- Poruka
- 72.104
Ipak ne mogu da postavim poruke. Imam prigovor savesti.U kakvim si sad odnosima sa komsom?
Dozvoljene su one necenzurisane
Težak blam. Ljudi stariji od mene. Generacija mojih roditelja.
Ipak ne mogu da postavim poruke. Imam prigovor savesti.U kakvim si sad odnosima sa komsom?
Dozvoljene su one necenzurisane
niko..samo provajderEvo niko nece znati da smo to uradili..
ovo je baš hotU ostalom u seks tingu mozete da radite ono sto ne mozes u rl. Na pr da zamislite da ti pusi dok he hebes.
https://voca.ro/1hBWNDm8X1wG
Vidi kad bih razmisjao sta sve provajder zna o meni, sledeci put kad bih otisqo u tjele koum, bolje go da odem. Jer bi tada svima bilo jasnou.niko..samo provajder![]()
Vidi kad bih razmisjao sta sve provajder zna o meni, sledeci put kad bih otisqo u tjele koum, bolje go da odem. Jer bi tada svima bilo jasnou.
znala samNinche. Imam potajnu zelju da imam taj thing s tobom.
Al ceo paket. Znaci da zamislimo kako smo se upoznali, setqli kraj reke, ti u crvenoj haljini, toplo toplo Sunce, onda pice, ti platis, ja skocim na sto i krenem da sviram violinu s 5 zica.. Cigu ligu, onda odemo kuci i ti me onako damski, s tri prsta bacis na stolicu... Nastavi.. Hint: ju ken liv d het on...
Ne bi valjda propustila toliko senzacija zbog pisljivog pica? Nisi ti takva, pametna si ti.znala sam![]()
Ne bih naravno..jer ces ti da platis pice a ja cu da uzivam uz pice u performansuNe bi valjda propustila toliko senzacija zbog pisljivog pica? Nisi ti takva, pametna si ti.
Ne dolazis u obzir.Ne bih naravno..jer ces ti da platis pice a ja cu da uzivam uz pice u performansu![]()
Ma platices duplo 🙂Ne dolazis u obzir.
Ko Nina?Ma platices duplo 🙂
Ti ti 🙂Ko Nina?
Ne dolaziš ni ti u obzirNe dolazis u obzir.
Ninochka ti je gotova maco. Pada za slobodu. Vec joj svira melodija iza usiju. Samo se ovako cenjka jer je vragolasta. A ja sam je hakovao. Vecina misli da je nepristupacna, odmerena, a ja je takooo miriseeem. Tako, je osecam kao da je tu. Vidis kako se smeje?Ti ti 🙂
Ninocka je zmaj 🥰
Priznajem da bi bili simpa parNinochka ti je gotova maco. Pada za slobodu. Vec joj svira melodija iza usiju. Samo se ovako cenjka jer je vragolasta. A ja sam je hakovao. Vecina misli da je nepristupacna, odmerena, a ja je takooo miriseeem. Tako, je osecam kao da je tu. Vidis kako se smeje?
Ninochka ti je gotova maco. Pada za slobodu. Vec joj svira melodija iza usiju. Samo se ovako cenjka jer je vragolasta. A ja sam je hakovao. Vecina misli da je nepristupacna, odmerena, a ja je takooo miriseeem. Tako, je osecam kao da je tu. Vidis kako se smeje?
@momoča mišljenje?Ne bih naravno..jer ces ti da platis pice a ja cu da uzivam uz pice u performansu![]()
Danas popularan i rasprostanjen ali i ima nekih osnovnih pravila kojih bi trebalo da se pridržavate .
6. Javite se toj osobi nakon sekstinga