F fanstebre Poznat Poruka 8.534 08.05.2019. u 11:57 - Vodeni zig na youtube ? #1 Da li ovaj vodeni zig sprecava da neko uploaduje vas video na youtube ili sluzi samo kao precica do vaseg kanala ?
Da li ovaj vodeni zig sprecava da neko uploaduje vas video na youtube ili sluzi samo kao precica do vaseg kanala ?
noctisXLR Početnik Poruka 10 08.05.2019. u 12:48 - Vodeni zig na youtube ? #2 ja mislim da uglavnom koristi da ne moze neko da uzme skrinshot vaseg snimka i onda ga koristi negde drugde
ja mislim da uglavnom koristi da ne moze neko da uzme skrinshot vaseg snimka i onda ga koristi negde drugde
gost 422686 Buduća legenda Poruka 27.626 08.05.2019. u 14:07 - Vodeni zig na youtube ? #3 fanstebre: Da li ovaj vodeni zig sprecava da neko uploaduje vas video na youtube ili sluzi samo kao precica do vaseg kanala ? Kliknite za proširenje... Pomaže ti samo da prijaviš korisnika koji ti je ukrao video.
fanstebre: Da li ovaj vodeni zig sprecava da neko uploaduje vas video na youtube ili sluzi samo kao precica do vaseg kanala ? Kliknite za proširenje... Pomaže ti samo da prijaviš korisnika koji ti je ukrao video.
F fanstebre Poznat Poruka 8.534 08.05.2019. u 15:52 - Vodeni zig na youtube ? #4 Postoji li neki nacin da zastitim video tako da youtube automatski obustavi svaki neovlasceni upload mojih klipova tkzv copyright ?
Postoji li neki nacin da zastitim video tako da youtube automatski obustavi svaki neovlasceni upload mojih klipova tkzv copyright ?
gost 422686 Buduća legenda Poruka 27.626 09.05.2019. u 13:33 - Vodeni zig na youtube ? #5 fanstebre: Postoji li neki nacin da zastitim video tako da youtube automatski obustavi svaki neovlasceni upload mojih klipova tkzv copyright ? Kliknite za proširenje... Nažalost za obične korisnike ne. Samo za velike kompanije da.
fanstebre: Postoji li neki nacin da zastitim video tako da youtube automatski obustavi svaki neovlasceni upload mojih klipova tkzv copyright ? Kliknite za proširenje... Nažalost za obične korisnike ne. Samo za velike kompanije da.