex i povremeno da ziveli i ratovi!!! ( KO RAZUME, SHVATICE! )
Dodje neko ubije te i kaze tvojim roditeljima:"pa sta sam lose uradio? sad cete ga vise voleti kad ga nema".
Totalna glupost!
Ljubav je energija, savrsena ljubav - savrsena energija. Savrsena energija - mnogo sexa. Prici nema kraja...
:wink:
Daj nemoj da lupas! :wink:Chernobill:Sto?
Ja bas volim kad me neko ubije![]()
Jednom sa bio osudjen na dozivotno streljanje i bilo mi je super.